Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

Mano galva greičiausia yra trečia šalis kurios mes nežinome, inkognito, ir tas nežinomasis stebi abi šeimas ir viską žino.
Esma yra ta kuri žino viską apie abi šeimas, visą priešistorę. Galbūt ji taip ir padeda ReyMir bendradarbiaudama su tuo inkognitu, nutekina info, kur reik įsikiša ir nukreipiančiu manevru taip atitraukia dėmesį, t.y. kortas sumaišo Azize vartotojo įkelta nuotrauka Reyan pagrobimas gal to inkognito, o raštelis įduotas- Esmos darbas. Arba tai darbas vieno ir to paties žmogaus ir Esma čia ne prie ko.

Pati Azize galvą laužo, mena mįslę ir neįmina kas jai grasina, kas tas asmuo kuris žino dviejų šeimų istoriją ir jos mirtinas nuodėmes, visi įtarūs jai dabar, tai ką jau čia kalbėti apie mus, mirtinguosius žiūrovus biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Nieko nežinom apie Reyan tėvą. Kapų tyla. Iš kur ta Zehra? Kaip susipažino su Hazaru?
Hazaras į žmonas Zehrą (Reyan mamą) paėmė kaip besilaukiančią našlę, kiek pamenu.
Man visada buvo įdomu, nuo I sezono net, kaip, kodėl, dėl ko, Nasuchas leido vesti Hazarui Zehrą? Tai gi čia jam turėjo būti žemiau plintuso- vyresnis sūnus veda našlę ir dar besilaukiančią, svetimas vaikas/anūkė, garbė, orumas, ką žmonės pasakys, nepridera ir t.t. ir pan,. Todėl, kad mylimas sūnus, todėl ir leido Nasuchas, net tokią jam išimtį padarė. Hazaras užsispyręs buvo dėl šių vedybų, pamenu kaip apie tai jie kalbėjo. Kaip supratau ne iš didelės meilės vedė, greičiau iš gailesčio, o gal ir paranku buvo vesti, kad nutiltų visos kalbos ir ta istorija su Mirano mamos pabėgimu.
Kad Zehra tuo metu laukėsi, ir kad Reyan ne Šadoglų, ne Hazaro biologinė duktė, žino tik Nasuchas, namiškiai nežino, na apart tos Hanife (Azize sesers)

Va ir dabar akcentas kelias serijas į tai, kad Nasuchas ypatingai myli, branginą savo sūnų Hazarą, kažkoks ypatingas net ryšis, bijo jį prarasti. Kame šaknys? Hazaras yra Nasucho mylimos moters sūnus? Tik tokia mintis.

Geniul reiktų bijoti. Apie ją nereikia pamiršti. Man ji pati pavojingiausia kažkodėl atrodo vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
QUOTE(Indrijan @ 2019 10 22, 20:38)
Ne nežiūriu aš "Afili ask". Man nepatinka tokio stiliaus serialai, net pirmos serijos neprisiverčiau pažiūrėti. Ir dar ta pagrindinė aktorė, nu ne prie širdies nors tu ką, nelimpa man ji ( nors nieko su ja ir nemačiusi). Taip domuosiu, skaitinėju, bet tik dėl Caglar. Bet Caglar (mano Yagiz) liks amžinai wub.gif kas su juo susija viską pažiūriu.
Pardon, taip ir galvojau, kad ko gero supainiojau su kita nare ir Yagizu Egemenu...
O taip, sutinku vartotojo įkelta nuotrauka Yagiz'as tai atskira istorija vartotojo įkelta nuotrauka

Paskutinį kartą tokio lengvo stiliaus esu žiūrėsjusi prieš 3,5 metų.
Dabar, po petraukos, vienintelis iš lengvesnių man šis tiko; kitoks tiesiog, be vanilės, ne lėkštas.

Ryškiai, kad aliarmas, kažkas ateina vartotojo įkelta nuotrauka
Afili Aşk 19. Bölüm Ön İzleme

Sameto tai net nepažint rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2019 10 22, 23:09)

Sameto tai net nepažint rolleyes.gif

Aš tai net nelabai radau tokią jo foto, visada jis toks kitoks man pasirodė, kiek pagūglinau.

Aš aš aš žiūriu. Du ir težiūriu. Šitą ir Hercai..
____

Man labai įdomu Azizė keršto motyvas, ką, ji durna, nežino teisybės? Ar aklas kaltinimas, kad dėl netiesiogiai dėl Šadoglų prarado sūnus? Kažkaip sunkiai man tikisi unsure.gif

Taip, Zechra vedė ne iš meilės, kaip jie pasakojo, meilė atėjo su laiku. O tai kodėl? Bet irgi sunkiai įtikėtina, kad dėl to, jog laiku pasitaikė.. O kas Rejan tėvas? Nepamenu tos istorijos unsure.gif Gal dar jis pasirodys vienokia ar kitokia forma unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 10 23, 00:20)
Aš tai net nelabai radau tokią jo foto, visada jis toks kitoks man pasirodė, kiek pagūglinau.

Aš aš aš žiūriu. Du ir težiūriu. Šitą ir Hercai..
____

Man labai įdomu Azizė keršto motyvas, ką, ji durna, nežino teisybės? Ar aklas kaltinimas, kad dėl netiesiogiai dėl Šadoglų prarado sūnus? Kažkaip sunkiai man tikisi  unsure.gif

Taip, Zechra vedė ne iš meilės, kaip jie pasakojo, meilė atėjo su laiku. O tai kodėl? Bet irgi sunkiai įtikėtina, kad dėl to, jog laiku pasitaikė.. O kas Rejan tėvas? Nepamenu tos istorijos unsure.gif Gal dar jis pasirodys vienokia ar kitokia forma unsure.gif
Kažką pirmiau norėjau klausti apie Afili Ask, bet dabar pamiršau, gal vėliau prisiminsiu.

Tą patį apie ją galvoju. Tų versijų ne viena prie jos limpa.

Namukas/namas, gaisras, sudegė, nespėjo išgelbėti. Gal ta jos sesuo Aishe ar Elif (kuri ten) yra buvusioji jaunystėje Nasucho meilė? Ji sudegė, o Nasuchas gyvas liko per atsitiktinumą. Nes kodėl ir Nasuchas prie tos vietos graudenosi, prisiminė siluetą ten tos merginos/moters? Lygiai tą patį ten ir Azize prisiminimuose pamatė tą vaizdą. Tai susiję, vadinas čia iš jų jaunystės dabar sąskaitų suvedinėjimas Azizė su Nasuchu.

Kas liečia Hazarą, tai čia viskas dėl Dilšach. Vyras ją nušovė ir tikriausiai pats nusišovė. Sužinojo, kad Miranas yra Hazaro ir Dilšach sūnus, susekė jų susitikimo vietą. Azizė tai žino iš kažkur, kad Miranas yra Hazaro Šadoglų sūnus.
O ką ten veikė Hazaras? Nasuchas jam pasakojo, jog jis atvažiavo, rado jį be sąmonės/vos gyvą, ir vos spėjo išgelbėti jį. Dar kai tai pasakojo, Džichanas stovėjo už durų ir klausėsi jų pokalbio, net pažadėjo sau, kad jis viską sužinos, kas ta Dilšach ir pan,.
Vadinas Miranas jau buvo gimęs ir Hazaras su Dilšach susitiko grįžus jam iš kariuomenės, kaip kad jis Zehrai pasakojo... Dar Hazaras pasakė, kad ateis laikas ir jis jai viską papasakos.
Gal Nasuchas jį nušovė? O Azizė galvoja, kad Hazaras. Mes gi nežinom kas ten buvo, kas pirmiau atvažiavo ar išvažiavo. O ką, Nasuchas gali, Reyan tai buvo užsakęs nušauti ir nuo skardžio numesti.
Ojei ojei ojei, kai tą sužinos Hazaras, o jis tikrai sužinos...

Zehra buvo našlė, vadinas Reyan tėvas miręs, kaip ir. Mažum gyvas ir tas pagrobimas jo darba? Bet tada be ryšio kažkaip, nes nuošaly lieka Hazaras unsure.gif o Reyan gi jam kaip dukra unsure.gif

Man įdomu ką Nasuchas sugalvojo, ko jis taip to pirmadienio laukia... Kažkokį gal smūgį suduos Azizė, v ž kažkas bus.

Labiausiai man įdomiausia, kaip Džichanas ruošiasi suvesti Azatą su Elif, galva neišneša, net jokių minčių kaip tai gali atsitikti unsure.gif Įdomu ką pats Azatas į tai atsakytų jei žinotų biggrin.gif
Babulia tai nuo tokios naujienos ir žagtelt nesugebės, apsivoš aukštielnika.
O jau Mirano reakcijos tai net neišeina man įsivaizduot biggrin.gif Mylimą pusseserę už ko, už ko, už Azato biggrin.gif

I sezone dar rašiau, kad tai būtų pats protingiausias variantas. Malačius Džichanas.

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka Kaip serija? Kokios mintys? vartotojo įkelta nuotrauka

Ar iš dešinės ar iš kairės, ar iš apačios ar iš viršaus, kiekvienas savo žiūrėjimo matymo kampą turi, kaip ir dėl tiesos; nėra vienos tiesos, visi savo tiesą turi. P.S. kaip ir gyvenime, mano tokia filosofija vartotojo įkelta nuotrauka

Žiūrint seriją palaipsniui jutau vis lengvėjimą ir lengvėjimą, o po peržiūros serijos
kaip ir visišką palengvėijmą, nes… Nžn kas sekančiose bus, bet ši man buvo ypatingai šeimyniškai graži, o ir džiugino tai, kad paslapčių skraiste gaubiamos mirtys ir paslaptys pradeda horizonte po truputi ryškėti.

Ta Hazaro ir Dilšach meilės istorija papasakota Reyn, kai Hazaras paėmė ir papasakojo Reayn, nemarinavo, neslėpė, atvirai papasakojo… Ir Zehra laukiasi… Ir Miranas su maža sesyte daug laiko leido, ir net patikėjo ją Miranui su nakvynę į Aslanbėjų dvarą... Nasuchas mylėjo Aishe (Azizė seserį)... Azizė ir turi savo istoriją ištekėjimo- iš tarnaitės į ponias šoktelėjo… Gaisras… Ta nugara Azizė randuota… Fragmentas parodytas_Mirano mama ir Azizė... Hanifė ir ne žiežula, t. y. su pyragu Giul buvo gražus gestas.

Fyratas, Hanife, Esma, Gionul, Machmutas… Hazaras Nasucho ir Aishe (Azizė sesers) sūnus?

Man net truputi gaila Džichano, kaip kad jis akivaizdžiai pastebėti, kad brolis jo yra svarbesnis tėvukui, arčiau širdies, nei jis.

Pasikartosiu, Mirano ir Hazaro linija- nepaprastai įdomu stebėti.

Gerai, kad Miranas toks nuovokus ir nepasitiki aklai Fyratu, draugas draugu, bet įsitikina (tikiuosi), kad jis mėtosi ir vėtosi, negali apsispręsti kurioje pusėje yra, neturi savo nuomonės,

Stipri meilė pramuša visus upės krantus ir ledus.
Atsakyti
Bet tai visos kortos jau atskleidžiamos? Kalbu apie anonsą. Miranas sužino tiesą apie mamos mirtį, ar ir apie Hasarą, kad tėvas? Nes pats Hasaras irgi sužino, kad Miranas jo sūnus? Esmutė viską išklojo.

O jo. Džachano seniai gaila, kad jis ne TOS moters vaikas.

Visgi, dėl Hasaro, tai 99 proc, kad jis Aišė sūnus, jau tai pradėjau įtart, kai jis vis verkšleno dėl Aišė ir labai akivaizdžiai šią seriją parodė, kas jam Hasaras, kas jam Džichanas (pastarasis taip tik kaip darbuotojas, aš ten visai nematau meilės unsure.gif ). Vienu metu net sudvejojau, gal gal visai ne sūnus, bet Azatas jam svarbus. Tai dvejones nuvariau šalin.

Vis tiek nesuprantu Esma vaidmens. Na tokia daugialypė. Ir gera kitiems, ir Azizei atsidavusi, kiekvieną šūduką skundžia. Vienintelis mano spėjimas - ji jaučiasi dėkinga Azizei už kažkokį gerą jos darbą, vos ne tai artimo gyvybę, kad ji bus padėjus, todėl ir jaučia pareigą jai būti ištikima, kad ir nepritaria jai.

Bet taip įdomiai.. Miranas - Rejan - Gul - visi trys broliai sesės bigsmile.gif

Ir man kiek baisu, kad per daug viskas eina geryn. Miranas nebepralaimi, tampa jau visu žingsniu priekyje. Čia aš pergyvenu dėl finalo, kad tik nebūtų blogas. Ir šiaip žiūrint kitos serijos anonsą atrodo, kad serialas baigiasi unsure.gif
Papildyta:
Ir dėl tų Šadoglų turtų. Tai Azizė pati jiems "atidavė", kad susigrąžintų Miraną, ty jo neapykantą Šadoglų? Nes juk telefonu advokatėliui ir sakė - o dabar pasislėpk taip, kad tavęs niekas nerastų, kad tavęs net aš nerasčiau. Nes vis tiek ten buvo apgaule atimta iš jų.. ankščiau ar vėliau būtų susigrąžinę...

Tik nesupratau, iš kur Miranas viską sužinojo ir pabaigos.. ką jis apie tą advokatą pasakė. Ir vėl trūko vertimo, kai Azizė važiavo mašinoj. Turkiškai tik paklausiau biggrin.gif

Dar buvo mintis, kad Miranas grąžino Šadoglu turtus, nes jis žadėjo tai (priminė ir Gul, kad namus grąžinti turėjo).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 27 spalio 2019 - 09:22

Hercai 19. Bölüm Fragmanı

В это раз у тебя не получилось, Азизе!
Ты включила любовь в свою месть... но вот месть в любовь включить не получилось...
Ну же помоги... вот видишь, Миран увидел всю правду, того что происходит сейчас. Помоги ему увидеть всю правду о том, что случилось тогда. И тогда ты поможешь не только мне, ты поможешь ребенку, оставшемуся сиротой!
Не важно чему ты верил до сегодняшнего дня!
Я всё равно буду любить тебя!
Я ВСЕГДА БУДУ ЛЮБИТЬ ТЕБЯ!
Миран, я буду рядом... я не оставлю тебя!
Не оставлю...
Много лет назад Дильшах написала это тебе...
Теперь убедив Мирана в своей правоте... ты спасешь своего ребенка...

Įdomu, ką būtent Miranas sužinojo, ką tokio baisaus ir išmušančio iš vėžių, kad jam net oro trūksta, už širdies stveriasi cray.gif Gal sakau tai, kad, jo mama ir Hazaras mylimieji buvo praeityje, kad Hazaras nėra žudikas, kad jis tiek metų įtikėjęs buvo nieko dėto žmogaus kaltumu, kad šitaip baisiai nuskriaudė to žmogaus dukrą, kad per jį teko išgyventi tikrą košmarą Hazaro šeimai.

Labai tikiuosi, labai norėčiau, kad Hazaras šioje serijoje sužinotų, kad Miranas - jo sūnus.
Įsivaizduoju kaip Hazarui širdį skaudės... šitiek metų jo sūnų nuodijo Azizė. Turės dabar abu vaikus savo iš Azizė gniaužtų išplėšti. Bus ypatingai Hazarui sunku- žinoti kad tėvas jo esi, o sūnui to pasakyti negali (bent jau kol kas). Žiauru.
Kad žinotų Miranas, kad nėra jis našlaitis, kad kokią didelę šeimą turi- tėtį, sesę, pusbrolį, tetą, dėdę, senelį.... net pusseserę (neduok tu svietę kokią) vartotojo įkelta nuotrauka Nekantrauju pamatyti Yaren reakciją, kai ji sužinos, kad Miranas jos pusbrolis biggrin.gif

Toks nuskriaustas atrodo verysad.gif Turės dabar Reyan dėti dideles pastangas.

Atsakyti
Tai gi nieko baisaus, kad pusbrolis. Azatui netrukdo tai, Giunul irgi netrukdo, ten normalu mylėti giminę biggrin.gif

Aš tai suprantu, kad sužino, jog Hasaras ne žudikas, visas kortų namelis sugriūna. Nes jau dabar žino, kad Azizė nuodija visiems gyvenimus.. Paskutiniai štrichai lieka.

Man įdomu, kaip su Fyratu bus. Du draugai taps mirtinais priešais. Jau matau tą sceną, kai jie turės pasirinkti - arba arba.. vienas į kitą laikydami nutaikytus pistoletus.. Arba Fyratas turės šansą išgelbėti vis tik Miraną kokioj nors situacijoje (fiziškai) ir pasirinkimas bus..

Papildyta:
PS: nesuprantu tų nėštumų unsure.gif Tarsi ruošiamasi balansui.. Liesis kraujas.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 10 27, 10:31)
Bet tai visos kortos jau atskleidžiamos? Kalbu apie anonsą. Miranas sužino tiesą apie mamos mirtį, ar ir apie Hasarą, kad tėvas? Nes pats Hasaras irgi sužino, kad Miranas jo sūnus?
Žalia Rūta, jei Miranas sužinotų, kad Hazaras jo tėvas, tai tuoj pat turėtų sužinoti ir tai, kad Reyan nėra jo sesuo, kitu atveju, tai jam prilygtų gyvenimo katastrofai vartotojo įkelta nuotrauka net manau, kad neleistų sau, kad jį Reyan glostinėtų guosdama kaip kad matome frage. Netikiu, kad Hazaras nutylėtų ir nepasakytų jam tiesos, t.y. leistų Miranui taip manyti, kad jie - brolis ir sesuo. Nenuskriaustų gi jis savo sūnaus taip...

P.s. NeduokD jei taip nutiktų, pvz sužinotų tokią nesąmonę iš Azizė, tai esu tikra, kad Miranas kuriam laikui iškristų iš gyvenimo konteksto apskritai...

Žinai, kai pagalvoju, tai kokią tiesą Miranas besužinotų, jam kiekviena iš jų bus smūgis, nes visos jos lemtingos, svarbios vartotojo įkelta nuotrauka

Labai noriu pamatyti Nasucho reakcija, kai jis sužinos, kad Miranas jo anūkas, kad jis yra mylimiausio sūnaus sūnus, pirmagimis....
Kai sužinos, tai tą Azizė jis norės su žeme sulyginti vartotojo įkelta nuotrauka

Atrodo smulkmė, detalė tik, o kaip miela vartotojo įkelta nuotrauka
Tiek gražių akimirkų dovanojas šis serialas... nepaprastai gražių... begalės wub.gif

Laukiu fragmento, tos scenos, kai vėl jie abu jodinės žirgais. Man tai taip gražu wub.gif
(akies kraštelio teko užmatyti tokią info)

Atsakyti
Jei pasakys, kad sūnus, tai gal laikinai bent paprašys to nesakyti Rejan..
Bet čia filmas turėtų baigtis, kai Miranas sužinos, kad jis Šadoglu.
Manau, kad kol kas sužinos, kaip iš tiesų žuvo mama, kad ne nuo Hasaro...
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 10 27, 12:19)
Papildyta:
PS: nesuprantu tų nėštumų unsure.gif Tarsi ruošiamasi balansui.. Liesis kraujas.. unsure.gif
Kad Handan laukiasi, dėl ko ir kam čia tai, tai ir aš nesuprantu vartotojo įkelta nuotrauka o dėl Zehros laukimosi toks sumanymas todėl, kad ji ištekėjo ką tik neseniai ir rašė, kad regis vartotojo įkelta nuotrauka ji laukiasi. Na, tai suprantama, situacija dabar tokia, kad teko apžaist, nes ilgainiui ir seriale pasimatytų, kad ji realiai laukiasi.

Atsakyti
Net metus aktorės patikrinau. Maniau, kad ji gerokai vyresnė ax.gif
Atsakyti