Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(erikiuxxx @ 2019 05 02, 11:38)
Visai neuzkabino tas Kuzguna..gal bandyt antra kart paziuret  unsure.gif Nes baigiu nuprotet, kol tenka laukti nauju Hercai seriju frusty.gif norisi laika pratempti... Gaila, kad erkencikus iki tiek nusivaziaves, kad nekyla ranka grizti ziuret..
Aš porą serijų pirmų esu žiūrėjusi Kuzgun, kai jis tik dar startavo, tai manęs taip pat neužkabino (pirmoje serijoje pamenu man jaunystėje jo mama labai graži moteris buvo, na ir ta scena, kai vieną iš savo vaikų atiduot reikėjo, kai paėmė, ten tai žiauru buvo) schmoll.gif kaip ir tas Halka, Carpisma, ir t.t. ir pan,. Pažiūrėdavau startuojančių pirmą ar pirmas kelias serijas ir taip nieko įdomaus, kad baisu vartotojo įkelta nuotrauka

Tai dar laimė, kad Hercai atsirado, pačiu laiku vartotojo įkelta nuotrauka žiūriu ir tokį kaifą jaučiu, kad nieks daugiau nerūpi, nes tai kaip naujai gaivus vėjo gūsis! Tiek minčių galvoje, toks rebusas jis, taip rūpi man tos visos paslaptys_visos iki vienos!!! kaip dar niekad jokiame seriale nerūpėjo, nes paprastai iki tiek jau labai nesugebėdavo sudominti.

Va tik nuo sekančios savaitės visi serialai, ryšium su Ramadano pradžia, transliuosis valandą vėliau, t.y. nuo 20val laikas perkeliamas į 21val, tai dar plius ozetas, tai oi vėlokai baigsis.
Atsakyti
Oooo, mano mylėto numylėto Firat Kazan namas dabar Behramui Adivarui priklauso biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2019 04 27, 20:08)
Tik dabar perziurejau su vertimu wub.gif bomba cool.gif kuo tuoliau, tuo labiau manau, kad visgi nescia hmm.gif na dabar arba vaikas arba reikia kokios nelaimes, kad atsipeiketu...
Aha, bomba! ax.gif

Na nežinau, gal nebereik tų nelaimių, nors skaičiau, kad gal galimai Azatas į Miraną šaus (?), todėl Elif atiduos už Azato, kad išspręst tą konfliktą. Nors neįsivaizduoju. Tų versijų n+k. Šiaip, Elif reiktų už Azato_Šadoglų rezidencija išsaugota liktų, ir su Azatu būtų gera pora, o ir manau Reyyan būtų prijaučianti draugė. O ir tikrai, kas ta Elif iš tikrųjų? O Fyratas Sultan sūnus panašu?

Ai kaip miela wub.gif Aš taip čia myliu Fyratą, kad maladec bachūras, na SBA tai aš jo nemėgau vaje vaje kaip biggrin.gif biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Na šitos dvi, tai vienu žodžiu žodžių trūksta doh.gif Pasakyk, kas tavo draugas, ir aš pasakysiu, kas tu biggrin.gif biggrin.gif

Atsakyti

tai sia savaite dar laiku rodys ane ? :D 

Na ir vel ryt Turkiskai teks ziureti ...omg :D gerai,kad vyro nebus...jis ziuri i mane,kaip i kokia nenormalia  :pleasantry:​ 

Atsakyti
Jo, ryt dar laiku_20h 😄
Papildyta:
Bet, kai pagalvoji, kad, be ryt, viso labo lieka tik 4 serijos, tai net jau dabar gaila daros 🙁
Šakės, man taip greit šis penktadienis, net nesitiki, kad ryt jau...
Atsakyti

tikrai taip, laikas greit bega . Labai gaila,kad vasara nerodo  :( 

Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2019 05 02, 12:09)
Aš kaip tik pradžios ir nemačiau, tai einu dabar žiūrėti su vertimu. Bet pabaiga tai kapiec. Aš irgi iš frago maniau, kad ta scena bus pabaigoj, ir šmėsčiojo mintys, kad Kuzia gali jį nudėti, bet kad šitaip  blink.gif  blink.gif  blink.gif
Mane žiauriai nervina ta Kudret, kažkokia ji neaiški, netikiu ja. Ir tos kojos kieno? Selcuko? Ali? Uff, laužyk dabar galvą biggrin.gif Nu bet kaip smagu, kai taip viskas susukta, jėga tiesiog!

Vat ir man idomu kas bus tas Furkanas rolleyes.gif As is kart galvojau, kad kazkas kitas o Bora saus, bet ne Kuzgun ax.gif Kudret ir mane pradeda jau nervinti.
Iskart tikejau siui projektu, tikiuosi nesugadins jo ax.gif
Atsakyti
Vaime vaime, šiurpu šiurpuliukai buvo net (man) ir ozet'ą žiūrint...
Na ką, kas žiūri_gero žiūrėjimo ir plevenančių emocijų aukštumoje! Emocinio proveržio ir tų šiurpuliukų biggrin.gif
Kaip sakoma- emocijų nesuvaidinsi, galima tik išjausti, svarbu tik, kad širdis nesustotų biggrin.gif

Dedu viltis į Aslambėjų dvare- Elif, ir Šadoglų dvare- Giul. Jaučiu, dabar ir ateity, jos turėtų padėti ReyMir. Tikiuosi rolleyes.gif

Atsakyti
Dabar jau tikrai supratau, kad Kuzgun ne Ömer Iplikçi biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Hercai 9. Bölüm Fragmanı

wub.gif wub.gif wub.gif

Atsakyti
Vakar turkish kalba žiūrėjau, šiandien - su subtitrais ir su įgarsinimu, vienu žodžiu, visaip kaip. Serijos stipresnės viena už kitą vartotojo įkelta nuotrauka Regis, kad jau ir būt negali stipriau, o žiūrėk, šast, ir surprise! vartotojo įkelta nuotrauka

Kiekviena serija turi savo istoriją, savo akcentą. Kiekvienoje serijoje įvyksta kažkoks lūžis, kiekvienoje serijoje atidengiama vis nauja paslapties korta ir tuoj pat užuomina link kitos. Visa tai rodoma taip viskas nuosekliai nuo pat pirmos serijos, kad per mažai aplodismentų net ir atsistojus, tik bravissimo ir bravissimo, visai kūrybinei komandai bravissimo, visiems_be išimčių.

Kaip čia kažkas rašė (atsiprašau_nepamenu), taip ir man, serialas number one. Būna, kad pažiūriu ir ilgai dar nenoriu nieko rašyti, laukiu kol savyje susigulės emocijos nuo serijos, ir taip man jos kartais gulasi iki sekančio penktadienio. Išskirtinis serialas (man), išsiskiria savitumu nuo visų kitų serialų lyg šiol matytų ir dabar rodomų.

Nuo ReyMir vestuvių man buvo panašu, kad Miranas - Hazar sūnus, t.y. Miran Šadoglu, gi buvo tas raktinis žodis_gerai, einam šokiui, tėve...
(net nežiūrint ir neieškant jokių spoilerių, jų nei ieškau nei skaitau, nebent kaktomuša susitinku, ir tai, komentarus kiek įmanydama stengiuosi ignoruoti) gaunas taip, kad Miranas - Miran Šadoglu,

vartotojo įkelta nuotrauka vartotojo įkelta nuotrauka

Firat - Firat Aslambey, na ir Elif. Elif aš tikiu, padės pristabdyti povandeninias sroves. Dar ateity tikiu, kad Firato neva mama (ta tarnaitė) turi gerą širdį ir padės šioje istorijoje Miranui. Tikiu, kad iš pykčio bei keršto senolei ir Sultan Miranui galbūt kai ką papasakos.

Dabar tik galvoju, kokie gi koziriai gali būti senolės Azizė Mirano sutramdymui. Turiu 2-3 variantus... Kaip sakoma не можешь - научим, не хочешь - заставим.

Ką gali padaryti Gionul (žmona), tai nebent apsvaigintą paguldyt jį sau į lovą (tą esu mačiusi seriale "Bir bulut olsam", taip ir buvo).
Matėt jau, kas žiūrit, tą iškirptą sceną su ta jo žmona... panašu, kad galimai ką nors sukurps.

Bet tai kokia pikta iš savęs, iš vidaus, ta senolė Azizė, kad šitokią baisybę padariusi yra. Vakar žiūrint taip ir asocijavosi su karališkąja kobra.

Kas bus su Miranu kai sužinos visą tiesą vartotojo įkelta nuotrauka tai man jau net ir dabar įsivaizduot sunku; kad jis ne jos anūkas, vardan ko ji senolė augino, kaip elgėsi su jo mama, kas ją nužudė ir kodėl...

Man jau dabar gaila Mirano iki negaliu, o dar kas jo laukia, tai išvis verysad.gif
Atsakyti
Visgi puikiai viską surašė, nėra ką pridurti. Mirano bus (ech, jaučiu, kad ir bus) gaila iki negaliu. Ir kaip aš nenorėjau, kad siužetas taip pasisuktų, net galvot nenorėjau apie taip... Bet gi ne šiaip Rijan netikra dukra. Viskas vedė link toooo... neeeeee... Įtariu, kad vėl nežiūrėsiu paskutinės serijos.

Nežinau, ar matėt, bet man vaikystėje vienas labiausiai įstrigusiu filmų - trumpas serialas - Mafijos žmonos. https://www.imdb.com...=nm_flmg_act_59
Oj verkiau pasikūkčiodama... Ne šiaip apie jį čia rašau po šios serijos.. Oj ne šiaips.
Nenoriu spoilinti, bet pažiūrėkite. Jaunas Jamsas Marsdenas ten vaidina, koks gražutis jis ten..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 05 gegužės 2019 - 00:21