Nu zinok as ten nesu prisiregistravusi, t.y. nemoku jokio mokescio, bet skaityt ka skelbia temoj galiu. Ir jie sumeta paskui tuos savo vertimus, kur online vercia ir galima juos paziureti. Pabandyk.
As tai tiek is to leitenanto juokiausi. Atvaziavo jis cia ir visiems pirti uzkure Visiems staiga nusvito, kas ir ka myli, pavydas smegenis uzspaude ir mikliai viskas aisku pasidare O serijos pabaiga tai man isvis tobula ir tobulai suvaidinta. Tas zvilgsnis uch, ir pykcio persmelktas, ir aistros, ir nusivylimo, ir geismo. As tik vis galvoju kodel jie tokiems aukstiems vyrams vis tokias kruopas parenka Buciuotis vargsams nepatogu be taburetes O jai daznu atveju net ir rubai per dideli buna, kaip kad ir siuo atveju. Na, bet jie tokie faini, kad niekas jiems netrukdo
Del turku kalbos, tai ir as save daznai pagaunu, kad esme suprantu, kai autobuse kur turkai sneka. Nesuprantu aisku visko, bet ir nesu tanke, tikrai suprantu apie ka kalba eina. Keistas jausmas tikrai
Reikes pabandyti kita kart, kazkaip nelabai siaip as knisuosi po tas grupes
O kazint cia ne i pabaiga po truputi kad visi taip staigiai susiprotejo, Hande viska zino ir tt? Apie ugi ir as ne karta esu galvojusi - panos stiebiasi kiek gali, vyrukai kuprinasi.
Beje, su Furkanu visai netycia paziurejau kita seriala - No 309, kur jis su Ozdemir vaidino. Bet geriausia kad as visai nepagalvojau kad cia vienas ir tas pats aktorius, visai atsitiktinai pamaciau jau seriala ipusejusi. Man ten jo sukuosena labiau patiko, nu nemegstu as tiek daug plauku visur Ir jis man gerokai vyresnis atrodo su ta didele barzda ir plauku tiek daug. Man labai graziai atrode kai vos vos barzele buvo, poros dienu