Sveiki kas nors yra matę kad ir lt su titrais gunesin kizlari ????
As skaiciau, kad bus tokia pabaiga, bet nenirejau tiket, kad bus tokia pabaiga
Bet paskutines serijos uzkulisiai kokie
Foto turejau omeny Primine Medcezir
Na kaip savijauta po Hecai? Man labai labai patiko, viskas grįžo į pirmąją seriją, taip tobulai baigėsi... Vienintelis klausymas kaip ištverti tris mėnesius be jų 😭 Miranas tikrai pasidavė savo jausmams ir sau prisipažino ypač tada kai ji išėjo ♥️ 😭 jis pamiršo visą savo kerštą, jis nori tik gyventi su ja Ir Rajan pagaliau nebėgo pasidavė jam Manau kad Azatas suprato kad jų poros nesigaus, kad jis ir liks brolis Azatas Kad Genul išsiskirs aš žiaurai abejoju... RajMir tokia graži natūrali jausminga meilė 😍 Labai laukiau prisipažinimo, nors ir be žodžių buvo aišku, bet vistiek labai laukiau...😍😍😍♥️
Na ką, jau turime dar kelias moteriškes, kurios kažkada padės Miranui - Azizė sesuo ir Asma.
Tik iki galo ir neaišku, kas įvyko iš tiesų, ar čia tik man neaišku. Nemanau, kad dėl to, kad Mirano mama mylėjo Rajan tėvą, kad nuo jo pastojo.. Laukiu kažkokios bombos
Su tuo kerštu tai iš vis nieks neaišku, čia turėtu būt tokia bomba ka wouuu, kad atiduoti priešui seserį 27 metams, tiek metų "mylėti" priešo anūką, ta Azize tikras velnias . Dažniausiai pas blogiečius išlenda trupinėlis gerosios pusės, manau teks ilgai laukti... Labai man patiko Mirano ir Asmos linija, tas ryšys judviejų, kaip sūnus su mama
Aš žiūrėjau ir jau po frago nuspėjau Dilos veiksmus. Nesitikėjau tik, kad Behramą taip anksti pašalins. Nors turkų medicina visagalė, tai gal ir gyvas jis liks. Su vertimu dar nemačiau, reiks gal šiandien rast laiko.
Del Behramo tai tikejausi, o del Dilos tokiu veiksmu tai ne
Kol važiuojam iš Latvijos, laiko nemažai turiu, tai galvoju parašysiu dalį minčių iš to kas susigulėjo po paskutinės šio sezono žiūrėtos serijos.
Kaip greit pralėkė tie 12-ką penktadieniai ir beliko palaukti tik 15-ką penktadienių ir vualia, 2-as sezonas tuk tuk į TV ekraną su nauja banga istorijos naujai pradžiai į kitą etapą. Na, o aš truputėli pailsėsiu nuo Hercai, man jau buvo reikalinga pertrauka, nes ta įtampa tokia stipri kas savaitę visų 12-ką penktadienių buvo, kad eina kaku, man tų išgyvenimų buvo tiek su kaupu, kad vaime vaime 😓 🤧
Pasirodo, meilė ne tik augina sparnus, ji ir gydo, ji augina žmogų, ji teikia stiprybės ir vilties, norą veržtis ir siekti, kovoti ir nugalėti, gyventi ir svajoti, žiūrėti į savo mylimo žmogaus akis ir matyti jo akyse savo sielos veidrodį, jausti, kad tu ir aš viena neišskiriama būtybė, kad tai MES, kad, kai myli ir niekaip negali rasti gražesnių žmonių už savo mylimąją, kad kiekvienas prisilietimas prie mylimo žmogaus maloniai nudiegia, užplūsta šilumos bangos, ir saldžiai pradedi svaiginti 😍
Akinas/Miranas tą jausmą taip preciziškai parodė, kad neįtikėtina. Tai buvo man Mirano įdomiausia ir ilgiausia kelionė į save 😍
Aš TAI mačiau ir būtent TAIP mačiau 😍
Man labai patiko kaip netikėtai ir nelauktai meilės jausmas aplankė ir užvaldė Miraną, kaip svaiginantis uraganas, ir jo kovą stebėtinai gražiai rodė pačiu su savimi, kai širdis neklauso proto, o protas širdies, kai piktas, griežtas, o išvydęs Reyyan tą pačią akimirką staiga pamiršdavo apie save, savo užmojį, ir būdavo toks tikras ir atviras visa širdimi... Šis akcentas parodytas man labai patiko, na, kuomet Miranas neprarado savęs, turiu omeny, kad ir koks spaudimas buvo iš visų pusių išliko savimi. Kas žiūri_matėn ir žinom apie ką čia aš 🙂
Manęs, kai kartais paklausia kas yra baisiausia žmogui kas gali nutikti, aš visada atsakydavau ir atsakau vieną ir tą patį, nes aš tikrai taip manau, nuo širdies sakau_Kai žmogus praranda save, t.y. kai nelieka tavęs, kai tu nesi tu. Mano galva, tai yra baisiausia kas gali nutikti žmogui 😧
Dabar, II sezone, noriu tokį stiprų jausmą matyti ir iš Reyyan pusės, kad ji TAI išjaustų iki MAX lygiai taip pat kaip ir Miranas_per kančias į žvaigždes, ir visai man nesvarbu kokia ta ilga kelionė per kopas būtų, svarbu, kad tik būtų 🙂
Tokį gražų projektą padovanojo! Į nieką nepanašų savo pateiktimi, apipavidalinimu, meistrystės rakursais, visu kūrybinių darbu, visa kūrybine grupe nuo a-z. Išskirtinis serialas, tiesiog išskirtinis visa savo visuma. Man. Neįtikėtina, aš apsulbus iki apsvaigimo, kad įmanoma taip gražiai parodyti ir pateikti meilės istoriją ❤ ❤ ❤
Mirano (Akino) aksominis balsas, tvirto stoto, laikysena, plastika, eisena, akys, žvilgsnis, šypsena, prisilietimai, jausmų ir emocijų paletės spektras, tvirto charakterio, empatiškas, vienu žodžiu totali charizma.
Miranas visą save atiduoda, apie save apskritai negalvoja, visiškai, myli visa savo esybe, ir myli Reyyan besąlygiška meile, taip kaip mama myli savo vaiką_ne dėl kažko, ne už kažką, bet tiesiog myli, myli, kad ji yra, myli Reyyan labiau ir stipriau nei savo gyvenimą ❤ ❤ ❤
Nepaprastai patiko Hercai I sezonas👍 Ypatingai nustebino jo pabaiga👍 Sakyčiau tiesiog dovana. Tai buvo man labai netikėta, nes turiu imunitetą kone visad tradiciškai pabaigai; nudobt, nudurt, nušaut ir pan.,
O kaip aš spėliojau, galvą laužiau, ir kokios tik teorijos bei trajektorijos buvo mano galvoje kuriamos, o kad ir kaip fokusavau mintis vis vien gražindavo mane prie vienos ir tos pačios_kad turėtų iššauti į Miraną ir taškas, o čia štai kaip, surprise, neįprasta gaida užbaigė. Net iki dabar negaliu patikėti; negi taip turkų serialuose gali būti, kai ypač serialo turinys toks, kitoks ☺
Beje, aš nemanau, kad II sezono 1-oje serijoje Reyyan pasakys Miranui evet. Ji įvertins tai, kad kol kas tas neįmanoma dėl jųdviejų šeimų nesantaikos. Miranas mano, pasipiršimu Reyyan, kad tai įmanoma, kad viskas įmanoma, nesvarbu, kad ir tvanas, svarbu jie drauge, jie susidoros, kad nėra neįveikiamų kliūčių, kad pavyks jiems būti kartu, eiti gyvenimo keliu, būti laimingais, kad meilė nėra svarstyklės, kad meilė tai sūpuoklės 😍
Nežinau kiek kartų žiūrėjau, kiek žiūrėjau tiek kartų šypsena veide buvo 🙂 🙂 🙂
https://www.instagra.../p/ByKXTOQnx9f/
Ką sumąstys Giuniul?
Ką Azize sesuo darys, nes juk minėjo, kad nebebus taip.
Kada pasirodo kito sezono anonsai?
Ech, gaila, nebus šeštadienio ritualo...