Žalia Rūta Elif pastūmė
"Ferhat ile Sirin" - buvo aišku, kad jo starto reitingai bus aukštesni nei starto "Azize" Įdomu dabar bus kaip toliau startavusių naujienų korta kris
Na, kaip ir galvojau, kad šio penktadienio reitingų auka bus ir smuks ženkliai žemyn upe- "Sevgili Gecmis" Kad tik spėtų siužetą ir veikėjus išdėlioti kuo tinkamiau į pabaigą, kiek tai įmanoma. Labai gaila, na, bet buvo tikėtina, nieko nepadarysi
землю.
- Я- Нарэ.
- Ты и есть та девушка из легенды?
- Каждый будет там, где заслужил быть,
- Это очень трудно, очень трудно.
-Если кто- то из них умрет, их любовь станет легендой.
- А если будет жить?
- Они убили меня!
- Станет ложью.
Sefirin Kızı 2. Tanıtım!
Sulta- bravo! Miranui ypatingai reikia, kad tas žmogus kuris įneš stiprių abejonių į jo širdį, būtų iš jo šeimos/aplinkos žmogus. Įtikinamiau taip, užtvirtinimui tsakant, nes Miranui su vėjo malūnais ir vėjo nublokštais ne taip paprasta kovot
- Что это за письмо?
- В вещах моего отца, которые потерялись, было письмо.
- Если бы ты не забыла эти вещи...
- Я ведь не сказала тебе, что забыла, Ярен.
- Если есть такое письмо, то лживость Хазара Шадоглу выльется наружу! Потому что я знаю, как пишет моя мама.
- А вдруг твоя мама хотела избавиться от мучений в этом доме и Хазар...
- Невестка, молчи!
- Ты знаешь, как умер мой ребёнок?
- Твоё имя изначально унизила Ярен!
- Дедушка, не делай!
- Это касается не только тебя, но и Шадоглу!
- Господин Хазар...
Hercai 23. Bölüm Fragmanı
P.s. Tiesa, Azatas man "Kara Para Ask" kaip ir žemesnio ūgio atrodė, nei dabar Hercai, toooks aukštas
Papildyta:
- Знаю, ты безумная. Но знай, что влюблённый Керем даже безумнее тебя. Я знаю людей, у которых случится сердечный приступ, увидев меня в таком состоянии. «Плейбой года» Керем, как влюблённый старшеклассник, переписывается с любимой смс-ками.
- Дай-ка мне это, посмотрю.
- Это фотография. Загружайся-загружайся-загружайся!
- Айше! Я пришёл. Посмотри в окошко!
- Керем!
- Давай, открой дверь, открой!
- Давай-давай, проходи, открываю!
- Ты ждал сегодняшний день, чтобы сойти с ума?
- А что такого? Люди по жене соскучились!
Papildyta:
Pilvas pas Zehra jau koks. O kiti iki šios nakties nežinojo, kad laukiasi
Nu jo... visi Aslanbėjai vienodi.
Aš tik valandžiukę esu pažiūrėjusi su įgarsinimu, neturėjau laiko...
Oi, na ir pati pradžia, patrolinimas su išvaizda ir viskuo kuo, o paskui- tik virsmas ir virsmas tik į gerą Vargšas Keremas, Ayshe apvesdino ant savęs mergišių, ir dar taip, kad jis ją pamilo ir stogą jam nurovė, švelnus įsimylėjęs šilkas patapo
Vnž užmačiau, iš to ir išplaukė
Ayşe & Kerem - Моя законная жена
Turėjau omeny Hazaro tėvas, aš vardus pamirštu Gi žinojo Hazaras, kad Nasuchas nužudyti nori ir prie visų išlydėti Azatą su Rejan. Ko čia dabar jau nustebo, kad Nasuchas per Chną VĖL norėjo. Žodžiu.. serialas Jau gumos tempimas gavosi.. Vienok, talentas, tiek ištęsti apie nieką, o mes čia naktį žiūrim ir nervinamės
Na ka galiu pasakyt - nuvyle Hercai.... tikrai nera to ispudzio kaip pirmam sezone, kur kvapa uzgniauzdavo kiekviena serija. Aisku atrodo gal logiska, dabar Reyana supras Mirana kaip tiki viskuo ka sako brangiausias zmogus. Bet Reyanos tevu nesuprantu. Kai namuose jos niekas nenori, visi kenkia atvirai, jie aiskina kad apsaugoti nori. Pats tevas Miranui ja dave kad apsaugotu, o dabar jau jie nuo Mirano ja atplesia. Pats Hazaras gi sake kad del dukters ir Mirana priims. Kazkaip keista kad Elif nustume, nors ir netycia. O del Nasuho tai tikrai, kai tuomet atvirai norejo pats savo rankom nuzudyt, atidave Azatui, kad nuzudytu tai nesiskaito, o cia jau matai uzpyko labai Hazaras kaip taip tevas galejo pasielgt. Zodziu, ne tas jau, oi ne tas....
Atskleistos 2 paslaptys, tai ką frage rodė, kad Elif pastūmė ir, kad Zehra žino, kad Miranas Hazaro sūnus.
Tiesa, tą tiesą pirmas sužinojo I-me sezone dar Azatas nugirdęs Zehros ir Hazaro pokalbį.
Reik manyt, kad ateityje jo tas žinojimas pasitarnaus į naudą ReyMir atžvilgiu. Reyan jam rūpi, jei ne kažkas nepasakys, tai gal jis tinkamu laiku ir reikiamoje vietoje pasakys jai
Galvoju, kad Reayn atnešė skyrybos dokumentus Miranui. Vargu ar jis pasirašys
Aš taip pat noriu matyti laimingus ReyMir, taip pat pykstu nežmoniškai ant Zehros ir Hazaro, dėl neteisybės pykstu ir pan,.
Na, bet serialo žanras - drama, tad savaime suprantama. Man svarbu, kad viskas vyktų nuosekliai.
Man vis vien tos paslaptys įdomios, ir amžinas klausimas kim? kim? kim?