Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(Lux @ 2017 01 17, 10:28)
Jei nepažiūrėsit Ask i Memnu labai daug prarasit, nes šis filmas yra šedevras ir jam laimingos pabaigos būti negali, nes jau pats pavadinimas apie tai byloja - Uždrausta meilė. Nužliumbsit posmą gale, savaitėlę pamąstysit kaip liūdna ir viskas smile.gif Užtat kokius jausmus išgyvensit žiūrėdama.

Kivanč lieka gyvas? Nu su tokia sąlyga GAL pažiūrėsiu..
Atsakyti
Taip, Aşkı Memnu verta pažiūrėti. Vien jau muzika ką byloja.
Suvirpina visas širdies stygas tik išgirdus melodijas, prisiminimai užplūsta.
Nepakartojami abu aktoriai. Beren Saat man jame apskritai unikumas.
(Song officiel)

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 01 17, 11:01)
Kivanč lieka gyvas? Nu su tokia sąlyga GAL pažiūrėsiu..

Jei viską papasakosim bus neįdomu žiūrėti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2017 01 17, 09:28)
Jei nepažiūrėsit Ask i Memnu labai daug prarasit, nes šis filmas yra šedevras ir jam laimingos pabaigos būti negali, nes jau pats pavadinimas apie tai byloja - Uždrausta meilė. Nužliumbsit posmą gale, savaitėlę pamąstysit kaip liūdna ir viskas smile.gif Užtat kokius jausmus išgyvensit žiūrėdama.

Pasirašau po kiekvienu žodžiu. Net vyrą kadanors priversiu pažiūrėti, nes jis lyg šiol nesupranta, kodėl aš tuo momentu buvau kaip užhipnotizuota biggrin.gif
Atsakyti
Rimtai, parašykite geltonai, ar lieka gyvas. Nes jei ne, tai jooookiu būdų nežiūrėsiu, ne mano psichikai.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 01 17, 11:54)
Rimtai, parašykite geltonai, ar lieka gyvas. Nes jei ne, tai jooookiu būdų nežiūrėsiu, ne mano psichikai.

Liks gyvas... Drąsiai žiūrėkite.
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2017 01 17, 12:03)
Liks gyvas... Drąsiai žiūrėkite.

karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuliux @ 2017 01 16, 23:11)
Ir Tuba tikrai viena veido israiska. Bandau prisiminti kitus su ja kur ziurejau serialus, lyg nebuvo tokia  unsure.gif

Visada ir visur tokia buvo..

As po visu liaupsiu Twitery irgi nuslinkau paziureti paskutines serijos, tai toks kontrastas baisus, jai iki Kivo kaip iki menulio ir atgal 3 kartus biggrin.gif Nu taip man gaila jo, kad jam vis su partnerem nesiseka paskutiniu metu.

O Ask Yeniden as irgi bandziau ziureti kazkada seniai, kai tik pradejo ju rodyti turkai, nes labai myliu Bugra Gulsoy, bet atlaikiau tik iki tol, kol dirbtines meskos pradejo lakstyti biggrin.gif Nepamenu ar 10 seriju istempiau, ar ne biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 17 sausio 2017 - 15:51
QUOTE(Milagra @ 2017 01 17, 14:45)
Visada ir visur tokia buvo..

As po visu liaupsiu Twitery irgi nuslinkau paziureti paskutines serijos, tai toks kontrastas baisus, jai iki Kivo kaip iki menulio ir atgal 3 kartus biggrin.gif Nu taip man gaila jo, kad jam vis su partnerem nesiseka paskutiniu metu.

O Ask Yeniden as irgi bandziau ziureti kazkada seniai, kai tik pradejo ju rodyti turkai, nes labai myliu Bugra Gulsoy, bet atlaikiau tik iki tol, kol dirbtines meskos pradejo lakstyti biggrin.gif Nepamenu ar 10 seriju istempiau, ar ne biggrin.gif

Galbut, prastai pamenu turbut Tuba kituose serialuose vadinasi unsure.gif Bet keista, tokia populiari aktore, atrodo is kur tas populiarumas tuomet, jei su viena veido israiska visur vaidina blink.gif

Ta Ask yeniden vakar pora seriju paziurejau, prisijuokiau, bandysiu ziureti toliau. Nors jei dirbtines meskos lakstys, kazi kaip cia bus biggrin.gif Ir mazai seriju isversta tera, aptingau skaityti subtitrus rolleyes.gif Na, bet bandysiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazuliux: 17 sausio 2017 - 18:02
QUOTE(mazuliux @ 2017 01 17, 17:00)
Galbut, prastai pamenu turbut Tuba kituose serialuose vadinasi  unsure.gif Bet keista, tokia populiari aktore, atrodo is kur tas populiarumas tuomet, jei su viena veido israiska visur vaidina  blink.gif

Ta Ask yeniden vakar pora seriju paziurejau, prisijuokiau, bandysiu ziureti toliau. Nors jei dirbtines meskos lakstys, kazi kaip cia bus  biggrin.gif Ir mazai seriju isversta tera, aptingau skaityti subtitrus  rolleyes.gif Na, bet bandysiu.

Vat ir as nesuprantu to fenomeno biggrin.gif Niekaip neisikertu biggrin.gif

Siaip pradzia tikrai smagi ir visai idomi. Aktoriai man patiko. Bet kuo toliau i miska, tuo daugiau medziu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Perdaug man jau atsilike jie ten visi pasidare.

Beje, tas aktorius, kur vaidina dabar Suhan teva, o Ask yeniden Bugros uosvis buvo, nu man irgi vienas ir tas pats, grynai taip pat vaidino ir toj komedijoj, ir dabar dramoj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2017 01 16, 19:04)
...ką reiškia turkiškai "džeksn"....]ceksin[/u]

Ačiū smile.gif. Man irgi vis tas žodelis buvo mįslė. Per google translater viską ištikrinau, visus populiariausius veiksmažodžius (esu, turiu, būti ir pan.). O čia vat kas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuliux @ 2017 01 17, 19:00)
Galbut, prastai pamenu turbut Tuba kituose serialuose vadinasi  unsure.gif Bet keista, tokia populiari aktore, atrodo is kur tas populiarumas tuomet, jei su viena veido israiska visur vaidina  blink.gif

Ta Ask yeniden vakar pora seriju paziurejau, prisijuokiau, bandysiu ziureti toliau. Nors jei dirbtines meskos lakstys, kazi kaip cia bus  biggrin.gif Ir mazai seriju isversta tera, aptingau skaityti subtitrus  rolleyes.gif Na, bet bandysiu.

Aš puikiai pamenu ją ir Kpa ir 20 min. Ji MAN kuo puikiausiai ten vaidino. Ir tuo labiau jos fenomeną suprantu. Aš kaip tik nesuprantu, kaip galima jos nemėgti. Bet, kaip kiti pasakytų, aš neobjektyvi ir su mano akiniais gal kažkas ne taip ax.gif Nors Dzesure ji man irgi pasyvoka ir melancholiska...
Atsakyti