O Carpisma tai prasukau, nesuprantu kodel jo anksciau neuzdare Ziurejau ir galvojau kodel ta Elcin ten tokia populiari? Nu visiskai nei charizmos, nei talento as joje nemaciau, visiska medine statula, ar ji juokiasi, ar ji verkia, ar dar ka bando isspausti, visai jokio jausmo as jos vaidyboje nemaciau, o tuo labiau netiko ji su Kivanc poroje, labiau manau butu su Melisa ziurejesis jis... Ziurejau pagrinde vien Dzemre ir Keremo pora ir dar va patiko Vili personazas
Ai, ziurejau dar dvoika, bet ties viduriu ir meciau, pirmos serijos atrode nieko, bet paskui jau ...
O va man Ardučių vaikis nepalyginamai visaip kaip geresnis už tą vyšnią, kur Halke vaidina. O apie tą pagrindinę Handę tai išvis tyliu. Čia skonio reikalas, ir nieko su tuo nepadarysi, aš jau įsitikinau Nors kartais vis tiek žiūri į kokį visų numylėtą žvaigždę ir protu nesuvoki kaip KAIP jis gali kam nors patikti O gi alpsta tūkstančiai, milijonai Pirmu numeriu man čia būtų Burak Ozcivit šitam sąraše Nu medis visiškas, anei jokios emocijos išspaust nesugeba, o dar ir baisus kaip karas, narcizas, fui Arba Cagatay Ulusoy, man jis tešlinis kažkoks, visiškai nepatrauklus, o gi irgi grožio reitingų princas Nu ir dar yra visa eilė tų princų, kurie atstumia ir rankos pačios griebia pultelį, kad galima būtų juos nuo vaizdo patraukti Va tokie mes visi skirtingi
Va, dar prisiminiau Can Yaman su ta Demet, nugi apsaugok viešpatie
Dėl Elcin, tai jo, ne vieta jai prie tokių aktorių kaip Kivo, oi ne vieta. Nors aš ją labai mylėjau kaip Defne, ir dabar myliu, dažnai grįžtu ir prasuku Kiralik Ask. Man Omeras su Defne yra tikrai viena geriausių turkų porų ever. Jie ten tobuli buvo. Tiesiog viskas taip sutapo - vaidmenys, scenarijus, fizika, chemija, biologija ir visa kita Vaidybos kaži kokios ten nereikėjo. O kur reikėjo, tai jos nebuvo. Prasukdavau scenas, kur Defne verkdavo, nes svetimos gėdos jausmas apimdavo. Carpismoj pasimatė visas talentas, nes nebebuvo tos chemijos, paslepiančios ir užglaistančios visus trūkumus. Kur tik kokia rimtesnė scena ir kapiec. Mačiau pora scenų, tai man užteko.
Barikas Kuzgune principe irgi neblizga, t.y. jis lygiai toks pats kaip ir KA, temperamentas, išvaizda, energetika ir tt. nu bet man patinka į jį žiūrėti, nieko negaliu padaryti Čia tas skonio reikalas Tos jo akys kaip angliukai, lūpos, tobulas kūnas Ne veltui jis vis rengiasi ir rengiasi Jei serialas būtų visiškas š, aišku, nežiūrėčiau, bet dabar viskas ten super! Burcu mano meilė, scenarijus geras, pateikimas geras. O muzika Mane ta pagrindinė daina nuneša kažkur toli toli, einu va paklausysiu, seniai jau klausiau