QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 09 19, 07:56)
Tai tada galima sakyti ir visa aplinka, ne tik žmona.
Bet pradėjo jis lankyti būtent dėl savo būdo, garantuoju, kad toks jis nuo mažens - ūmus. Tik atėjo laikas (kaip sakė, bent jau dėl dukros) - keisti save.
Žalia Rūta, tiesa dėl būdo, sutinku.Bet pradėjo jis lankyti būtent dėl savo būdo, garantuoju, kad toks jis nuo mažens - ūmus. Tik atėjo laikas (kaip sakė, bent jau dėl dukros) - keisti save.
Rizai Nazmiye labai tinka į žmonas, ji tokia truputi velnių priėdusi, karšta moteris, kartais net ir jį pranoksta, jis tai toks kuklesnis, o ji kaip sugalvos ką, kaip ir su ta kosmetika, dar ir mamą įtraukė, prasimano vis ko, taip sakant katė iš namų pelės ant stalų
Riza labai gerai moka parodyti kaip geba valdyti save, man net kartais juokas ima iš jo to susitvardymo, veido išraiškos, įkvepia taip lėtai ir iškvepia, nužvelgia dar taip- lėtai akis pakeldamas ir nuleisdamas, man regis jis dar mintyse ir iki 10 paskaičiuoja
Vakarykštė serija
Kur Keremas Yigiteras gali visada rasti savo žmoną?
Taip taip, žinoma, po stalu, kaip ir 1-oje serijoje
Aš nesuprantu, kaip jie taip Ayse rengia, kad kuo toliau tuo vis žemiau, žemiau
Kartais atrodo, kad kuri nors suknelė vieną dieną, bežiūrint seriją, netyčia visai nukris
Greičiau sekantis trečiadienis, noriu matyti žygį Afili Aşk 15. Bölüm Fragmanı
Tėvukas Keremo tai kaip Kupidonas Ayse ir Keremo, o jie tokie geriečiai, kad pildo jo užgaidas, kad pildo...
Dievuliau koks fantastiškas tas seneliukas, jam tik anūkus myluoti.
Beje, frage ta vieta miške man priminė "Aslan Ailem", kai Akinas ieškojo Burdžu miške.
Pameni tikriausiai.
V ž serija buvo liuksiška, o reitingai (kol kas) ganėtinai geri ir gerai laikosi,
o reitingų spąstuose, kaip žinia, nėra taip lengva ir paprasta išgyventi,
tai lai džiugina ir toliau savo žiūrovą dovanodami jaukiai gerą atmosferą ekrane.