Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

Nepaprastai sunku buvo žiūrėti į Miraną, kai jis liko ten, už tų durų laukti cray.gif Toks vienišas ir nemylimas, nelaukiamas ir nereikalingas, pažeidžiamas ir bejėgis stipraus žmogaus šešėlyje. Jei neturi nieko,- vadinasi, niekas ir esi. Tą jo tuštumą taip jautriai leido pajausti.

https://twitter.com/...748069693140992

vartotojo įkelta nuotrauka

Įkūnytas Mirano personažas, man tai apskritai kosmosas; akių neįmanoma atplėšti nei nuo jo vaidybos nei nuo jo paties vartotojo įkelta nuotrauka

Kad taip įpykęs Miranas ant Šadoglu, kad taip nepasitiki jais, tai jis tam pagrindo net ir labai stipraus turi. Tą jo būseną dar labiau sustiprina jau vien tai, kad jis Azatui atskleidė tiesą (labai gerai padarė!), kad jei jis (Miranas) Reyan nebūtų pagrobęs tą vakarą, tai Reyan jau būtų seniai po velėna, nes senelis Nasuchas buvo pasamdęs žmogų ją nužudyti. Visa laimė, kad pats Miranas pričiupo tą žmogų, kuris viską ir išdėstė jam- kas, ką, kaip.

Atsakyti
Hazaras supranta, kad turi ne tik Reyan bet ir Miraną išplėšti (tinkamesnio žodžio ir nerasi) iš Azizė gniaužtų, nes RayMir meilę jis priėmė jau kaip faktą, o ir tas tėviškas rūpestis Hazaro... ne kartą serijoje Miraną sūnumi pavadino, nors tas ir šiaušėsi baisiai biggrin.gif

Na, na, pažiūrėsim ponia 'senelė' Azizė bebe.gif Ar tik nebūsi apsirikus su savo ta didybės manija irnesakyk.gif

Sultan pozyva visą seriją buvo kaip carienės. Atsipūtus. Jos sarkastišką humorą, tą piktdžiugą- kuo jums blogiau-tuo man geriau, aš suprantu. Kam jau kam, o jai visa tai labai paranku irnesakyk.gif

Nesuprantu Esmos tokio nuolankumo; kas tik truputi, ką išgirsta ir sužino, tuoj pat Azizė atraportuoja. Atrodo iš šono kaip ir gerietė, turi gi racijos, kad blogi dalykai dedasi, bet vis vien tyli, lieka šone kaip pasyvi stebėtoja. Kas per akmeninė širdis, nesuprantu. Mažum kirs kada iš peties? mastau.gif Tinkamu momentu padės kažkuo? Nebent. Tikiuosi.

g.gif Kuo Azizė galima nuginkluoti, tai tik Elif, nes Elif ją daro labai pažeidžiamą. Man patiktų sumanymas, aš norėčiau, kad Elif kaip nors spontaniškai pasielgtų, beprotybę kokią padarytų su Azatu, bo Azizė tik dėl jos vienos vienintelės dreba kaip drebulė.

Elif visai nepanaši į savo familiją, drąsi mergina, tikra šaunuolė! Napabūgo ir išdrįso mirtinam šeimos priešui padėti (praėjusioje serijoe)- Azatą paėmė už rankos ir kambarį pasivėdėjo, dar ir ginklą norėjo iš jo paimti. Suprantama, ji Azatui simpatizuoja, todėl. Sužinotų Azizė, kad jis buvo jos kambaryje, tai trečias pasaulinis prasidėtų biggrin.gif O apie Mirano reakciją, jei jis sužinotų, tai apskritai patyliu, akmens ant akmens nepaliktų biggrin.gif
Atsakyti
Oi kaip bus įdomu bigsmile.gif

Įdomu kokia versija pasitvirtins rolleyes.gif

Hercai 17. Bölüm 2. Fragmanı

- Миран поймёт, что мой отец ему не враг. И тогда он перестанет доверять своей бабушке.
- Ты расскажешь мне все, что ты знаешь и все что ты видел. И почему ты не смог сберечь Рейан, ты тоже расскажешь!
- Я защищаю Рейан!
- Кто я и что я для тебя?
- Ты мое все!
- Мы кажется нашли человека, который даст нам ответы.
- Рейан моя жена, и невестка Асланбеев. А ты как Азизе Асланбей, вернёшь честь Рейан и нашей семье.
- Что бы вернуть и вытащить Рейан оттуда, пришло время рассказать твою правду. Ты мне не поможешь?

Atsakyti
Kas ten atėjo pas tėvą? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 10 15, 17:16)
Kas ten atėjo pas tėvą? unsure.gif

Man pirma mintis, kad motina Mirano unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2019 10 15, 17:37)
Man pirma mintis, kad motina Mirano unsure.gif

Vargu, ar bus tokia bomba unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 10 15, 17:41)
Vargu, ar bus tokia bomba unsure.gif

Bet ant sienos jos ir Hazaro vardu raides (neatsimenu vardo Gulsan, Gulsah kazkaip), tai vieta tokia, hmmm, nu kazkas bus...
Atsakyti
Man tai ranka vyriška biggrin.gif Fyratas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2019 10 15, 19:32)
Man tai ranka vyriška biggrin.gif Fyratas biggrin.gif

Seno žmogaus. Aš statau už tą senuką ūkvedį.
Atsakyti
Net neziurejau i ranka biggrin.gif Bet tikrai vyriska panasu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2019 10 15, 20:32)
Net neziurejau i ranka biggrin.gif Bet tikrai vyriska panasu biggrin.gif
O gal tai tas senukas, kuris Reyan su nuotakos suknele priglaudė tą naktį, kai išmetė ją Azizė aikštės vidury? Pamenat?
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2019 10 15, 20:40)
O gal tai tas senukas, kuris Reyan su nuotakos suknele priglaudė tą naktį, kai išmetė ją Azizė aikštės vidury? Pamenat?

Pamenam, bet aš tai labiau ano senuką palaikau statymą biggrin.gif

____

Badas! Neturiu ką žiūrėti blink.gif Gal iš senų ką apie meilę? Ką???
Atsakyti