Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(kami_ @ 2019 10 21, 16:25)
Kuzguno mama suzinojo antros serijos pabaigoje, kai i duris pasibelde Fermano teta. Perskaicius laiska net nualpo  ax.gif Fermano teta prase nieko nesakyti apie brolyste, nes buvo isitikinusi, kad suzinoje vienas kita nuzudys. Tuo momentu kai nualpo Kuzgunas iejo i namus, bet Fermano teta spejo nuo grindu paimti laiska, bet Kuzgun mate, kad ji eme laiska nuo grindu. Kai Kuzgun paklause apie laiska iejo Kumru ir labai susidomejo kas per laiskas. Net Kudret sunaus prase pagalbos  ax.gif
Man Onuras su Burcu Kuzgune irgi nesiziurejo, o vat Carpismoj jis patiko smile.gif
Pabaiga tikrai gera, kelis kartus ziurejau net  biggrin.gif

O tai kada kaip ir su juo Yusufas ta Fermana "prisidirbo"? Kaip jis toks teisingas ir tt sugriesijo? Kita seima turejo? Ar kaip ten buvo? Ar nespejo sitos istorijos isrutulioti?

As neturiu nieko pries Onura, man jis patinka, charizmatiskas blogietis, daug ka esu su juo maciusi, bet sitam kontekste man viskas labai blogai buvo. Sakau, po antro sezono pristatymo video man is karto dingo noras ziureti. Fui fui fui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2019 10 21, 17:52)
O tai kada kaip ir su juo Yusufas ta Fermana "prisidirbo"? Kaip jis toks teisingas ir tt sugriesijo? Kita seima turejo? Ar kaip ten buvo? Ar nespejo sitos istorijos isrutulioti?

As neturiu nieko pries Onura, man jis patinka, charizmatiskas blogietis, daug ka esu su juo maciusi, bet sitam kontekste man viskas labai blogai buvo. Sakau, po antro sezono pristatymo video man is karto dingo noras ziureti. Fui fui fui biggrin.gif

Visiskai neisrutuliojo zinok, va situ klausimu atsakymai ir man idomus smile.gif
Atsakyti

Sveikos :4u:  kažkas su SM darosi, neleidžia rašyti, postų neišsaugo :unsure: 

Na Kuzgun antram sezone numušė visą įdomumą, o pirmas sezonas tikrai superinis. Visas pliusas, kad gerai baigėsi, nors man pas turkus nu minusas didžiausias kai greitai sugalvoja serialą pabaigti. Sugrūda į krūvą viską.

Hercai ši serija nenuvylė, nes dvi prieš tai buvusios jau ir įdomumą numušinėjo. Taip nusibodo Mirano aklumas... Tik ir ištemptas, visą seriją vos ne vienos dienos įvykius rodo  :blink: 

Mano vakarykštis atradimas Ask Aglatir  :yahoo: nu užkabino ne tas žodis. Pagrindinis aktorius pasirodė gerai atliekantis savo rolę. Įtikinamai jausmus išreiškia. Atrodo tik žvilgsnis - o tiek daug sugeba pasakyti. Muzika ir gerai parinkta, širdį suvirpina. Žodžiu - kaip tik man. kažin ką toliau tik sukurs.

Ai pradžioj labai patiko Benim tatli yalanim ir Her yerde sen. Bet kai dabar nusivažiavo  :mad2:​ 

Atsakyti

Laukiu Visgi tavo komentaro apie Hercai, labai labai laukiu :unsure: Man po serijos dar daugiau klaustukų atsirado. Nesuprantu aš tos Esmos, jeigu ji viską slepia dėl sūnaus, bet sūnus ne tikras. Jinai toks nesuprastas personažas. Manau, jad Esma ir padėjo Hazarui ir Gulšak pabėgti, o paskui išdavė Azizei ir dar manau, kad Esma yra Gulšak sesuo. :blink: Mano nuojautos visai nepasitvirtino, tikrai Esma negalėjo pagrobti Rayan, kažkas kitas čia įsivėlęs. Aišku MirRay buvo nerealūs. Labai laukiau nors bučinio, bet bet bet... kada mes jo sulauksim, nesuprantu :wub:

Atsakyti
QUOTE(Indrijan @ 2019 10 21, 19:23)
<p>Laukiu Visgi tavo komentaro apie Hercai, labai labai laukiu unsure.gif Man po serijos dar daugiau klaustukų atsirado. Nesuprantu aš tos Esmos, jeigu ji viską slepia dėl sūnaus, bet sūnus ne tikras. Jinai toks nesuprastas personažas. Manau, jad Esma ir padėjo Hazarui ir Gulšak pabėgti, o paskui išdavė Azizei ir dar manau, kad Esma yra Gulšak sesuo. blink.gif Mano nuojautos visai nepasitvirtino, tikrai Esma negalėjo pagrobti Rayan, kažkas kitas čia įsivėlęs. Aišku MirRay buvo nerealūs. Labai laukiau nors bučinio, bet bet bet... kada mes jo sulauksim, nesuprantu wub.gif</p>

Aš tai supratau, kad Handan pagrobė, kad apsaugotų Azatą. Ne? biggrin.gif

Aš tai abejoju, ar sesuo, nes tada Miranas jai būtų tikras sūnėnas, nekankintų jo taip ir būtų išvien su Hazaru unsure.gif

Visgi, kuku, kur tu? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(deilii @ 2019 10 21, 18:19)
Her yerde sen.

Man tai sitas dar toks puse velnio, bet kol kas tik turkiskais prabegom ziurejau, reikes nuo pirmos serijos su vertimu paziuret ax.gif
Dar prabegom Cocuk pasiziuriu, reikes visus turkiskai ziurimus pradet su vertimu pagaliau paziuret rolleyes.gif
Atsakyti

Gal tu ir teisi  :rolleyes: 

Čia tiek tu klaustukų uždavė, kad aš pati net nebežinau ką begalvoti :hmm:  :hmm:  :hmm:​ 

Atsakyti
QUOTE(Indrijan @ 2019 10 21, 20:08)
<p>Gal tu ir teisi  rolleyes.gif </p><p>Čia tiek tu klaustukų uždavė, kad aš pati net nebežinau ką begalvoti hmm.gif  hmm.gif  hmm.gif​ </p>

Kol kas ir nesuprasim Esma motyvų, nes apie ją nieko nežinom unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(deilii @ 2019 10 21, 17:19)
<p>Sveikos 4u.gif  kažkas su SM darosi, neleidžia rašyti, postų neišsaugo unsure.gif 
</p><p>Na Kuzgun antram sezone numušė visą įdomumą, o pirmas sezonas tikrai superinis. Visas pliusas, kad gerai baigėsi, nors man pas turkus nu minusas didžiausias kai greitai sugalvoja serialą pabaigti. Sugrūda į krūvą viską.</p><p>Hercai ši serija nenuvylė, nes dvi prieš tai buvusios jau ir įdomumą numušinėjo. Taip nusibodo Mirano aklumas... Tik ir ištemptas, visą seriją vos ne vienos dienos įvykius rodo  blink.gif </p><p>Mano vakarykštis atradimas Ask Aglatir  yahoo.gif nu užkabino ne tas žodis. Pagrindinis aktorius pasirodė gerai atliekantis savo rolę. Įtikinamai jausmus išreiškia. Atrodo tik žvilgsnis - o tiek daug sugeba pasakyti. Muzika ir gerai parinkta, širdį suvirpina. Žodžiu - kaip tik man. kažin ką toliau tik sukurs.</p><p>Ai pradžioj labai patiko Benim tatli yalanim ir Her yerde sen. Bet kai dabar nusivažiavo  mad.gif​ </p>

Man Benim tatli yalanim visiskai nenusivaziavo, viskas labai graziai ir logiskai rutuliojasi. Nezinau kito tokio nenusivaziavusio serialo. Net keista biggrin.gif Realiai man tik viena serija nepatiko, kai Suna kopeciomis laipiojo, tasyk buvau issigandus, kad jau viskas, kapiec, bet kaip tik reitingai pakrito, tai, matyt, nusprende daugiau taip nebejuokauti biggrin.gif Ir iki siol viskas tobula mano akimis. Todel sakau, kad galetu taip graziai ir pabaigti, kol neprasidejo briedai ir tempimai. Siuo atveju net dziaugiuosi, kad reitingai jiems to neleidzia daryti.

Is sio zanro man iki siol patiko tik Kiralik Ask, bet ten tik pagrindine pora idomi buvo, visa kita ziauriai knisdavo ir reikdavo prasukti. Ziurejau nuo pat pradziu online, bet sezono pabaigoje teko mesti, nes gaila laiko tiesiog buvo i tiotka su Korysu ir i Defne brolio seimynele ziureti, kai pagrindine pora parodydavo 20 min is 2 valandu. Paziuredavau su vertimu tik tai, kas man idomu. O Benim tatli yalanim nesu nei minutes prasukus. Kaip romantinei komedijai, kur nera jokio veiksmo per didelio, jokio kriminalo, jokiu detaliu, kurias baisu praleisti, tai cia, sakyciau wow, pati apakus biggrin.gif

Her yerde sen negaliu ziureti pirmiausia del pagrindinio aktoriaus, antra del to, kad puse prasukineti reikia - visokias tetulytes ir neadekvacius ofiso darbuotojus. Zinoma, ne taip blogai kaip Afili ask, bet irgi nekas. Bet cia tik mano nuomone, zinoma.
Papildyta:
QUOTE(kami_ @ 2019 10 21, 17:19)
Visiskai neisrutuliojo zinok, va situ klausimu atsakymai ir man idomus smile.gif

Turbut patys dar nespejo sugalvoti biggrin.gif Taip ne i tema ivede ta Fermana besivaikydami reitingus. Apmaudu..
Atsakyti
QUOTE(Indrijan @ 2019 10 21, 20:23)
Laukiu Visgi tavo komentaro apie Hercai, labai labai laukiu unsure.gif
Man po serijos dar daugiau klaustukų atsirado. Nesuprantu aš tos Esmos, jeigu ji viską slepia dėl sūnaus, bet sūnus ne tikras. Jinai toks nesuprastas personažas. Manau, jad Esma ir padėjo Hazarui ir Gulšak pabėgti, o paskui išdavė Azizei ir dar manau, kad Esma yra Gulšak sesuo. blink.gif Mano nuojautos visai nepasitvirtino, tikrai Esma negalėjo pagrobti Rayan, kažkas kitas čia įsivėlęs. Aišku MirRay buvo nerealūs. Labai laukiau nors bučinio, bet bet bet... kada mes jo sulauksim, nesuprantu wub.gif
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 10 21, 20:50)
Aš tai supratau, kad Handan pagrobė, kad apsaugotų Azatą. Ne? biggrin.gif

Aš tai abejoju, ar sesuo, nes tada Miranas jai būtų tikras sūnėnas, nekankintų jo taip ir būtų išvien su Hazaru unsure.gif

Visgi, kuku, kur tu? bigsmile.gif
Kukū, kukū! vartotojo įkelta nuotrauka Laba! vartotojo įkelta nuotrauka
Oi, minčių apstu, klausimų daug... Kaip ir jūs- rebusą dėlioju, galvosūkį sprendžiu vartotojo įkelta nuotrauka
Pasidalinsiu truputi vėliau, o dabar parašysiu kiek spėsiu.

Vien žo, mano akimis_restartą Miranas galingą padarė, Reyan vykusiai persirefrešino (beliko tik vos vos, kad peržengtų psichologinį barjerą tą). Updeitas gerulis įvyko šioje serijoje. Turiu minty aplamai; keičiasi santykis, santykiai; kai kam kas traška per siūles, kai kam kas lipdosi naujai, ir aš čia neturiu minty pažangą vien tik ReyMir santykyje.

Aslanbėjų dvare, kai Miranas vedė Reyan, išsibalansavo visa Azizė diktatūra, praranda madam kontolę ne tik Mirano atžvilgiu... o Miranui Azizė - kaip tuščias kibiras, skambantys tušti žodžiai. Kaip yra sakoma за что боролась, на то и напоролась.

vartotojo įkelta nuotrauka

Indrijan, vis pamirštu tavęs paklausti Tu žiūri ar nežiūri "Afili Ask"?

Dievinu piktą Keremą

vartotojo įkelta nuotrauka vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Apsukus viską 180° kampu, tai topas geras gaunasi vartotojo įkelta nuotrauka Azize net neįtaria, kad savo rankomis suverpė sau voratinklį į kurį pati ir paklius. Nenutuokia net, kad jau yra labai kryptingai ir tikslingai nusitaikyta į jos pačius brangiausius žmones; Elif- Azatui Šadoglų, Fyratas- Yaren Šadoglų, Reyan- Mirano Šadoglų. Šadoglų ji ne tik, kad neatsikratys, bet dar ir bendras šeimos genealoginis medis bus vartotojo įkelta nuotrauka
P.s. o Miranas ir taip Šadoglu, ir dar pačiam epicentre, tsakant žodžių iš dainos neišmesi vartotojo įkelta nuotrauka

Geniul ir Sultan nežino visko nuo-iki, pvz kad Miranas – ne anūkas, o ir kam joms grasinti per Reyan Azize, atvirkščiai- pirmai pasitaikius galimybei mielai padėtų Azize Reyan išspirti, o ne įduotų Reyan naudai kozirį į rankas kuris pristabdytų Azize arklius Reyan atžvilgiu ir Šadoglų šeimos atžvilgiu.
Na, tarkim, specialiai kažkuri iš jų įdavė per Reyan raštelį Azize, o kokiu tikslu (Sultan žino dalį tiesos, o Geniul apskritai nieko nežino)? Nematau naudos. Jei jos žinotų visą tiesą, tuomet motyvą kompromatui būtų galima suprasti.

Esma gali būti bet kuo- Dilšach draugė, giminaitė, tiesiog tarnaitė, nes ji net slaptą vietą gerai žino Dilšach ir Hazaro, viską žino.
Gal net su Azize susijusi kažkokiais giminystės ryšiais, nes labai jau jos artimos, Azizė tik su ja yra savimi ir nuo Esmos nieko neslepia. Faktas tas, kad Esma kaip ir myli Azizė, labai nuolanki ir pavaldi jai, rūpestinga, o kad dėl Fyrato taip elgiasi, tai man nelabai tikisi. Ji, manau, visada žinojo ir žino, kad ji Fyratui yra tik kaip priedanga, kad Azize vieną dieną jį pristatys kaip savo anūką.

Įdomu kaip tik pats Fyratas sureguos į tokią naujieną ir į pačią Azize; kad jį augino su ta nuostata, kad jis tarnaitės vaikas, kad privalėjo visą gyvenimą patarnauti savo šeimos priešui (Miranui), kad jis turi ir mamą ir sesę, ir jis visko to neturėjo ilgus metus, atėmė visą tai iš jo. Sultan ir Geniul apskritai jaučiu nedovanos Azizė už tai. Man regis Fyratas dėl savo šeimos triuškins ir Miraną, faktas, kad stos prieš Šadoglų (jei Fyratas tikrai yra Azize anūkas).

Atsakyti

Ne nežiūriu aš "Afili ask". Man nepatinka tokio stiliaus serialai, net pirmos serijos neprisiverčiau pažiūrėti. Ir dar ta pagrindinė aktorė, nu ne prie širdies nors tu ką, nelimpa man ji ( nors nieko su ja ir nemačiusi). Taip domuosiu, skaitinėju, bet tik dėl Caglar. Bet Caglar (mano Yagiz) liks amžinai :wub: kas su juo susija viską pažiūriu.

Atsakyti