Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

Paskutiniu metu tiek daug nuotraukų iš Kanų, tiek širdis džiaugiasi, jie taip iš širdies pasilinksmino atsipalaidavo ir dar mums gerbėjams parodė. Iš vis jų komanda tokia nereali, linksma, draugiška, meili, visi tokie gražūs, nu patys pačiausi :wub: :wub: :wub:​ Aš niekada nenustosiu šipirinti(ar kaip ten?) Ebru ir Akiną :4u: :wub:

Atsakyti

Iš vis dabar serijos laukiu nerealiai, kaip pirmame sezone, ne dienas, o valandas skaičiuoju :D 

Ši serija tokia intriguojanti nusimato ir dar meilės kiek bus, kas man labai labai patinka :wub:​ 

Atsakyti
Na, pagaliau pasivijau savo garbanotuosius, pasikroviau teigiamų emocijų. O ir fragas naujas koks nuostabus wub.gif Kad ir kaip bebūtų gaila, bet norėčiau, kad šia gražia nata viskas ir baigtųsi. Žinoma, norėčiau žiūrėti į juos iki begalybės, bet žinant kaip turkai sugeba nusivažiuoti su scenarijum, tai labai nenorėčiau, kad tai nutiktų. O dabar viskas liktų tobula nuo pradžios iki pabaigos.

Kami_, kaip Kuzgunas? Antro sezono tik pirmą seriją mačiau ir tai be vertimo. Tu, aišku, man objektyviai neatsakysi biggrin.gif, bet verta žiūrėt? Labai tingiu briedus žiūrėt, galvoju gal tik paskutinę seriją permest. Kaip suprantu, bent jau laimingą pabaigą davė kaip kompensaciją už tai, kad viską taip sudirbo. Gaila žiauriai, toks kokybiškas aukščiausios klasės projektas buvo. Ech turkai tokie turkai..

Aš irgi prisijungčiau prie klausimo ką žiūrėt, nes dabar turėsiu laisvo laiko, bet kaip tyčia nėra absoliučiai nieko kabinančio. Visi turkų topai dabartiniai man tragedija, neblogai sumokėt turėtų už tai, kad žiūrėčiau unsure.gif

Gal iš naujų kas užkabins ax.gif Laukiu Murato, Engino projektų ir Ferhat ir Sirin ar kaip ten jis vadinasi. Nors Tolga nepatinka, labai labai labai visiškai ne mano vyro tipažas, bet visas likęs sąstatas nuostabus, todėl bent jau pradžią tikrai pažiūrėsiu.
Celikkoli šį sezoną praleidžiu biggrin.gif Birce baisi buvo, bet bent jau vaidino gerai, o šita tai kapiec kapiec - medžio gabalas su didele burna unsure.gif Kažkaip su partnerėm šį sezoną visiškas siaubas.

Kimse bilmez aš porą serijų žiūrėjau, bet mečiau. Aktoriai man faini visi, bet siužetas... unsure.gif Aš alergiška toms brolių temoms nuvalkiotoms, nu kiek galima? Ir Kuzgunas dėl to krito mano akyse. Arba pateikimas bent jau būtų koks įdomesnis, kitoks. Kuzey Guney kažkada labai aukštai iškėlė kartelę. Va, mielai Bugra būčiau pažiūrėjus, bet irgi vaidins su gumine lėle, žodžiu, man atostogos nuo turkų nusimato biggrin.gif Nebent ims ir išlįs koks perliukas iš pelenų, kur nors reitingų lentelės uodegoje biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Atsakyti
Gaila, kad sugadino antrą sezoną, pirmas toks gerulis buvo smile.gif Antrą vien dėl Barišo ir Burcu žiūrėjau
Milagra, jo pabaiga laiminga, nieko neprarasi pažiūrėjus tik paskutinę, nors antro sezono tik 4 serijos, galima ir prabėgom tiesiog pažiūrėti mirksiukas.gif
Atsakyti
Serija ir emocijos vartotojo įkelta nuotrauka vartotojo įkelta nuotrauka

4h man pralėkė kaip 2h. Uch gerų momentų buvo, stiprių!
Palauksiu kol pažiūrėsit, tada pasidalinsiu.

vartotojo įkelta nuotrauka Hercai 18. Bölüm Fragmanı vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
QUOTE(kami_ @ 2019 10 17, 18:28)
Gaila, kad sugadino antrą sezoną, pirmas toks gerulis buvo smile.gif Antrą vien dėl Barišo ir Burcu žiūrėjau
Milagra, jo pabaiga laiminga, nieko neprarasi pažiūrėjus tik paskutinę, nors antro sezono tik 4 serijos, galima ir prabėgom tiesiog pažiūrėti mirksiukas.gif

Ufffffff, nu paziurejau Kuzguna. Paskutine serija. Is savo ramybes oazes Benim tatli yalanim i tokia adrenalino backa isokau karsta.gif karsta.gif karsta.gif Va kur pora, nuo kurios neimanoma atplest akiu. OMG Jesus Christ Jezusmarijasidlaviskio kaip dabar uzmigt blink.gif biggrin.gif Dziaugiuosi, kad online neziurejau, nes buciau prazilus ir infarkta gavus biggrin.gif Buvau tikra, kad isgalabys visus tie krovozadni turkai. Ir vis delto kokie jie nerealus - Burcu su Barisu, atsigaut negaliu wub.gif Pati nerealiausia pora keliu pastaruju sezonu ir dar keliu i prieki biggrin.gif Ugnys eina, prakaitas pila, sirdis dauzosi ir kvepavimas stoja i juos beziurint. Ir Kuzia antram sezone tooooks grazus wub.gif rolleyes.gif Ir muzika wub.gif , ta ju melodija wub.gif Kazkas nerealaus. Atrodo lyg tau viduje kazkokias stygas virpintu. Ech, nu kodel jie sitaip..

Ir kaip tu turku nekeikt, kad toki projekta paskandino. Nereikia jiems geru dalyku, nereikia kokybes, nenusipelno jie tiesiog. Taip ir leidziasi kartele per tuos sumautus reitingus.

Beje, teisingai supratau, kad tas bicas, kur norejo, kad Fermanas su Kuzgunu vienas kita nudetu, tos komisares sunus? Cia jo toks kersto planas buvo?

O Barikas, turiu pasakyti, laabai patobulejo wub.gif Va ka reiskia geram projekte su gera partnere dirbti. Tikiuosi, kitam sezone negaus kokios vistos unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 19 spalio 2019 - 02:55
QUOTE(Indrijan @ 2019 10 16, 20:16)
Paskutiniu metu tiek daug nuotraukų iš Kanų, tiek širdis džiaugiasi, jie taip iš širdies pasilinksmino atsipalaidavo ir dar mums gerbėjams parodė. Iš vis jų komanda tokia nereali, linksma, draugiška, meili, visi tokie gražūs, nu patys pačiausi wub.gif wub.gif wub.gif​ Aš niekada nenustosiu šipirinti(ar kaip ten?) Ebru ir Akiną 4u.gif wub.gif
Indrijan, man taip pat labai labai patiko vartotojo įkelta nuotrauka

Vienas iš vakarėlio Kanuose...
Ebru (Reyan) tokia plastiška, taip gražiai juda vartotojo įkelta nuotrauka Akinas (Miranas) - vaikščiojanti charizma vartotojo įkelta nuotrauka
https://www.instagra.../p/B3n6j0NIJKy/

Kaip gražu vartotojo įkelta nuotrauka

https://www.instagra...g_web_copy_link

Atsakyti
Neskaitau, nežiūrėjau, bet iš foto suprantu, kad labiau kažko ir bebuvo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2019 10 19, 03:50)
Ufffffff, nu paziurejau Kuzguna. Paskutine serija. Is savo ramybes oazes Benim tatli yalanim i tokia adrenalino backa isokau  karsta.gif  karsta.gif  karsta.gif Va kur pora, nuo kurios neimanoma atplest akiu. OMG Jesus Christ Jezusmarijasidlaviskio kaip dabar uzmigt  blink.gif biggrin.gif Dziaugiuosi, kad online neziurejau, nes buciau prazilus ir infarkta gavus biggrin.gif Buvau tikra, kad isgalabys visus tie krovozadni turkai. Ir vis delto kokie jie nerealus - Burcu su Barisu, atsigaut negaliu wub.gif Pati nerealiausia pora keliu pastaruju sezonu ir dar keliu i prieki biggrin.gif Ugnys eina, prakaitas pila, sirdis dauzosi ir kvepavimas stoja i juos beziurint. Ir Kuzia antram sezone tooooks grazus  wub.gif  rolleyes.gif Ir muzika  wub.gif , ta ju melodija  wub.gif Kazkas nerealaus. Atrodo lyg tau viduje kazkokias stygas virpintu. Ech, nu kodel jie sitaip..
O Barikas, turiu pasakyti, laabai patobulejo  wub.gif Va ka reiskia geram projekte su gera partnere dirbti. Tikiuosi, kitam sezone negaus kokios vistos  unsure.gif
Beje, teisingai supratau, kad tas bicas, kur norejo, kad Fermanas su Kuzgunu vienas kita nudetu, tos komisares sunus? Cia jo toks kersto planas buvo?

drinks_cheers.gif
Taip, Kudret sunus, aha, jo toks kersto planas buvo.
Atsakyti
Tai kas per Esma paslaptis g.gif
Atsakyti
QUOTE(kami_ @ 2019 10 19, 16:35)
drinks_cheers.gif
Taip, Kudret sunus, aha, jo toks kersto planas buvo.

O kaip su tuo laišku buvo? Kuzgun mamka žinojo reiškia viską ir tylėjo? Nepatiko man ji nuo pat pradžių.
Yra keletas klaustukų man, bet nenoriu žiūrėt ir to gero skonio susigadinti po finalo.
Aš kai pamačiau, kad Dila su Fermanu antram sezone, tai vos nesusižiaugčiojau, nenoriu į tai žiūrėti, nafig biggrin.gif Todėl čia tavęs klausinėju ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2019 10 21, 15:40)
O kaip su tuo laišku buvo? Kuzgun mamka žinojo reiškia viską ir tylėjo? Nepatiko man ji nuo pat pradžių.
Yra keletas klaustukų man, bet nenoriu žiūrėt ir to gero skonio susigadinti po finalo.
Aš kai pamačiau, kad Dila su Fermanu antram sezone, tai vos nesusižiaugčiojau, nenoriu į tai žiūrėti, nafig biggrin.gif Todėl čia tavęs klausinėju  ax.gif  biggrin.gif

Kuzguno mama suzinojo antros serijos pabaigoje, kai i duris pasibelde Fermano teta. Perskaicius laiska net nualpo ax.gif Fermano teta prase nieko nesakyti apie brolyste, nes buvo isitikinusi, kad suzinoje vienas kita nuzudys. Tuo momentu kai nualpo Kuzgunas iejo i namus, bet Fermano teta spejo nuo grindu paimti laiska, bet Kuzgun mate, kad ji eme laiska nuo grindu. Kai Kuzgun paklause apie laiska iejo Kumru ir labai susidomejo kas per laiskas. Net Kudret sunaus prase pagalbos ax.gif
Man Onuras su Burcu Kuzgune irgi nesiziurejo, o vat Carpismoj jis patiko smile.gif
Pabaiga tikrai gera, kelis kartus ziurejau net biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kami_: 21 spalio 2019 - 16:26