QUOTE(mazuliux @ 2017 01 17, 18:00)
Nors jei dirbtines meskos lakstys, kazi kaip cia bus
Tą lokį parodys tik kartą ir vos 10 sekundžių, vos spėsit sužiūrėt. Patikinu, rimtai
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2017 01 17, 21:55)
Aš puikiai pamenu ją ir Kpa ir 20 min. Ji MAN kuo puikiausiai ten vaidino. [.....] Nors Dzesure ji man irgi pasyvoka ir melancholiska...
Nors mano favoritai aktoriai vien vyrai, aktorės aš nei vienos favoritės neturiu, bet Kara Para Aşk ji man patiko.
Dzesure ir pats Kyvanc ne ką mažiau pasyvus ir melancholiškas personažas, nei energijos, nei temperamento.
QUOTE(mazuliux @ 2017 01 18, 17:49)
Man pvz. Kivanc nera mano skonio vyras. Kai kuriuose epizoduose/serialuose gana patrauklus, bet tik tiek
O kaip Cezuras man isvis ne itin patinka, ypac del ilgesniu plauku ir barzdos
Man visad ta pati mintis sukasi galvoje, kad kaip džiaugiuosi ir kaip man pasisekė, jog iki šio serialo esu peržiūrėjus jo visus geriausius.
Tad, dėl šio širdies neskauda_kaip sakoma galiu žiūrėt, galiu nežiūrėt. Kažkaip abejingai į tai žiūriu.
QUOTE(noir1 @ 2017 01 19, 12:34)
AČIŪ tai,kuri užrodėt šį serialą Aşk Yeniden',sunkios dinoes,sergu vaikai serga,tai naktimis pažiūriu,pasijuokiu.Labai smagus.
Nėr už ką
Smagu, kad patiko.
Aš 22-ą seriją žiūriu, tai vitamino C sočiai kiekvieną dieną su lyg kiekviena serija, patikėkit manim
Tasai žmogus, kurį tu myli manyje, žinoma, yra už mane geresnis: aš ne toks. Tačiau tu mylėk, ir aš pasistengsiu būti geresnis už save.