otea, sveikinu 🙂
QUOTE(otea @ 2019 12 23, 14:21)
Del naujo Azize dar nežiūrėjau, laukiu kai Hercai pirma pasivysiu.
Mačiau info, kad pakeitė scenaristą, Erkanas bus 😯 kur Siyah Beyaz Ask, Sen Anlat Karadeniz nagus prikšęs buvo. Prikapos malkų su lakia fantazija 👀Papildyta:
Nuo 7 serijos... Aš čia apie "Azize".
❤ 😍 Hercai 27. Fragmani 2 😍 ❤
QUOTE(Visgi @ 2019 12 23, 18:02)
otea, sveikinu 🙂
Ačiū labai!
QUOTE(Visgi @ 2019 12 23, 18:33)
Mačiau info, kad pakeitė scenaristą, Erkanas bus 😯 kur Siyah Beyaz Ask, Sen Anlat Karadeniz nagus prikšęs buvo. Prikapos malkų su lakia fantazija 👀
Papildyta:
Papildyta:
Taip skaičiau Azize instagram fanuose Dabar kai visi turkai atostogaus, galėsiu pažiūrėti ką praleidau.
Su Šventėmis visas!
Tai ką manote, kad tas Azizė priešas? Kokie spėjimai, gal skaitėt kažką?
Aš tai pasiduodu..
Aš tai pasiduodu..
Sveikos merginos, ar kas maciusios Венера / Coban Yildizi , pabaigiau ziureti ir pabaiga taip siek tiek sumutino, nelabai supratau, toks jausmas is vis kad nesibaige, bet raso finaline serija
O siiap serialas gana neblogas idomiai ziurejosi...pagridndinis aktorius, kaip saldainiukas
Papildyta:
man irgi patiko, ilgai tik tu seriju reikia nauju laukti... i tarpus ir senus praziuriu
O siiap serialas gana neblogas idomiai ziurejosi...pagridndinis aktorius, kaip saldainiukas
Papildyta:
QUOTE(radera @ 2019 12 29, 15:22)
Paziurejau pirma serija Sefirin Kizi. Patiko. Ziuresiu. Veiksmas vyksta gan greitai, neistesta. Aktoriai grazus, ir garsus:)
man irgi patiko, ilgai tik tu seriju reikia nauju laukti... i tarpus ir senus praziuriu
Skaiciau Azize ties 6 serija uzdare
Nu kaip dėl Azizes gaila, negaliu kaip pikta. Kiti kanalai surodo normalias serijas ir pabaigas normalias padaro. Nu jau su tuo D kanalų, sugrūst reikia į šiltą tamsią vietą Jau mane mažai kas užkabina tik vienetai ir jau antras serialas taip.
Coban Yildizi rodė per lietuvos ryto televiziją, kaip fonas susižiurėjo. Jo pabaiga be pabaigos, dėl reitingų mažų nutraukė.
Laba Naujuos!
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 12 23, 10:32)
Reikės traukt iš archyvų kokį seną serialą? Bet kokį?
Geras klausimas. O turi kokį tokį? Ar radai ką žiūrėtino? Rezervo skrynioje iš senesnių nič nieko neturiu... bliamba, bliamba.Aš apart "Hercai" antras mėnuo kaip nieko nežiūriu. Noro turiu, laiko laisvo sočiai turiu, o žiūrėti neturiu ką, tiesiog nėr ką, bent kol kas.
Premjerų pilotines serijas tai visad pažiūriu, praskenuoju kas, ką, ir apie ką, kad suopratį turėti tinka/netinka, įtraukiantis ar ne, noriu žiūrėti ar ne.
QUOTE(otea @ 2019 12 23, 14:21)
[..............]
Zelim Istanbul vakar pažiūrėjau naujausia seriją, Nedimas man labai patinka, tik jis man atrodo perdegs su savo kerštu ir Cemre praras... gaila ir Cener kai vaikeli prarado galėtų jau pasimokyti, bet ta anonso scena su Nedimu, jaučiu vėl prisižais
[..............]
Ir naujo projekto su Demet ir Ibrahim labai laukiu, seku juos visur ir atrodo turėtų būti neblogas projektas [..............]
Žiūrėjau tą paskutinę seriją senuos metuos, grynai dėl Nedimo ir Ceren, tik jie įdomūs man ir yra noras stebėti tik juos, tik jų liniją.Zelim Istanbul vakar pažiūrėjau naujausia seriją, Nedimas man labai patinka, tik jis man atrodo perdegs su savo kerštu ir Cemre praras... gaila ir Cener kai vaikeli prarado galėtų jau pasimokyti, bet ta anonso scena su Nedimu, jaučiu vėl prisižais
[..............]
Ir naujo projekto su Demet ir Ibrahim labai laukiu, seku juos visur ir atrodo turėtų būti neblogas projektas [..............]
Kai pagalvoju kai ją ištekino už jo, už nepažįstamo ir neįgalaus, o kaip ji jį skriaudė, brrr...
Vienas nelaimingas, kitas nelaimingas, nepagražinti, tikri, ji dabar nori laikytis už jo rankos, jaustis bent kam nors reikalinga, jis pradeda suprasti kodėl, kas ją privertė, kokios aplinkybės buvo (kai išgirdo atsitiktinai)... Man regis jie savo pastangomis užgydys vieno kito žaizdas, pagydys nuo netikros, o tik menamos meilės, supras, kad mylimi ne tie ir myli ne tuos, o kad viens kitą vis tik... Norėčiau tuo tikėti, kad taip bus.
Šiai jaunutei aktorei blogietės vaidmeniui tik aplodismetai ir oskaro statulėlė!
Žiūrėjau to naujo startą. Savaime suprantama, kad pirma serija dar ne rodiklis beeet man jis - markatnas. Pirmas likęs įspūdis toks, kad jausminis ir emocinis fonas toks kaip Guvercin, Azize, Ferhat ile Shirin...
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 12 29, 23:25)
Tai ką manote, kad tas Azizė priešas? Kokie spėjimai, gal skaitėt kažką? Aš tai pasiduodu..
Gal sakau Dilšach (?) arba mažum Azizė sesuo gyva (?) ta kuri sudegė, neva Daugiau minčių jokių. Pačiai įdomu kas tas inkognito... Labai painu ir paslaptinga Kas man dabar tikrai baisiai įdomu, tai su kuo vis tik bus Yaren, ar liks su tuo savo keistai įtartinu jaunikiu (man jis kažkuo net pavojingas), ar vis tik į pagalbą jai atskubės geradėjas Fyratas
Tai bent geras bajeris, Azizė nors imk ir nusišauk_ pagal dokus turtų visų savininkas Fyratas ir še tau Azizė- Yaren jo žmona. Va čia tai bent aukštasis pilotažas įkristi į pačios išsikastą duobę (apie Azizė aš čia).
Įdomu kaip po poros serijų Reyna mama Zehra išeis iš serialo, koks sumanymas scenaristų- mirs gimdymo metu ar tradiciškai klasika bus... Iki šiol nieks "Hercai" seriale nenumirė sava ar nesava mirtimi, pirmas atvejis bus
QUOTE(Indrijan @ 2019 12 31, 16:54)
Nu kaip dėl Azizes gaila, negaliu kaip pikta Kiti kanalai surodo normalias serijas ir pabaigas normalias padaro. Nu jau su tuo D kanalų, sugrūst reikia į šiltą tamsią vietą Jau mane mažai kas užkabina tik vienetai ir jau antras serialas taip. Coban Yildizi rodė per lietuvos ryto televiziją, kaip fonas susižiurėjo. Jo pabaiga be pabaigos, dėl reitingų mažų nutraukė.
Buvau tikra, kad taip nutiks. Nuojauta iš pirmo žvilgsnio, kad ir kaip grubiai skambėtų.Aš Azize ir Ferhat ile Sirin tik pilotines serijas pažiūrėjau, na, jei jau taip tiksliai, tai Azize pirmą seriją žiūrėjau nuo iki, o antrą tik viena akimi, o Ferhat ile Sirin, tai apskritai pirmos pilotinės serijos tik pusę įstengiau pažiūrėti. Nesudomino visiškai.