Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

Na, kokie įspūdžiai po 3-ios BSAG(Bursino) serijos? mirksiukas.gif Aš labai tikiuosi, kad Asli iki serialo pabaigos išliks teigiamas personažas. Nes Ali ir Asli sprendimas man ne ypač patinka. Taip ir kirba blogos mintys. unsure.gif
Atsakyti
Lengvas šokas man po 3-ios serijos Bu Şehir Arkandan Gelecek. Nesitikėjau tokio posūkio tai tikrai, man buvo labai netikėta, labai.
Toks jausmas, kad prie visų problemų dasidėjo dar viena, ši, ir ne ką mažesnė. Suprantu, kad žaibiškas sprendimas nes tai vienintelis būdas,
na bet kaip sakoma, gerais ketinimais ir pragaras grįstas. Todėl aš labai įtariai į tai žiūriu. Mana atrodo prasidės vargo vakarienė su ta persona.
Vienu žodžiu man trūksta žodžių, nes nenumanau kaip čia dabar viskas pasisuks.

Ne ką mažiau nustebus buvau, kai sužinojau, kad Derin mama yra nuo pat pradžių suokalbio bendrininkė,
kuri taip pat prikišo nagus prie visos tos nelemtos įvykių eigos susijusios su Ali tėvu
... Atitiko kirvis kotą (aš čia apie Derin tėvus).
Turiu viltį_o jei Derin tėvas žinotų, kad Ali yra sūnus tos moters į kurią jis buvo labai įsimylėjęs, tai gal jis tada to Ali labai neskriaustų?
Na bet ne, yra gi dar tas neadekvatus Puškinas_Ygitas, kuris kaip nuo grandinės atitrūkęs siunta ir laksto paklaikusiu žvilgsniu doh.gif
Ir apskritai, kirba kažkodėl tokia vidinė nuojauta, kad šis serialas nepasibaigs happy end. Tikiuosi aš klystu.

Skaičiau, kad po šios serijos keičiasi scenaristas, tai įdomų kaip scenarijaus vingiai pasisuks toliau.
Atsakyti
Pradejau ziureti Aski memnu... kaip letai ten veiksmas eina..
Aisku, pasispoilinau su foto, bet ir be ju buvo aisku, kas ir kur linksta.
Atsakyti
Tikra tiesa, jis lėtų apsukų, man buvo labai labai sunku įprasti prie tokio tempo, kol aš įsivažiavau...
Kas erzino, tai per daug skiriamo dėmesio tarnams, galėjo apie juos glausčiau viską rodyti.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2017 01 20, 14:33)
Tikra tiesa, jis lėtų apsukų, man buvo labai labai sunku įprasti prie tokio tempo, kol aš įsivažiavau...
Kas erzino, tai per daug skiriamo dėmesio tarnams, galėjo apie juos glausčiau viską rodyti.

Pritariu. Ta tarnų linija užknisanti. Užtat pakartotinėse peržiūrose eidavau tiesiai prie įdomiausių scenų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2017 01 20, 12:44)
Pritariu. Ta tarnų linija užknisanti. Užtat pakartotinėse peržiūrose eidavau tiesiai prie įdomiausių scenų rolleyes.gif

O kur bokaliukai dingo? biggrin.gif Nera kuom susidauzti dabar biggrin.gif

Mane tarnai ziauriai uzknisdavo. O youtube yra labai geras kanalas, kur vien tik BB linija, tai, kai nostalgija uzeina, einu ten ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2017 01 20, 14:49)
O kur bokaliukai dingo? biggrin.gif Nera kuom susidauzti dabar biggrin.gif

Mane tarnai ziauriai uzknisdavo. O youtube yra labai geras kanalas, kur vien tik BB linija, tai, kai nostalgija uzeina, einu ten  ax.gif

va drinks_cheers.gif bet neveikia unsure.gif Jaučiu šita senoji forumo versija tuoj visai neveiks.

Buvo vienas fainas rusiškas kanalas, vadinosi berods Linija Behlul i Bihter, radau https://www.youtube....h?v=S3xw_1phuMY.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lux: 20 sausio 2017 - 14:03
QUOTE(Lux @ 2017 01 20, 13:01)
va drinks_cheers.gif bet neveikia unsure.gif Jaučiu šita senoji forumo versija tuoj visai neveiks.

Buvo vienas fainas rusiškas kanalas, vadinosi berods Linija Behlul i Bihter, radau https://www.youtube....h?v=S3xw_1phuMY.

Aha, sita ir turejau omeny! Nes nenoriu akyse matyt jokiu Nihal ir tarnu, tai cia taip viskas labai tinkamai subalansuota biggrin.gif wub.gif

O bokaliukus rodo kuo puikiausiai bigsmile.gif , buvau pamirsus kaip jie vadinasi, mazai SM berasau, tai atsilikau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 20 sausio 2017 - 20:38

[/quote]

Oho koks geras dalykas. 4u.gif Dabar žiūrėsiu kokį trečią kartą. Aš dažnai youtube įsijungiu nostalgijei arba tikrai meilei prisiminti. Serialuinėra lygių 👍. Mačiau ispaniškai ar itališkai yra pagal jį sukurta, bet su rusiškais subtitrais, įdomu būtu pažiūrėti.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2017 01 20, 11:41)
Lengvas šokas man po 3-ios serijos Bu Şehir Arkandan Gelecek. Nesitikėjau tokio posūkio tai tikrai, man buvo labai netikėta, labai.
Toks jausmas, kad prie visų problemų dasidėjo dar viena, ši, ir ne ką mažesnė. Suprantu, kad žaibiškas sprendimas nes tai vienintelis būdas,
na bet kaip sakoma, gerais ketinimais ir pragaras grįstas. Todėl aš labai įtariai į tai žiūriu. Mana atrodo prasidės vargo vakarienė su ta persona.
Vienu žodžiu man trūksta žodžių, nes nenumanau kaip čia dabar viskas pasisuks.

Ne ką mažiau nustebus buvau, kai sužinojau, kad Derin mama yra nuo pat pradžių suokalbio bendrininkė,
kuri taip pat prikišo nagus prie visos tos nelemtos įvykių eigos susijusios su Ali tėvu
... Atitiko kirvis kotą (aš čia apie Derin tėvus).
Turiu viltį_o jei Derin tėvas žinotų, kad Ali yra sūnus tos moters į kurią jis buvo labai įsimylėjęs, tai gal jis tada to Ali labai neskriaustų?
Na bet ne, yra gi dar tas neadekvatus Puškinas_Ygitas, kuris kaip nuo grandinės atitrūkęs siunta ir laksto paklaikusiu žvilgsniu doh.gif
Ir apskritai, kirba kažkodėl tokia vidinė nuojauta, kad šis serialas nepasibaigs happy end. Tikiuosi aš klystu.

Skaičiau, kad po šios serijos keičiasi scenaristas, tai įdomų kaip scenarijaus vingiai pasisuks toliau.

Joooo, paziurejau ir as 3 serija. Nieko gero nenusimato verysad.gif Labai noretusi tiketi grazia pabaiga, bet kazi kazi unsure.gif Bet kol kas labai idomus serialas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuliux @ 2017 01 20, 22:45)
Joooo, paziurejau ir as 3 serija. Nieko gero nenusimato verysad.gif Labai noretusi tiketi grazia pabaiga, bet kazi kazi unsure.gif Bet kol kas labai idomus serialas bigsmile.gif
O kaip galvojat_būtų blogiau ar geriau jei jis sužinotų kas iš tiesų yra tas Ali?
Aš jau net nežinau, man atrodo ir taip negerai ir taip blogai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuliux @ 2017 01 20, 23:45)
Joooo, paziurejau ir as 3 serija. Nieko gero nenusimato verysad.gif Labai noretusi tiketi grazia pabaiga, bet kazi kazi  unsure.gif Bet kol kas labai idomus serialas  bigsmile.gif

Nu va kad nebūtu taip jog ta Derin draugė isimiles Ali ir trugdys jiems būti drauge
Labai idomu kaip toliau viskas rutuliosis kai Derin sužinos tai unsure.gif
Atsakyti