Laba
Žalia Rūta, suprantu tai kaip potekstę II sezonui apskritai, akcentas_kas bebus, lydės, ir matysime II sezone_galų gale meilė užgimusi iš stiprios neapykantos bus su atsaku. Gal tai ir banalu, bet, meilė - amžinas visų laikų variklis, padeda žemei suktis, o genijams kurti. Meilė arba yra arba jos nėra. Čia tas pats kaip su nuotaika_nėra blogos ar geros, arba ji yra arba jos nėra, kaip ir nėra blogo oro, yra tik netinkama apranga.
(Prieš porą dienų darbe buvo diskusija su kolegėmis apie gyvenimo prasmę, plačiąją prasme, t. y. apskritai. Stebėtina, bet kartais prasmę su tikslais painioja. Mano įsitikinimu, na, kokia gali būti gyvenime prasmė, kai pats gyvenimas jau yra prasmė
)
Pagrindiniai personažai išgyvena visą paletę įvairių jausmų_pateikta nuo svajingų melodijų iki gan stipriai kunkuliuojančių emocijų ir jausmų, v ž virte verda, o juolab kai čia
ne stambuliška atmosfera, aplinka, tai juolab sustiprinta.
Aš tik vyliausi, kad frage naujo sezono parodys ir kruopelytę romantikos, o čia tik aistros verda, kad verda (adrenalinas lydės ir toliau).
Kita vertus, ką matėme paskutinėje serijoje I sezono, tai buvo labai tikėtina ir suprantama, kad matysime testinę įvykių eigą- pasekmės Genul prasimanymo ir Azizė Šadoglų išspirimo nebus be atsako. Todėl būtų labai netikra parodyti viską tik gražiai, romantiškai ir pan., būtų neįtikėtina, juolab Miranas, apart susivokimo, kad pamilo priešo (neva) dukterį dar neišsiskyrė su žmona, plius_tarp nesantaikos šeimų joks taškas nebus padėtas kol viskas neišsispręs.
O ir apskritai, neduokDieve taip kaip čia, tai bėgčiau nuo jų visų kad ir basa, kad ir plaukais palaidais, kad ir laukais, kad tik kuo toliau jų visų_amžiams.
Smalsu man vis tik ir dabar_kas, ką, ir su kuo_paslaptys
Tasai žmogus, kurį tu myli manyje, žinoma, yra už mane geresnis: aš ne toks. Tačiau tu mylėk, ir aš pasistengsiu būti geresnis už save.