Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

Būtent tą ir parašiau gi. Aš manau jiems nereiktų to rodyti fraguose vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Jaučiu, kad gatvėj ir nepažinčiau laugh.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Kažką jis man tavo foto primena rolleyes.gif

Čia man stiliovas, Ispanijoje, pajaunėjes toks ax.gif

Va čia tai tikrai būtų sunkus atvejis pažint biggrin.gif Nežinau, nebent iš antakių formos ir akių biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2019 11 25, 14:18)
Kažką jis man tavo foto primena rolleyes.gif

Cagatay?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 11 25, 13:44)
Cagatay?
Vat nežinau, į kažką mastau.gif
O foto kur su grifka, tai primena Volkaną man biggrin.gif
Atsakyti
Sevgili Gecmis yra vertimas
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 11 25, 21:29)
Sevgili Gecmis yra vertimas

gal iki vakaro įkels į kinozalą rolleyes.gif
Atsakyti
- Миран, говори...
- Почему ты здесь?
- Потому, что там ты не со мной. Я тоже пришёл домой. Потому, что я все ещё вот здесь. А ты здесь. Ты моя. Сколько бы мы не хотели, мы не сможем уйти друг от друга. Смотри, когда я прикасаюсь к тебе, ты все еще волнуешься. Ладошки потеют. Это сердце, глаза выдают тебя.
Твой разум не может победить твое сердце.

Hercai 23. Bölüm 2. Fragmanı
Atsakyti
Tie pakeitimai scenaristų visad verčia suklusti ir sunerimti. Dažniausiai nekažką tai reiškia.
Kaži kaip seksis atėjus naujai scenaristei tęsti ar pabaigti, svarbu tik, kad laiko turėtų, o mažum viskas bus neblogai.

Man regis Refikui patinka Azra (ta netikra), ir jausmas toks, kad Cilem (tai tikrai) pradėjo patikti Sinanas unsure.gif

Kaip suprantu chebra susitaikys rolleyes.gif

Gerai, kad ilgai netempė su šituo reikalu

Kaži, tas naujas aktorius "Hercai" ar tik nebus tėvas Reyan, ar koks geradarys mastau.gif

Atsakyti
Azizė 2 serija su vertimu
Atsakyti
Labai laukiu šio aktoriaus ir jo personažo, turiu vilčių, ir tiesiog smalsumu netveriu kuo jis bus. Tikiuosi tikrai bus kokiu raktiniu personažu, kaip kad vakar rašiau. Gerai, kad nauji veikėjai prisijungia, kad ir trumpam, tarkim, bet vis vien gerai.
Vaidyba ir personažų prasme man labai patinka aktorius Burak Tamdogan, ne vieną serialą mačiau su jo vaidyba, įkūnytus blogiečius ypatingai gerai perteikia- "Kara Para Ask", "Bu Sehir Arkandan Gelecek" ir t.t. ax.gif

Prisiskaičiau spoilerių ir esu rami kaipbelgas biggrin.gif Viskas tik į gerą ax.gif
Esu įsitikinusi. Viskas labai nuosekliai einasi, taip kaip ir turi būti.
Šiai dienai tai tikrai. V ž ryt ir vėl laukiamas ir mylimas penktadienis ax.gif

Atsakyti
Ką rašo spoileriai?

---

Azizė matei? Visada stipriau, kad dvi priešininkų stovyklos susimyluoja biggrin.gif Oj laukiu biggrin.gif
Atsakyti