Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

То, что я услышал - это правда, мама?
Ты была здесь?
Ты вошла в этот дом через эту дверь в саду?
Я знала, что однажды ты придешь.
У твоей мамы не было желания выходить за него замуж.
Асланбеи были очень сильны, очень!
Сделали, что могли, и увезли дочь.
Господь знает, чего мне скрывать?
Твоя мама никогда не хотела быть их невесткой.
Не отпускай его одного, дочка.
Ни в коем случае, не отказывайся.
Ты делаешь все верно.
Не оставляй одного своего любимого.

Hercai 24. Bölüm 2. Fragmanı
Papildyta:
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Net vardas Mirano ant jo lovelės išraižytas rolleyes.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

QUOTE(radera @ 2019 12 03, 20:20)
Visgi, kokiam instagamo profily matet ta nuotrauka gedulinga? As kiek ziurinejau,niekur neuzmaciau. Beje, prisiskaiciau cia jusu detektyviniu speliojimu,rebusu sprendimu, ir uzsikrecisu Hercai ziurejimu. Nors ir nekabino is pradziu, labai jau istempta, ties 10 serija padariau ilga pertrauka, bet susirgus,turint biuleteni vel pradejau ziureti. Ir dabar jau laukiu 24 .....😉😊
Neprisimenu tikslaus pavadinimo, aš bendram sraute mačiau, beskrolindama telefone taip pavariau, kad pravariau ir neradau paskui (nebent išėmė ją). Prisimenu, kad tai buvo rusiškas profilis, nuotrauka su mia yapim. Nuotraukoje juodais drabužiais, o ta tarnaite dar ir su juodu galvos apdangalu stovi, kraštinė.
Atsakyti
Patiko man Azizė, veiksmo daug bigsmile.gif Tik nesuprantu, kokiu būdu tarp Balkano ir Giul (ji juk aptarnaujantis personalas?) galėjo būti romanas. Darbuotojai lankė kalėjime? biggrin.gif

Man iš viso keista stebėti to personalo santykius su namiškiais, bet čia ne šik šiame seriale. Vieni kitiems pamokslauja, kišasi. Įdomiai bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 05 gruodžio 2019 - 07:47
Muzikinis fonas tai sakyčiau net jau baisiai neįprastas, brrrrrr...
Tik klausimas_ar verta tikėti viskuo ką girdi ir matai?
Įdomu kaip iš tiesų serijoje bus.

Sevgili Geçmiş 7. Bölüm 2. Fragman

Atsakyti
Netikiu, kad numiro
Atsakyti
Aš ir netikiu 😉 Bet muzikinis fonas tai gerulis_šiurpus, toks jausmas, kad visiems bus kaput 😄
Atsakyti
Jei jau serialą uždaro, tai visai tikėtina, kad ir numiro ax.gif
Atsakyti
Gerai būtų, kad bent jau sekančioje, paskutinėje, serijoje dėdule gautų pagal nuopelnus 😠
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2019 12 06, 15:56)
Jei jau serialą uždaro, tai visai tikėtina, kad ir numiro  ax.gif

Kiek serijų liko?

Man tai Azizė patiko, tikiuos, kad nenuvils. Nors Burga toks mažiukas, nevyriško sudėjimo, bet veiksmo yra ir liuks.
Atsakyti
Teaser'yje tik Demet, tikriausiai kitąkart Ibrahimas Celikolis tik kalbės, toks sumanymas ax.gif
Bet tai kokia diena sutapimų ir staigmenų, ir tizeris serialo ir sūnus jam gimė ax.gif

Doğduğun Ev Kaderindir Yakında TV8'De

Paskutinė - sekanti, t.y. 8-ta.
Atsakyti
Sefirin Kızı 1. Bölüm Fragman ax.gif
Atsakyti

Buvo nereali nerealiausia serija, paskutinios serijos tokios gan nuobodžios buvo, o ši nereali :yahoo: Kaip Mirano buvo gaila iki negalėjimo, man norėjosi įpulti į ekraną turbūt :angel_sadangel: Na o Rajan nu negaliu, ožka kažkokia, ypač gale pasakyti jam tokius žodžius, kai prieš kelias val matei jį sugniuždytą. Galėtų ilgiau papykti, bet įkėlė naują nuotrauką, panašu, kad susitaikys :hmm: Bet kiek paslapčių atskleidė, pagaliauuuu. Bet kas tas paslaptingas žmogus, tai jokių įtarimų nebeturiu. Tai jis nori, kad tiesa pradėtų aiškėti, tai jis vėl išsuka iš tiesos, nu nesuprantu aš jo ar jos tikrai :blink:

Atsakyti