Sveikos gyvos, gerai dariau, kad nekišau nosies, kol nepažiūrėjau serijos. Nors.. 5 min iki filmo, FB pamačiau gifą su Hasaru.
Tik į pabaigą jau kiek man pabodo man tas pats per tą patį, - Miranai, nebėk, atsimerk.. aš su tavim.. Uch, ne mano kantrybei
Na, tai nuo pradžių.. kad jau nesimiega man 3 nakties po serijos
Kaip ir nieko nesužinojom šią seriją, ko nebuvom žinojusios.. Nei kodėl tėvas taip nemyli (ar visai nemyli) Džachano, nei aiškiau dėl įvykių prieš 30 metų.
Tik naujų mįslių rėmai:
1. Azizės nauji planai sesei.
2. Kars'o misija. Ne gi tik tam, kad Miranas atbėgtų iš paskos?
Gal
3. Na, gal tik nauja, t.y. 100 proc., kad yra trečia šalis. Aišku, pirma mintis - Mirano mama.. O šiaip - kur Mirano mamos giminė? Tai žo, žaidžia kažkas su Azize, bet ji net nenumano - kas. Bet tas kažkas - viską tobulai žino. VISKĄ.
4. Firatas, akivaizdu, Miranui draugas nebus.
5. Azatui mintis apie Elif nepasirodė kosmosas
Oj, Esma, tai sterva. Imk, Hasarai, čia man buvo patikėta. Pipppeccc, kaip niekur nieko, po keliasdešimt metų rado laiko. Nes gi TĄ NAKTĮ negalėjom. Gyvenam skirtinguose planetose, be telefonų. Ir dar ne gana, kitą laišką. Na, kad per gerai nebūtų.
Ir jūs man paaiškinkite. Tai Esma ir Azizė žino, kad Rejan ne Hasaro dukra? Ar čia tipo tegu mylisi su sese, taip jam ir reikia, bus dar didesnis šokas? Ar ir čia kraujomaiša yra dzin, kaip su pirmos eilės pussesere?
O dėl Mirano tėčio.. akivaizdu, kad jis buvo mažas, net mamos neatsimena, aš kažkaip to nepajutau, tos paralelės, kad tik mama..
O dėl kulkos, tai normalu, kad lieka. Nes pašalinti iš tiesų dažnai būna labai pavojinga. Bet Hasaro sužeidimas atrodo rimtas. Galvos trauma, tiek kraujo.. Praras atmintį?
Tai kodėl nėra naujo frago? Pirmą kartą!
Kas dėl bučinio, tai dar ir Kara Sevda buvo visko - daug bučinių, sekso.
Bet mane labiausiai sujaudinęs vis tiek lieka šis, širdis buvo net kone sustojus
Aišku, buvau dar gerokai jaunesnė, gal tai turėjo įtakos
Bet ten scenos prologas buvo jau karštas
https://www.youtube....h?v=pTg3bx9bWzAIr laukta ne 19 serijų, o 3 sezonus 19 serijų
Gaila, kad čia iškarpė, pusė malonumo atėmė