Apsukus viską 180° kampu, tai topas geras gaunasi
Azize net neįtaria, kad savo rankomis suverpė sau voratinklį į kurį pati ir paklius. Nenutuokia net, kad jau yra labai kryptingai ir tikslingai nusitaikyta į jos pačius brangiausius žmones; Elif- Azatui Šadoglų, Fyratas- Yaren Šadoglų, Reyan- Mirano Šadoglų. Šadoglų ji ne tik, kad neatsikratys, bet dar ir bendras šeimos genealoginis medis bus
P.s. o Miranas ir taip Šadoglu, ir dar pačiam epicentre, tsakant žodžių iš dainos neišmesi
Geniul ir Sultan nežino visko nuo-iki, pvz kad Miranas ne anūkas, o ir kam joms grasinti per Reyan Azize, atvirkščiai- pirmai pasitaikius galimybei mielai padėtų Azize Reyan išspirti, o ne įduotų Reyan naudai kozirį į rankas kuris pristabdytų Azize arklius Reyan atžvilgiu ir Šadoglų šeimos atžvilgiu.
Na, tarkim, specialiai kažkuri iš jų įdavė per Reyan raštelį Azize, o kokiu tikslu (Sultan žino dalį tiesos, o Geniul apskritai nieko nežino)? Nematau naudos. Jei jos žinotų visą tiesą, tuomet motyvą kompromatui būtų galima suprasti.
Esma gali būti bet kuo- Dilšach draugė, giminaitė, tiesiog tarnaitė, nes ji net slaptą vietą gerai žino Dilšach ir Hazaro, viską žino.
Gal net su Azize susijusi kažkokiais giminystės ryšiais, nes labai jau jos artimos, Azizė tik su ja yra savimi ir nuo Esmos nieko neslepia. Faktas tas, kad Esma kaip ir myli Azizė, labai nuolanki ir pavaldi jai, rūpestinga, o kad dėl Fyrato taip elgiasi, tai man nelabai tikisi. Ji, manau, visada žinojo ir žino, kad ji Fyratui yra tik kaip priedanga, kad Azize vieną dieną jį pristatys kaip savo anūką.
Įdomu kaip tik pats Fyratas sureguos į tokią naujieną ir į pačią Azize; kad jį augino su ta nuostata, kad jis tarnaitės vaikas, kad privalėjo visą gyvenimą patarnauti savo šeimos priešui (Miranui), kad jis turi ir mamą ir sesę, ir jis visko to neturėjo ilgus metus, atėmė visą tai iš jo. Sultan ir Geniul apskritai jaučiu nedovanos Azizė už tai. Man regis Fyratas dėl savo šeimos triuškins ir Miraną, faktas, kad stos prieš Šadoglų (jei Fyratas tikrai yra Azize anūkas).
Tasai žmogus, kurį tu myli manyje, žinoma, yra už mane geresnis: aš ne toks. Tačiau tu mylėk, ir aš pasistengsiu būti geresnis už save.