"Ramo" 1. Tanıtım
"Zemheri" 2. Teaser
Gal ir Azizė užrauks? Nes jau viskas išaiškėjo 5 serijos anonse
Labvakar
Ta scena žinai į ką man panaši buvo, kai būna bloga pabaiga serialo, kai pasibaigia mirtimi, į tai buvo panašu. Brrr
Bet tai kaip gražiai ir gražūs ReyMir
Čia ir gražiai
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 12 13, 20:43)
O gal brolis?
Na va, vis tik jis - būsimas jaunikis su visa svita piršlyboms. Įdomu kuo tai baigsis, ar susipiršliaus. Iš Yaren gero tikėtis, tai čia žlugęs reikalas, kobra ji amžiams tikriausiai.QUOTE(Indrijan @ 2019 12 14, 11:34)
Kokį 2 sezono teaseri įžvelgiai įdomu?
Man labai patiko ta scena kai jie kambaryje, tas Mirano žvilgsnis išeinant užmušė mane
Tą, kur jis nutolo, nusigręžė nuo jos ir išėjo į tolį, į tamsą. Veidą jo ten rodė vieną pusę šviesoje, o kitą pusę - tamsoje. Balta-juoda.Man labai patiko ta scena kai jie kambaryje, tas Mirano žvilgsnis išeinant užmušė mane
Ta scena žinai į ką man panaši buvo, kai būna bloga pabaiga serialo, kai pasibaigia mirtimi, į tai buvo panašu. Brrr
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 12 15, 10:44)
Keistas posūkis su bobule. Labai jau rami buvo, kai pirmą kartą jį pamatė.. Ir visą istoriją sudėliojo, kaip ne močiutė...
Aš net neįsivaizduoju kaip čia bus, kai jis savo močiutę dabar įkurdins Azize dvare, ten gi širšyno lizdas, ką ten ta senučiukė veiks, numirs dar anksčiau laiko nuo visos ten esamos įtampos kuri ore net tvyro.Bet tai kaip gražiai ir gražūs ReyMir
Čia ir gražiai
O gal bus gerai? Gal Yaren taip susižavės tuo savo būsimu jaunikiu, kad viską pamirš aplink pasauly? Nors į nuotrauką pažiūrėjus, atrodo, kad ne jis, o ji jam galvą susuko, ir bus jis pavaldus savo Kleopatrai... Toks jausmas man (iš foto).
Ar žiūrėjot naująjį? Doč poslą? Kaip visada pavadinimų nežinau
Kai buvo atsisveikinimo scena prie durų, tiek įsiraudojau, kad vos gerklės skausmas neužspaudė, seniai taip neašarojau
Kai buvo atsisveikinimo scena prie durų, tiek įsiraudojau, kad vos gerklės skausmas neužspaudė, seniai taip neašarojau
Tu kai Visgi parašei apie močiutę, aš net garsu nusijuokiau ir tikrai netikėjau, kad taip bus. O gale serijos sėdžiu įsižiojus ogi akurat Aš taip sergu už Hercai už reitingus ir taip džiaugiuosi, kad jioks naujas serialas jiems nekonkurentai. Labai patinka Azize, netikėjau, kad įtrauks, tikrai labai neblogai žiūrisi. Tik reitingai gaila nekyla ir dar kanale nelabai geram (kuris be pabaigos serialus palieka juos išmesdamas), labai būtų gailą jei uždarys. Nu bet šie metai - serialų metai. Dar to nėra buvę. Visi mano skonio, kaip reikia viską suspėti Dabar trys grandioziniai pareina ir visi wuoooo
Aš bandau įsivaizduoti kaip jos abi kontaktuos ir man niekaip neišeina, t.y. na realiai neįsivaizduoju jų bendravimo_feikinė ir tikroji 🙄
Tą senučiukę ten reikia arba Miranui arba Reyan saugoti 24/7 kiaurom parom, nes smulkmė bus ją nuo laiptų pastumti ar pagalve uždusinti 👀 Tas dvaras jai pati nesaugiausia vieta, ją labiau saugoti reikia nei mažylę Giul.
Koks tos tikrosios senelės vardas?
Kai pagalvoju, kad po kitos savaitės serijos "Hercai" sekančią seriją parodys/pamatysim tik 01.17 d 👀 tai vaje ir vaje kaip ilgu bus 🙁 na, ir ne tik "Hercai" bet ir kitų serialų nerodys 2 savaites 🙄 Kasmetinės turkiškų kanalų atostogos šventiniu laikotarpiu 🎅 🎄 ✨
Tą senučiukę ten reikia arba Miranui arba Reyan saugoti 24/7 kiaurom parom, nes smulkmė bus ją nuo laiptų pastumti ar pagalve uždusinti 👀 Tas dvaras jai pati nesaugiausia vieta, ją labiau saugoti reikia nei mažylę Giul.
Koks tos tikrosios senelės vardas?
Kai pagalvoju, kad po kitos savaitės serijos "Hercai" sekančią seriją parodys/pamatysim tik 01.17 d 👀 tai vaje ir vaje kaip ilgu bus 🙁 na, ir ne tik "Hercai" bet ir kitų serialų nerodys 2 savaites 🙄 Kasmetinės turkiškų kanalų atostogos šventiniu laikotarpiu 🎅 🎄 ✨
Reikės traukt iš archyvų kokį seną serialą? Bet kokį?
Sveikos, senai čia besilankiau, laukiuosi antrą kartą pirmi mėnesiai baisiai pykino, nei tv žiūrejau, nei serialus sekiau, tik lovoje gulėjau, tai dabar atsigavus turiu daug pasivyt
Zelim Istanbul vakar pažiūrėjau naujausia seriją, Nedimas man labai patinka, tik jis man atrodo perdegs su savo kerštu ir Cemre praras... gaila ir Cener kai vaikeli prarado galėtų jau pasimokyti, bet ta anonso scena su Nedimu, jaučiu vėl prisižais
Afili Ask irgi dar žiūriu, nes lengvas toks, galvoa del jo neskauda, ir Kerem man toks juokingas
Hercai dar pasivyti turiu daug seriju, ir noriu greičiu viską pažiūrėti ir noriu pataupyti, nes jie eis atostogu per šventes per instagram nori nenori, visokie video išlenda tai ogho kiek naujienų, ypač del Yeren ir jos naujo sužadėrtinio džiaugiuosi, kažin ar jis ją suvaldys, nu bet atrodo tvirtas
Del naujo Azize dar nežiūrėjau, laukiu kai Hercai pirma pasivysiu.
Ir naujo projekto su Demet ir Ibrahim labai laukiu, seku juos visur ir atrodo turėtų būti neblogas projektas
Vakar dar pažiūrėjau naują Sefirin Kizi tiek verkus jau senai buvau, gal čia ir hormonai kalti, bet wow... Neslihan gryžo
Zelim Istanbul vakar pažiūrėjau naujausia seriją, Nedimas man labai patinka, tik jis man atrodo perdegs su savo kerštu ir Cemre praras... gaila ir Cener kai vaikeli prarado galėtų jau pasimokyti, bet ta anonso scena su Nedimu, jaučiu vėl prisižais
Afili Ask irgi dar žiūriu, nes lengvas toks, galvoa del jo neskauda, ir Kerem man toks juokingas
Hercai dar pasivyti turiu daug seriju, ir noriu greičiu viską pažiūrėti ir noriu pataupyti, nes jie eis atostogu per šventes per instagram nori nenori, visokie video išlenda tai ogho kiek naujienų, ypač del Yeren ir jos naujo sužadėrtinio džiaugiuosi, kažin ar jis ją suvaldys, nu bet atrodo tvirtas
Del naujo Azize dar nežiūrėjau, laukiu kai Hercai pirma pasivysiu.
Ir naujo projekto su Demet ir Ibrahim labai laukiu, seku juos visur ir atrodo turėtų būti neblogas projektas
Vakar dar pažiūrėjau naują Sefirin Kizi tiek verkus jau senai buvau, gal čia ir hormonai kalti, bet wow... Neslihan gryžo