Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 10 27, 10:31)
Visgi, dėl Hasaro, tai 99 proc, kad jis Aišė sūnus, jau tai pradėjau įtart, kai jis vis verkšleno dėl Aišė ir labai akivaizdžiai šią seriją parodė, kas jam Hasaras, kas jam Džichanas (pastarasis taip tik kaip darbuotojas, aš ten visai nematau meilės unsure.gif )

Bet tuomet Azizė turėtų kaip ir žinoti, kad Hazaras - jos sūnėnas, nes sesers sūnus vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka
Nebent Azizė nežino, kad Hazaras yra jos sesers sūnus. Bet kaip taip įmanoma... Gal jaunystėje visai nebendravo su seserimi, gal buvo supykus, kad myli vieną ir tą patį vyriškį, Nasuchą. O gal ir žino, bet keršto jausmas už savo sūnų yra stipresnis nei meilės jausmas sesers sūnui.

Azizė tarnavo pas Aslanbėjus, paskui staigiai ištekėjo už tos šeimos sūnaus, kai jo tėvas numirė. Įdomu, kodėl taip paskubom ištekėjo už jo (kaip kad serijoje sakė, kad paskubomis).

Aishe tarnavo pas Šadoglu, kai įvyko gaisras ir degė tas pastatas sudegė 4 darbuotojai, jų tarpe ir Aishe (po to įvykio Nasuchas tapo piktas, rūstus... Tas senukas, senolio vaikystės draugas, taip pasakojo Reyan). Nasuchas spėjo išgelbėti vaiką, t.y. Hazarą, o Aishe ne. Bandė ko gero ir Azizė gelbėt, bet nepavyko ir pati vos išsigelbėjo.

Jei Hazaras jos sesers sūnus, tai kodėl ji taip užsisėdus ant jo, ir būtent nori, kad sūnus nušautų tėvą, t.y. Miranas Hazarą, kad tik taip bus atkeršyta. Tas vis akcentas, kad sūnus tėvą. Kodėl jai tas taip svarbu? vartotojo įkelta nuotrauka

Arba pati Azizė Mirano mamą nušovė arba jos sūnus ją nušovė. Na, arba Azizė ją nukankino tame rūsyje kur ją laikė...

O Mirano mama, Dilšach, simpatiška buvo vartotojo įkelta nuotrauka

Toks jausmas, kad tarytum Nasuchas nušovė savo sūnų to net nežinodamas. Gal tas Azizė sūnus, kur per prievarta buvo ištekinta Mirano mama, buvo ir Nasucho sūnus? Kas ten žino kokių Azizė ir Nasucho jaunystėje šėlionių ir nuodėmių buvo...
Gal todėl Azizė taip staigiai ir ištekėjo už Aslanbėjaus sūnaus po jo tėvo mirties? Todėl Nasuchas nieko ir nežino iki galo, todėl ir nesupranta, kaip kad pats sakė_ko ta moteris (Azizė) iš jo nori ir siekia savo tokiais poelgiais.
Kai jis važiavo gelbėti Hazaro, kai anas buvo pabėgęs su Mirano mama, gal tas Azizė sūnus norėjo nušauti Hazarą, todėl Nasuchui ir teko nušauti Azizė sūnų (ir savo?).

Išeitų, kad Miranas Azizė yra pusiau anūkas vartotojo įkelta nuotrauka

Vienu žodžiu rebusas geras gaunasi su tais saitais, paslaptimis. Detektyvas.

Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 10 27, 20:27)
Net metus aktorės patikrinau. Maniau, kad ji gerokai vyresnė ax.gif
Čia kaip aš kažkada hihihi.gif Tikrinau aktoriaus Serhat Tutumluer (Hazaro) metus ax.gif
Sunku buvo patikėti, kad jis '72 gimimo unsure.gif Man jis gerokai vyresnis atrodo, tikrai rolleyes.gif

Atsakyti
Visgi, aš irgi nieko nesuprantu, trūksta man šitame rebuse kintamųjų. Teks laukt, kas susidėlioti vaizdą. Bet spėlioti įdomu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 10 27, 09:31)
[......]Vis tiek nesuprantu Esma vaidmens. Na tokia daugialypė. Ir gera kitiems, ir Azizei atsidavusi, kiekvieną šūduką skundžia. Vienintelis mano spėjimas - ji jaučiasi dėkinga Azizei už kažkokį gerą jos darbą, vos ne tai artimo gyvybę, kad ji bus padėjus, todėl ir jaučia pareigą jai būti ištikima, kad ir nepritaria jai.

Bet taip įdomiai.. Miranas - Rejan - Gul - visi trys broliai sesės bigsmile.gif

Ir man kiek baisu, kad per daug viskas eina geryn. Miranas nebepralaimi, tampa jau visu žingsniu priekyje. Čia aš pergyvenu dėl finalo, kad tik nebūtų blogas. Ir šiaip žiūrint kitos serijos anonsą atrodo, kad serialas baigiasi unsure.gif [......]
Mano galva_ Azizė ir Esma dirbo/tarnavo Aslanbėjų dvare, buvo draugės, ir kai Azizė tapo fazendos ponia ir Dilšach tapo jos marti, Esma buvo ir liko tas žmogus kuris žinojo ir žino kas-kaip, nuo-iki. Ko gero, jai tuomet labai pagailo Dilšach, žmogiškasis faktorius, todėl ir buvo ta konspiratorė, kuri talkino Dilšach-Hazarui jaunystėje.
Kodėl dabar, po 30 metų, 'išlindus iš rūsio' deda tokias pastangas talkindama rizikuojant, tai dievaižino. O gal ji kokia ten teta Reyan iš tėvo pusės?
Gal tuo Azizė ją ir laiko ant trumpo pavadėlio, tipo- jei tik cyptelsi, tai žinokis, ten mano sesuo Hanife viską stebį, jei ką- tuoj man viską atraportuos ir su Reyan bus chana.
Čia tik mano prielaida, nes ir man įdomu kuo Esmai Azizė prigrasinus vartotojo įkelta nuotrauka supratimo neturiu vartotojo įkelta nuotrauka

Na, čia tik mes žinom šį realiatyvų reikalą, o mes gi žinom ir ne tik tai, bet ir dar daugiau vartotojo įkelta nuotrauka

Žalia Rūta, jaučiu, kol baigsis šis serialas, tai, tau ir man, nereiks nė M.Riomerio universiteto su ikiteisminio tyrimo studijomis vartotojo įkelta nuotrauka vartotojo įkelta nuotrauka vartotojo įkelta nuotrauka
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 10 27, 21:39)
Visgi, aš irgi nieko nesuprantu, trūksta man šitame rebuse kintamųjų. Teks laukt, kas susidėlioti vaizdą.
Bet spėlioti įdomu rolleyes.gif
O taip vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Hercai 19. Bölüm 2. Fragmanıvartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Visgi, ar net neabejojau, kad Hasarui apie 60 metų biggrin.gif

Eina sau, kodėl anonse parodė, ko tiek ilgai laukėm frusty.gif
Atsakyti

Aš šoke nuo frago, paaaagaaaliauuuu  :blink:  :wub:  :blink:  :wub: ir dar taip ne turkiškai ohoho. Tas prisitraukimas priminė YagHaz ania Visgi?

O tą jūsų rebusą taip įdomiai skaitau, bet vistiek nesuprantu nė velnio kas bus toliau :D​  :blink:  :blink:  bet aš jau ir nebespelioju, palengva ramiai žiūriu ir laukiu įvykių aiškumo. Taip to ir bučinio nebesitikėjau greitu laiku ir bac dar koks :rolleyes: 

Atsakyti
Kodėl parodė? Žiūrovui žinutė. Pribrendo jau reikalas pagal siužetą... O ir vadinas yra postūmis link kai ko daugiau nei bučinio...
Istorijos taškas nėra bučinys, su lyg bučiniu ji nesibaigia. Galų gale atkreipti dėmesį, reitingų atžvilgiu, ir pan,.

Bliamba, laukiu penktadienio; ką jis sužinojo, kad ji jį vyjosi...
Kaip supratau_Hazaro ir Esma (to raštelio perdavimo) pokalbį Reyan išgirdo, kažkaip...

Papildyta:
Papildyta:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 29 spalio 2019 - 21:21
QUOTE(Indrijan @ 2019 10 29, 21:47)
<p>Aš šoke nuo frago, paaaagaaaliauuuu  blink.gif  wub.gif  blink.gif  wub.gif ir dar taip ne turkiškai ohoho. Tas prisitraukimas priminė YagHaz ania Visgi?</p><p>O tą jūsų rebusą taip įdomiai skaitau, bet vistiek nesuprantu nė velnio kas bus toliau biggrin.gif​  blink.gif  blink.gif  bet aš jau ir nebespelioju, palengva ramiai žiūriu ir laukiu įvykių aiškumo. Taip to ir bučinio nebesitikėjau greitu laiku ir bac dar koks rolleyes.gif </p>

Tik ne jis ją, o jinai jį pritraukė, ne kaip Jagyzas biggrin.gif

Bučinio aš jau labai tikėjaus, tik nepatiko, kad parodė per anonsą. Pati geriausia jam paguoda - tai Rejan artumas. O tokio artumo jam irgi reikia, nu gi vyras, nu gi myli biggrin.gif Gal bus dar ir daugiau kažko biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 29 spalio 2019 - 21:30
Kaip suprantu, Esma Hazarui perdavė vieną iš susirašinėjimų laiškelį (rašytą Dilšach jam), kad jis jį parodytų kaip įrodymą, kad jis nėra tas, kuris turi ką nors bendro su Mirano mamos mirtimi.
Miranui šokas, kad Hazaras sakė tiesą, Reyan buvo teisi.
Spėju.

- Я думала ты ушёл
- Мне кроме тебя некуда идти, Рейян. Я не могу уйти от тебя, потому что когда ты отворачиваешься от меня все цвета становятся чёрными, как до того момента, когда я узнал тебя. Ты... разве уйдёт туманность в этих глазах, а эти слезы, что накопились на ресницах, уйдут? Ответь мне Рейян, что мне делать? Хорошо, Рейян
- Не беги от меня, пусть между нами не будет таких обид, прошу тебя. Смотри, мы рядом, вместе будем лечить наши раны. Я полюбила тебя. Пойми уже это, Миран, прошу пойми.

Pagaliau, išaušo ta diena, kai nors šiek tiek, dabar, Reyan turės būti Miranui ta atspirtis, pastiprinimas, kova už būvį_mudu abudu.
Atsakyti
QUOTE(Indrijan @ 2019 10 29, 20:47)
Aš šoke nuo frago, paaaagaaaliauuuu blink.gif wub.gif blink.gif wub.gif ir dar taip ne turkiškai ohoho. Tas prisitraukimas priminė YagHaz ania Visgi? O tą jūsų rebusą taip įdomiai skaitau, bet vistiek nesuprantu nė velnio kas bus toliau biggrin.gif​ blink.gif blink.gif bet aš jau ir nebespelioju, palengva ramiai žiūriu ir laukiu įvykių aiškumo. Taip to ir bučinio nebesitikėjau greitu laiku ir bac dar koks rolleyes.gif 
Indrijan, kokia tu pastabi! Tikrai vartotojo įkelta nuotrauka priminė!
Jei ne tu, tai ir iki dabar ko gero nebūčiau sugretinusi vartotojo įkelta nuotrauka

Užsispyrėlių vartotojo įkelta nuotrauka sutramdymas vartotojo įkelta nuotrauka vartotojo įkelta nuotrauka ir ne kitaip!

________

Kai mačiau fragą Hercai, vis galvojau, kur man būtent paskutinį kartą buvo girdėtas ta daina "Ben Sende Tutuklu Kaldım"
(ji skambėjo ir kituose serialuose) ir vualia, prisiminiau Zalim Istanbul

Žiū, dabar naujas fragas ohoho Zalim İstanbul 17. Bölüm Fragmanı - 2 Nedimas atsistojo...

Atsakyti
Ferhat ile Şirin yakında FOX'ta!

Azize 1. Bölüm Fragmanı

Kažkaip ir vėl antmafijos akcentas prasitęsiasi, kaip ir anam sezone ... rolleyes.gif
Vienu žodžiu, nieko stebėtina, viskas kartojasi kaip ir visada, kaip ir tas metų laiko ratas, pasikartoja...
Atsakyti