Vakar turkish kalba žiūrėjau, šiandien - su subtitrais ir su įgarsinimu, vienu žodžiu, visaip kaip. Serijos stipresnės viena už kitą
Regis, kad jau ir būt negali stipriau, o žiūrėk, šast, ir surprise!
Kiekviena serija turi savo istoriją, savo akcentą. Kiekvienoje serijoje įvyksta kažkoks lūžis, kiekvienoje serijoje atidengiama vis nauja paslapties korta ir tuoj pat užuomina link kitos. Visa tai rodoma taip viskas nuosekliai nuo pat pirmos serijos, kad per mažai aplodismentų net ir atsistojus, tik bravissimo ir bravissimo, visai kūrybinei komandai bravissimo, visiems_be išimčių.
Kaip čia kažkas rašė (atsiprašau_nepamenu), taip ir man, serialas number one. Būna, kad pažiūriu ir ilgai dar nenoriu nieko rašyti, laukiu kol savyje susigulės emocijos nuo serijos, ir taip man jos kartais
gulasi iki sekančio penktadienio. Išskirtinis serialas (man), išsiskiria savitumu nuo visų kitų serialų lyg šiol matytų ir dabar rodomų.
Nuo ReyMir vestuvių man buvo panašu, kad Miranas - Hazar sūnus, t.y. Miran Šadoglu, gi buvo tas raktinis žodis_
gerai, einam šokiui, tėve...
(net nežiūrint ir neieškant jokių spoilerių, jų nei ieškau nei skaitau, nebent kaktomuša susitinku, ir tai, komentarus kiek įmanydama stengiuosi ignoruoti) gaunas taip, kad Miranas - Miran Šadoglu,
Firat - Firat Aslambey, na ir Elif. Elif aš tikiu, padės pristabdyti povandeninias sroves. Dar ateity tikiu, kad Firato neva mama (ta tarnaitė) turi gerą širdį ir padės šioje istorijoje Miranui. Tikiu, kad iš pykčio bei keršto senolei ir Sultan Miranui galbūt kai ką papasakos.
Dabar tik galvoju, kokie gi koziriai gali būti senolės Azizė Mirano sutramdymui. Turiu 2-3 variantus... Kaip sakoma не можешь - научим, не хочешь - заставим.
Ką gali padaryti Gionul (žmona), tai nebent apsvaigintą paguldyt jį sau į lovą (tą esu mačiusi seriale "Bir bulut olsam", taip ir buvo).
Matėt jau, kas žiūrit, tą iškirptą sceną su ta jo žmona... panašu, kad galimai ką nors sukurps.
Bet tai kokia pikta iš savęs, iš vidaus, ta senolė Azizė, kad šitokią baisybę padariusi yra. Vakar žiūrint taip ir asocijavosi su karališkąja kobra.
Kas bus su Miranu kai sužinos visą tiesą
tai man jau net ir dabar įsivaizduot sunku; kad jis ne jos anūkas, vardan ko ji senolė augino, kaip elgėsi su jo mama, kas ją nužudė ir kodėl...
Man jau dabar gaila Mirano iki negaliu, o dar kas jo laukia, tai išvis
Tasai žmogus, kurį tu myli manyje, žinoma, yra už mane geresnis: aš ne toks. Tačiau tu mylėk, ir aš pasistengsiu būti geresnis už save.