Tik dabar perziurejau su vertimu bomba kuo tuoliau, tuo labiau manau, kad visgi nescia na dabar arba vaikas arba reikia kokios nelaimes, kad atsipeiketu...idomu, kada fragas bus
Nelindau čia 1,5 sav., kol nepažiūrėjau abiejų serijų.
Dabar skaičiau jūsų kalbas, kaip laukėt bombos, bet bombos man nebuvo.
Aš tai nemanau, kad Rajan jau žino, kad nėščia.
Antra priesaika, iš pradžių galvojau, kad prašymas neliesti Mirano. Bet dabar jau abejoju.. Dabar mąstau, gal prašymas laukti, kol jinai jį neva pamils, kad nereikėtų to ir ano.. kad duotų jai laiko.. Kaip kitos manot?
Ir vis tik dėl tėvo šventumo aš abejoju..
Įdomu, kas Irenikei atsitiko, kad isteriškai verkė.
Papildyta:
Sapnas?
Dabar skaičiau jūsų kalbas, kaip laukėt bombos, bet bombos man nebuvo.
Aš tai nemanau, kad Rajan jau žino, kad nėščia.
Antra priesaika, iš pradžių galvojau, kad prašymas neliesti Mirano. Bet dabar jau abejoju.. Dabar mąstau, gal prašymas laukti, kol jinai jį neva pamils, kad nereikėtų to ir ano.. kad duotų jai laiko.. Kaip kitos manot?
Ir vis tik dėl tėvo šventumo aš abejoju..
Įdomu, kas Irenikei atsitiko, kad isteriškai verkė.
Papildyta:
QUOTE(Visgi @ 2019 04 28, 15:49)
Sapnas?
Hercai tas laukimas naujos serijos žudo... kokia graži pirmoji susitikimo scena Mirano su Reyyan, meilė iš pirmo žvilgsnio
Erkenci Kus 40 serijos fragmanai bent jau man kažkas wow labai patinka naujas Sanem įvaizdis, ji dabar labai tinka prie Can Can kai pamačiau juokas sueme, kaip iš Pirates of Caribbean nuženges nu bet jam tinka sugryžusi scenaristė bent jau man 39 serijoje sugražino ta gera vaiba, gražius dialogus, išsrebė prisvilusia košę. Kaip ir tikėjausi jie išsiskyrė, to ir reikėjo tikėtis, bet tokios pabaigos su gyvatėmis Huma ir Yigit nesitikėjau. Su nekantrumu laukiu 40 serijos Erkenci Kus 40 fragman
Erkenci Kus 40 serijos fragmanai bent jau man kažkas wow labai patinka naujas Sanem įvaizdis, ji dabar labai tinka prie Can Can kai pamačiau juokas sueme, kaip iš Pirates of Caribbean nuženges nu bet jam tinka sugryžusi scenaristė bent jau man 39 serijoje sugražino ta gera vaiba, gražius dialogus, išsrebė prisvilusia košę. Kaip ir tikėjausi jie išsiskyrė, to ir reikėjo tikėtis, bet tokios pabaigos su gyvatėmis Huma ir Yigit nesitikėjau. Su nekantrumu laukiu 40 serijos Erkenci Kus 40 fragman
QUOTE(otea @ 2019 04 29, 08:03)
Hercai tas laukimas naujos serijos žudo... kokia graži pirmoji susitikimo scena Mirano su Reyyan, meilė iš pirmo žvilgsnio
Uch, aš dar ties 38 serija.
Dėl ko išsiskyrė?
QUOTE(otea @ 2019 04 29, 07:03)
Erkenci Kus 40 serijos fragmanai bent jau man kažkas wow
nieko įspūdingo nepamačiau,
tad nebegrįšiu prie šio serialo
ištempė siužetą iki begalybės
viskas banaliai jau kartojasi
nebeįdomu
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 04 29, 07:07)
Huma su Yigit susimokė, jis ją gi baisiai isimylėjęs, bet toks su psihologinėm problemomis tikrai, pas jį namuose jo jos foto kabo. Sanem naivi, galvoja kad jie tik draugai, Can jai sako kad tai netiesa, net Ceycey jai tai sakė, buvo to Yigit namuose isilaužęs, ieškojo įkalčių ir didžiulės nuotrukos nepamatė Yigit prisuokė kad jis knygą išleis USA, Can išsiaiškino kad jis jokios sutarties neturėjo, jį užsipuolė, Sanem aišku ginti Yigitą, tas išsisuko, parodydams emaila kad ta vakara sutartį tik pasirašė Taip jie apsipyko, tada Sanem sugalvojo kad gal savo dienoraštį išleis kaip knygą, bet norejo Can sutikimo, nes tai ju istorija. Nuveže jam ją, Can išvažiavo į savo medinį namuką. Tada Huma Yigita paprotino kad Can neleis išleisti tos knygos, ir ar jis noretu kad jų meiles istorija būtų išleista. Sukūrė plana kad nori atsiprašyti Can, kvailute Sanem ji nusiveže į Can medini namuką, jis ja itikino kad nori pasikalbeti vienas su Can. Can ten nebuvo tuo metu, dege laužas, pamate ta Sanem dienoraštį ir jį įmetė į ugnį, poto apsimete atseit atejo po keliu min. Can sutiko, tas klausia ka jis čia daro, o Ygit pradejo šaukti kad ka tu padarei Sanem dienoraštį sudeginai, Can bande gelbeti, apdege ranką, tada puole Ygita ir ji pastūmė, tas nulėkė nuo laiptu, tada ir Sanem atėjo. Nu ir visi ligonineje, Humos planas kad Yigit nevaikščios, invalidas tapo, Can atsiprašė jo, bet kas iš to. Sanem ant jo supykusi, netikejo kad Can negalejo jo sudeginti, primine jam Fabri, savo laišką kurį jis suplėšė, kad to dienoraščio net neskaitė, tai kaip jai patiket kad dabar jis to nepadarė, Can isižeides, kaip ji juom netiki, kad galvoja jog jis galejo taip pasielgti, kad galejo ja taip iskaudinti... .ir sako aš išeinu... na ir Can išvažiavo susikroves taše, abu verke ir jis vairduodamas ir Sanem savo kambaryje Bet aš to ir tikėjausi.. dabar 40 serija bus įvykiai po metų.
QUOTE(daibava @ 2019 04 29, 11:11)
nieko įspūdingo nepamačiau,
nebeįdomu
nebeįdomu
Nu va mane jie traukia kaip magnetas, nors nervuojuosi, keikiu, bet vistiek gryžtu žiūrėti ypač nuotaiką pataisė sugryžusi senoji scenaristė
Ačiū. O tai Jagitas iš tiesu nevaikšto?
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 04 29, 13:23)
Ačiū. O tai Jagitas iš tiesu nevaikšto?
Nera už ka Apsimeta, su Humos pagalba idomu kiek ilgai tesis tas jų žaidimas, labai tikiuosi jų melas greitai išaiškes, bet tada Can tikrai daugiau su savo mama nebebendraus. Ale taip gero jam nori o taip skaudina...
Erkenci Kus vis dar žiūriu netyčia prašokau vieną seriją, bet pasirodo ne kažką ir praleidau. Scenarijus skursta, tad logiška, kad iš serialo dingsta personažai. Tiek mėsininkas/aktorius, tiek jo sesuo. Skaičiau, kad Aichan atsisveikino su visa trupe ir tikrai nebegrįš į šį vaidmenį. Tuomet ir Džei Džei jau galėtų patraukti, nes vaidina visiškas nesąmones...
Muzo surimtėjo ir ketina vesti man patinka stebėti, kaip talentingai aktorius nardo tarp scenaristės eilučių.
Labai gražiai sumetė į krūvą Emre ir Leilą, abu tiesiog spindi.
Su malonumu žiūriu savo pamėgtąjį Yasak Elma, va ten tai aistros verda O dar kai įvedė naują personažą, kuris ir vaidina gerai, ir yra išvaizdus, tai susidaro įspūdis, kad į laužą gerų malkų pakrovė
Muzo surimtėjo ir ketina vesti man patinka stebėti, kaip talentingai aktorius nardo tarp scenaristės eilučių.
Labai gražiai sumetė į krūvą Emre ir Leilą, abu tiesiog spindi.
Su malonumu žiūriu savo pamėgtąjį Yasak Elma, va ten tai aistros verda O dar kai įvedė naują personažą, kuris ir vaidina gerai, ir yra išvaizdus, tai susidaro įspūdis, kad į laužą gerų malkų pakrovė
QUOTE(Mosso @ 2019 04 30, 21:29)
Taip norėčiau ir aš kažką įdomaus.. Atsidariau minėtąjį.. Na ne mano tipo aktoriai, ne mano...
Baigiau žiet/klausyt Fazilet.. Tokia niūri pabaiga, Eginemai nepelnytai tokį likimą gavo, gi graži gera šeima buvo. Labiausiai patiko, kad mažoji sesutė nepuolė į glėbį sūnaus tėvui.