QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 05 05, 02:18)
Visgi puikiai viską surašė, nėra ką pridurti. Mirano bus (ech, jaučiu, kad ir bus) gaila iki negaliu. Ir kaip aš nenorėjau, kad siužetas taip pasisuktų, net galvot nenorėjau apie taip... Bet gi ne šiaip Rijan netikra dukra. Viskas vedė link toooo... neeeeee...
Įtariu, kad vėl nežiūrėsiu paskutinės serijos.
Dabar, kai žinau (užtenka kol kas jau vien tai kiek žinau iki 9-tos serijos anonso), tai man labu labiausiai ir gaila Mirano, jis - tarp kūjo ir priekalo. Kitas, augintas tokios senolės, būtų visiškas monstras, tik, kad čia ta senolė - kerštingai gudri; augino jį užliūliuojant nuo mažumės; pasitikėti (ja), patikėti (prasimanymu) ir įtikėti (istorija užtvirtinimui).
Visos imperijos žlunga, pradeda skaldytis, iš vidaus, kaip ir Romos imperija ir t.t. ir pan,. nereik ir priešų, t.y. susinaikinimas visada pirmiausia pradeda vykti viduje. Taip jau yra. Dėsnis toks. Taip ir čia. Taip kad, Miranas - Azizė imperijos susinaikinimo, žlugimo, pradžia. Net jei Miranas ir tikras jos anūkas būtų, jis vis vien priešintųsi jai, Reyyan atžvilgiu, kiek įmanydamas, jis stotų net ir prieš visus savus, esu tuo tikra, nes tai labai panašu į Miraną; tvirto charakterio, karštų jausmų, ambicingas, impulsyvus, ryžtingas, maištautojas, jautrus (nesunku pastebėti kas po tvirtu kiautu slepiasi), atkaklus, turintis subtilų ir gerą humoro jausmą su ironijos atspalviu (ironija - ne gelianti, nutaikyta į save), mato akimis ir girdi širdimi. Charizma: ne grožis, ne gėris, bet širdį pavergia
Manai, kad pabaiga bus bloga? Nežinau kodėl, bet noriu tikėti, kad pabaiga bus gera. Kitu atveju_ir aš numirsiu
Arba ReyMir abu gyvi lieka arba abiejų nebelieka, jau tuomet taip geriau, nei kad vienas iš jų liktų kuris, nes tai būtų pati baisiausia pabaiga, t.y. net baisesnė ir už blogą pabaigą (bent jau man); neduokD Miranas liktų vienas, nebeliktų gyvos Reyyan, tai jis tikrai išprotėtų ar numirtų nuo širdgėlos ir skausmo. Oi, net nenoriu apie tai ir galvoti.
QUOTE(erikiuxxx @ 2019 05 05, 03:38)
Visgi,kaip visada labai graziai mintis isdestei
Man irgi be proto gaila Mirano, taip iseina jinai ji augino tik ,del kersto
jis ir bus atpirkimo ozys
Gaila,kad seriju liko labai mazai
Kokiam antžmogiui reikia būti, kokią klastingą širdį turėti, kad augintį vaiką ateities sąskaitų suvedimui. Šitiek metų kurpti keršto planą brandinant tą mintį ir nepavargti nuo to, gyventi tik tuo tiek metų, tai čia reik dar sugebėjimų turėti, tikra ta žodžio prasme. Kerštas Azizė jai pačiai toks saldus, kad jaučia malonumą ir pasitenkinimą darant Miranui psichologinį spaudimą, širdis džiaugiasi matant jo skausmą, blaškymąsį ir nežinojimą. Visą gyvenimą jam sudirbo, be nieko jį paliko, viską atėmė, dar ir apvesdino su nemylima moterimi.
Man labai jo gaila buvo kai jis buvo pas mamą ant kapo ir verkdamas kūkčiodamas ją kvietė balsu; - Mama, mama... Palūžo Miranas tą akimirką, neatlaikė jau ir pats
Mane itin džiugina tai, kad, ką Miranas išgirdo iš Hazaro, jį privertė suklusti, dvejoti, teirautis. Grįš dar Miranas prie savo tėvų istorijos, tikiu, kad giliau pradės kapstyti, norės sužinoti kas ir kaip. Jei ir ne pats, tai dėka kažko, kažkas pastūmės.
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 05 05, 11:09)
O antro sezono nebus?
Mane vis nervas ima, kad čia jau nieko nieko gero (gėrio tema, ta prasme) nebebus tame seriale
Hercai? Bus. Grįš į naują sezoną rudenį_rugsėjo 20 d. Bent šiai dienai data kol kas tokia numatyta. Preliminariai. Kodėl preliminariai sakau (nuo savęs), todėl, kad per vasarą dar daug vandens nutekės ir visko gali būti, kad nebūtinai tądien, t.y. tikimybė paankstinti arba pavėlinti startą visada yra.
Aš manau, kad bus gero. Matau tą viziją: Stambulas, ji - gydytoja. Manau bus lemta išsipildyti jos svajonei. Ne veltui matyt mums tą parodė, garsiai įvardintas akcentas_kuo nuo mažens norėjo būti Reyyan
QUOTE(stuleju @ 2019 05 05, 11:15)
As Hercai sustojau ties 6 serija, nes man per sunku, susikaupsiu ir ziuresiu, nes labai patinka, bet kazkaip uzspaude mane, kad negaliu ziureti, nors noriu, bet va negaliu
Pažįstamas jausmas, iš anksčiau, t.y. ir man taip yra buvę.
Prisiminiau savo vyresnėlio sūnaus žodžius, kai sako:
- taip skaniai pagaminta, taip skanu, kad žiūriu, ragauju, skanauju ir net gaila valgyti
Tai čia kažkas panašaus man.
Tasai žmogus, kurį tu myli manyje, žinoma, yra už mane geresnis: aš ne toks. Tačiau tu mylėk, ir aš pasistengsiu būti geresnis už save.