Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(Raimusiuxxx @ 2017 01 17, 22:55)
Aš puikiai pamenu ją ir Kpa ir 20 min. Ji MAN kuo puikiausiai ten vaidino. Ir tuo labiau jos fenomeną suprantu. Aš kaip tik nesuprantu, kaip galima jos nemėgti. Bet, kaip kiti pasakytų, aš neobjektyvi ir su mano akiniais gal kažkas ne taip ax.gif Nors Dzesure ji man irgi  pasyvoka ir melancholiska...

Kai Tubą pirmą kartą pamačiau, man ji žiauriai patiko ir vyras pasakė, kad labai graži aktorė. Bet Cesur ji nevaidina, o tiesiog yra mumija biggrin.gif Gal jai Kivanč labai nepatinka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2017 01 18, 13:09)
Gal jai Kivanč labai nepatinka  doh.gif

Nu gi neįmanoma blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ji vaidina biggrin.gif Tik va bėda, kad partneris toks, šalia kurio jos vaidyba pasirodo tokia, kokia yra iš tikrųjų - JOKIA biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2017 01 16, 17:37)
Mergaitės, gal kas žiūrite ,,Nakties karalienė'' ?  Nemačiau pirmos serijos. Ar tas mažas berniukas yra Kartalo sūnus?

Sveikos. Ar yra mačiusių šį serialą? Kokie atsiliepimai? Kiek serijų? Ar yra intrigos ar viskas daugmaž nuspėjama? Ačiū ;)
Atsakyti
Zalia Ruta, kodel neimanoma? Man pvz. Kivanc nera mano skonio vyras. Kai kuriuose epizoduose/serialuose gana patrauklus, bet tik tiek 4u.gif O kaip Cezuras man isvis ne itin patinka, ypac del ilgesniu plauku ir barzdos rolleyes.gif

Leiton, as maciau. Seriju nera labai daug, ziureti galima. Nera kazkoks stebuklas sitas serialas ax.gif Intrigos yra, bet ne itin daug mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuliux @ 2017 01 18, 18:49)
Zalia Ruta, kodel neimanoma? Man pvz. Kivanc nera mano skonio vyras. Kai kuriuose epizoduose/serialuose gana patrauklus, bet tik tiek  4u.gif O kaip Cezuras man isvis ne itin patinka, ypac del ilgesniu plauku ir barzdos  rolleyes.gif

As gi juokais, is savo meiles jam, taip kalbu tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 18 sausio 2017 - 18:21
QUOTE(Leiton @ 2017 01 18, 19:05)
Sveikos. Ar yra mačiusių šį serialą? Kokie atsiliepimai? Kiek serijų? Ar yra intrigos ar viskas daugmaž nuspėjama? Ačiū ;)

Taip berniukas,Kartalo sunus.

Turkisku seriju 15,jis buvo uzdarytas,bandziau ziureti,bet man nesamoniu nesamone pasirode,o jau pagrindine aktore ir baisi,ir vaidina tragiskai. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(mazuliux @ 2017 01 18, 19:49)
Zalia Ruta, kodel neimanoma? Man pvz. Kivanc nera mano skonio vyras. Kai kuriuose epizoduose/serialuose gana patrauklus, bet tik tiek  4u.gif O kaip Cezuras man isvis ne itin patinka, ypac del ilgesniu plauku ir barzdos  rolleyes.gif

Tai jus i jo akis ziurekit,ne i plaukus wub.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauravala: 18 sausio 2017 - 19:59
Zalia Ruta, suprantu, kad is meiles biggrin.gif

QUOTE(lauravala @ 2017 01 18, 18:58)

Tai jus i jo akis ziurekit,ne i plaukus  wub.gif  lotuliukas.gif

Taip ir darau, nes akys tikrai labai grazios rolleyes.gif
Atsakyti
Merginos, o kokioj seimoj gyvena (jei jis gyvena ten) Kivo (Ask... tam seriale). Kas jie jam per gimines?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 01 19, 12:39)
Merginos, o kokioj seimoj gyvena (jei jis gyvena ten) Kivo (Ask... tam seriale). Kas jie jam per gimines?

Jis tolimas Adnan giminaitis, gyvena kartu.
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2017 01 19, 12:54)
Jis tolimas Adnan giminaitis, gyvena kartu.

Bet kraujo rysys su dedes seima yra?
Atsakyti
AČIŪ tai,kuri užrodėt šį serialą Aşk Yeniden',sunkios dinoes,sergu vaikai serga,tai naktimis pažiūriu,pasijuokiu.Labai smagus.
Atsakyti