QUOTE(Visgi @ 2019 11 05, 12:40)
Na, per Mafijos žmonas taip ir buvo, išžudė visą savo šeimą to nežinojęs. Aišku, ne filmo viduryje. Aš irgi linkusi tikėti, kad ne dabar, o gal ir visai nebus to.. Esu jau rašiusi, kad esu linkusi manyti, jog mirs vis tiek kažkas labai brangus, ne nebūtų turkai. O ir pagal knygą, kaip suprantu, tai ganėtinai tragiška pabaiga. Na, bet reikia tikėtis, kad bus kaip "Šokoladas", pakeis filme į geresnę pabaigą.. Jo jo, turkams ypač būdinga
Realiausiai - Fyratas, nes kaip ir pati sakei, kad jis pradėjo įtarinėti, gal ir sekė Hazarą. Norėjau rašyti, kad gal ir Azizė, nes Fyratas pakuždėjo, bet gal mamos neveltų, gal jau ne tiek senajai motulei ištikimas. Ir šiaip aš jo nesupratau, ko jis pasijuto toks atstumtas, lyg ne 'tiesa', kad jis ne vienas iš Aslanbėjų. Juk bent kol kas - tikrai ne vienas, o vienas iš klano, kuris tikrai visų gerbiamas ir pan. Kas čia per panika buvo kilus lygioje vietoje - likau nesupratus
O gal net pats slystelėjo, kai koks Miranas iš nugaros prisartino.. Laiptais lipant - daug nereikia. Man tik keista, kad Rejan sudvejojo juo ir kaltina Miraną. Taip, švaistėsi žodžiais, bet ne gi tiki, kad jis galėjo taip padaryti? Toks jausmas, kad pats prisipažino, nes gal netyčia kliudė, kaip ir rašiau... manau, kad realiausia vis tik šitaip.