Sveikos
QUOTE(otea @ 2016 10 20, 21:27)
Ačiū
Atradusi turku serialus jaučiuosi kaip pandoros skrynia atidarius
Nenoriu žinoti pabaigos,tai stengiuosi jeigu ka pamatau apie tai neskaityti, bet nujaučiu kad nieko gero nebus...turkai megsta liudnas pabaigas
As atidariau ta pandoros skrynia tuoj po nauju metu ir iki siol negaliu uzadaryti. Nei miegoti normaliai negaliu nei ka, per naktis ziuriu tuos serialus. Jau vyras siulo ant sofos apsigyventi
Na, bet negaliu. Yra tokiu kuriuos pradejau ziureti bet neuzkabino, bet kurie uzkabina tai sakes
Su manim beda, noriu zinoti pabaiga, tai jei senesnis serialas kur yra visos serijos, dazniausiai uzmetu aki kaip baigsis. Zinoma, jei suzinau kad pabaiga bus liudna, tai susinervinu ir zadu, akd kita kart neziuresiu
QUOTE(Visgi @ 2016 10 20, 21:58)
Tobulas
Baisiai ir man patiko jis Kuzey Guney paskutinėse serijose
O man sitas aktorius kazkaip nelabai limpa, nors jei atvirai dar nemaciau nei vieno serialo su juo. Kuze guney vis zadu pradeti, bet vis atrandu kitu kol kas. Siaip nelabai mano skonio vyras, tai matyt ir neprisiruosiu
Mano naujai atrasta 'meile' tai Kerem Bursin
Gunesi beklerken kaip tik baigiau ziureti, labai patiko. Dar smagiau, kad pabaiga tokia grazi. Tikriausiai dabar Seref Meselesi pradesiu prie visu kitu nauju kuriuos ziuriu, kurie po viena tik nauja serija per savaite.