Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

As kazkaip tikejausi, kad atsilaikysiu dar kaskuri laika neziurejus pataupysiu seriju, nu, bet nepavyko biggrin.gif Nors pirma fraga pamacius instagrame beros iskart pagalvojau, o neblogas visai serialas turetu buti ax.gif
Atsakyti
...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Instagram: 17 balandžio 2019 - 20:32

Hercai manes dar neuzkabino, tiksliau laukiu kada baigsis 1 visas sezonas tada ir paziuresiu  :)  :D Nemegstu laukti po viena serija...

Atsakyti

Kaip suprantu jau mirtingas, bo Cukure biggrin.gif

Cukur kaip suprantu i 3 sezona eina?

Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2019 04 17, 19:27)
O tu žiūrėjai jau 3-čią seriją? Man regis jis po kelių serijų stos ant kojų, dabar štai kaip ženkliai jam pagerėjo, ne tas žodis!
Daina kokia jos dainuoama graži man wub.gif
https://www.youtube....h?v=cKIO46I7aXc

Kaip suprantu jau mirtingas, bo Cukure biggrin.gif

Taip vakar, 4 serijos frage išvis ir šneka jau neblogai bigsmile.gif
Tik kodėl jis nori kad jie išeitu ? Tuo labiau kad seselė Cemre jam taip padėjo ir patinka unsure.gif

Ta Cukura irgi senai mečiau ax.gif
Atsakyti
Serija buvo 👍❤ 💣 ❤ 💣 ❤ 💣👍Sunku rasti net tinkamus žodžius, nes emocijos po peržiūros neapsakomos!
Papildyta:

Hercai 7. Bölüm Fragmanı
Atsakyti

Aš ir vakar neatsigavau ypač po frago, man taip jo gaila :angel_sadangel: Vis save bandau įtikinti, kad turi kažkas įvykti ar sužeistu ar apsiženitu, kad Miranas pasakytu kad ją MYLI. Pikniką įsivaizdavau meilesnių scenų gaila :wub: . Bet vistiek serija buvo įdomi, atskleidė nemažai paslapčių :) P.s kaip man patiko kai Jeren prilupo mama tikrai to buvo verta :rolleyes: Stebūklingi žodžiai: "Я видела сегодня сожаление в твоих глазах"

Atsakyti

Oi lauku vertimo :D bet jau fragas 7serijos OMG kokio  gerumo  :wub:  :wub:  :wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 20 balandžio 2019 - 10:27
Kuzgun pilnas netikėtų strateginių sprendimų, siužeto akcentai dėliojami labai taikliai, juos užaštrina puikiai parinkta muzika. Romantiškoji linija išreiškiama subtiliai ir tiesiog persipina su dramatiškais įvykiais – tai lyg vaikščiojimas atbraila, nes bet koks judesys gali įvykius pasukti kardinaliai priešinga linkme. Paaiškėjus, kad tikrai Dervišas yra Behramas, dabar iškyla klausimas o kas iš tikro nutiko su Kuzgun‘o tėvu? Ten kažkas su jo mirtim neaišku. Ar nebus jis gyvas. Išryškėjo du virvelių tampytojai. Kudret savo siekia tampydama Dilą, o Dervišas – Kuzgun‘ą. Tačiau manau, kad visas tas žaidimas skaudžiausiai atsilieps Dilai su Kuzgun‘u. Tai emociškai labai stiprus serialas
Atsakyti

Nu bet fanai tai pastabūs, išnagrinėja visas detales :huh2: gal ištikrųjų Rajan laiko ne Azato ranką :blink: :blink: :hmm: Kad ji sugrįž namo tai faktas, kad kelias serijas bus toliau viens nuo kito irgi manau, bet aš noriu kad juos dviese kuo dagiau rodytų be jokių Azatų :P

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

omg ir pastabumas  :blink:​ 

Atsakyti