Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

Manau pribrendau ir aš Hercai pažiūrėt, liko dvi serijos, tai kol damušiu jas tai ir sezonas pasibaigs, nereiks po serija laukti  :D  :D 

Beje, užmačiau per LNK kad greit pradės rodyt Erkenci kus "Svajoklė"  :B​ 

Atsakyti

kada prades rodyti?  :rolleyes:​ 

Atsakyti
Erkenci Kus prades rodyti per LNK nuo kito mėnesio 3d. 15 val yahoo.gif pavadinimas Lietuviškai Svajoklė biggrin.gif Tai manau žiurėsiu, kaip tik ant sūnaus miego išpuola bigsmile.gif
Atsakyti

Erkenci Kus prades rodyti per LNK nuo kito mėnesio 3d. 15 val yahoo.gifpavadinimas Lietuviškai Svajoklė biggrin.gifTai manau žiurėsiu, kaip tik ant sūnaus miego išpuola bigsmile.gif

as tai niekur nerandu tokios info. gal galit pasidalint kur radot?

Atsakyti

as tai niekur nerandu tokios info. gal galit pasidalint kur radot?

Žiūrėk LNK ir pamatysi reklamą  :laugh:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simbulis: 24 gegužės 2019 - 19:28
QUOTE(pelenytee @ 2019 05 24, 18:27)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="otea" data-cid="72440837" data-time="1558714808"><div><p>Erkenci Kus prades rodyti per LNK nuo kito mėnesio 3d. 15 val vartotojo įkelta nuotraukapavadinimas Lietuviškai Svajoklė vartotojo įkelta nuotraukaTai manau žiurėsiu, kaip tik ant sūnaus miego išpuola vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>as tai niekur nerandu tokios info. gal galit pasidalint kur radot?</p>

Reklama mačiau šiandiena! bigsmile.gif darau valgyti, girdžiu pristato nauja seriala, atsisuku ir negaliu patikėti savo akimis Can ir Sanem rodo wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
Hercai 12 Fragmani 😊
Papildyta:
vartotojo įkelta nuotrauka

Papildyta:
😍

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 26 gegužės 2019 - 17:57

Man patiko visai.

Nu ir mane uzkabino, jau kokia 15 seriju perziurejau, itrauke,  vis dar noriu 

Atsakyti
😍

Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2019 05 26, 18:10)

Mačiau wub.gif
Atsakyti
🤗 Kokie lamingi jie bus 😊 Kokie gražūs epizodai ir akimirkos penktadienį laukia 😍 Tik dar įdomu kokie dar netikėtumai bus apart šios euforijos ir kuo būtent užbaigs šį sezoną.
AčiūD kad nors ReyMir buvo daug 11 serijoje, kuriais atsižiūrėt negaliu, ir dar šioje serijoje laukia jų laimingiausios akimirkos į kurias bus gražu žiūrėti. Kaip gerai, kad prieš sezono pabaigą jų tiek nemažai davė, palepino žiūrovą.
Na, labai smalsu kuo tai pasibaigs...

Papildyta:
Tiesiog patikėti negaliu tuo ką matau, atsidžaugti taip pat. negi tikrai Reyan susivokė... Jau Mirano tai man taip gaila, taip gaila, iki negaliu.
Net nepagalvojus buvau, kad šūvis į Azatą gali būti 🤨 O gal dar vienas šūvis bus? Visko gali būti. Neaišku ką ir galvoti. Fragai fragais, bet vis vien susuka taip, kad nėra taip paprasta kaip atrodo.
Negaliu patikėt, kad penktadienį paskutinė serija 😔

Atsakyti
Aš tikuosi Azato tėvas neiššaus į Miraną arba Reyan, sakydamas, kad čia viskas per juos 🤔 O gal Geniul ir Azitas susitarė šitaip suvaidint, Geniul gi pačiuožus, baisi kaip karas, suvaidint apsimestinai gerai moka, talentas tiesiog. Nors gal ir nesusimokė abu, gal čia tikra nesuvaidinta situacija. Kaip dabar visa ši košė malošė išsispręs, tai dievai žino. Galvosūkis rimtas.
Aš tik tikiuosi, kad Geniul nenušaus Mirano serialo pabaigoje, nes jau man visokios mintys lenda į galvą, dievaži 🤔
Atsakyti