Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(otea @ 2019 04 16, 20:24)
Pvz Osman nebevaidins, jis išsiskyręs su Layla išvyko ale vaidinti seriale. Preita serija ir buvo paskutinė su juom. Labai idomu ar Sanem ir Can bus kartu. Daugkas spėja kad jie išsiskirs paskutinėje serijoje ir kai rodys kad viskas vyksta po metų vėl po truputį susieis. Panašiai kaip Karalik Ask Defne su Omeru  mirksiukas.gif

viskas jau kažkur girdėta ir matyta,
nejaugi turkai pritrūko fantazijos,
kad vis senas istorijas papudruoja ir pateikia, kaip naujieną
Atsakyti
O aš vestuvių laukiau ir filmo pabaigos biggrin.gif
Atsakyti

Man jis dabar tope iš visų mano žiūrimų. Poto Kardes Cocuklari

Verta Kardes Cocuklari pradėt žiūrėt? Skaičiau, kad eina gandai, kad pagrindinis aktorius lyg ir ketina palikti projektą   :hm:

Atsakyti
QUOTE(daibava @ 2019 04 16, 21:37)
viskas jau kažkur girdėta ir matyta,
nejaugi turkai pritrūko fantazijos,
kad vis senas istorijas papudruoja ir pateikia, kaip naujieną

Tai taip rolleyes.gif Na bet senoji scenaristė vėl komandoje, tai tikimasi gal bus geriau, laikau špygas biggrin.gif Man patiko paskaitinėti fanų speliojimus kas bus biggrin.gif Kad gal Sanem tai visa isivaizdavo, kaip rašė savo knygą, ir savo Albatroso ji dar nesutiko. Bet sutiks Can kai pradės " išnaujo" dirbti jo kompanijoje, kad padėtų ją išsaugoti... bigsmile.gif tokių visokių speliojimų yra. Kad jie susituoktų ir turėtų vaikų reikštu serialo pabaiga, tai nemanau kad jie susituoks. Na bet viskas paaiškės 40 seriją. Jau parodė kas prisijungs prie komandos, tai vaikinas kuris su barzda ir jauna mergina. Spėjama kad jie bus Can ir Emre tėvo naujos merginos / moters vaikai. Ir greičiausia isižiūrės Sanem su Can ax.gif

QUOTE(Simbulis @ 2019 04 17, 08:46)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="otea" data-cid="72414356" data-time="1555435847">
<div>
<p>Man jis dabar tope iš visų mano žiūrimų. Poto Kardes Cocuklari </p>
</div>
</blockquote>
<p>Verta Kardes Cocuklari pradėt žiūrėt? Skaičiau, kad eina gandai, kad pagrindinis aktorius lyg ir ketina palikti projektą   g.gif</p>

Man patinka, idomi istorija, negirdėjau, gaila būtų jis man patinka unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(otea @ 2019 04 17, 10:33)
Man patinka, idomi istorija, negirdėjau, gaila būtų jis man patinka  unsure.gif
Taip, faktas, kad išeina jis, pagal scenarijų. Galimai vasariniame seriale su Aybuke Pusat vaidins.
Kaip tik vakar ar užvakar žinok info bendrame sraute mačiau apie tai.
Atsakyti

QUOTE(otea @ 2019 04 17, 10:33)
Man patinka, idomi istorija, negirdėjau, gaila būtų jis man patinka  unsure.gif
Taip, faktas, kad išeina jis, pagal scenarijų. Galimai vasariniame seriale su Aybuke Pusat vaidins.

Zodziu pas turkus nieko naujo  :lol:  :oh:

Pas juos žiūrėti galima tik tuos serialus, kurie ne eigoje yra,  o jau baigti. Nes pradedi žiūrėti ir šast, po kelių serijų uždaro  :oh: arba aktorius palieka serialą, arba scenaristai persirūko rašydami scenarijų arba dar bala žino kas   :oh:  :lol:

Tai va ir klausimas iskilo ar verta žiūrėt Kardes Cocuklari  bet jei pagrindinis aktorius palieka seriala atsakymas matyt aiskus  :D

Visgi, gal jau baigiasi Karadeniz? Meciau jau net nežinau kelintoj serijoj ji po eilinio Vedato prisikėlimo, bet sakau gal paskutinę seriją pažiūrėčiau  :D​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simbulis: 17 balandžio 2019 - 10:25
QUOTE(Simbulis @ 2019 04 17, 11:00)
Visgi, gal jau baigiasi Karadeniz? Meciau jau net nežinau kelintoj serijoj ji po eilinio Vedato prisikėlimo, bet sakau gal paskutinę seriją pažiūrėčiau biggrin.gif​ 
Simbuli, nk nežinau. Įtariu, kad baigsis gegužę, kaip ir visi. Praėjusiais metais lapkričio mėnesį nustojau žiūrėti, kaip nujausdama, ir bent jau ties normalia vieta, kur sužadėtuvės ar vestuvės buvo, kažkur ties ~ 30 serija. Ties šia vieta ir baigėsi Sen Anlat Karadeniz man.

vartotojo įkelta nuotrauka

Teko užmatyti, kad ieško/keičia scenaristus, bet kas iš to vartotojo įkelta nuotrauka kai panašu, kad pagrindinė aktorė palieka serialą (?). Jei į 3 sezoną eis jie ir dar su ta kita aktore, tai vartotojo įkelta nuotrauka Reziume tuomet toks, kad tai ne Nefes istorija, o Tahiro. Mano galva.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2019 04 17, 09:50)

Nu va, gaila jaučiu tokiu tempu jis greitai užsidarys unsure.gif

QUOTE(Simbulis @ 2019 04 17, 10:00)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Visgi" data-cid="72414726" data-time="1555487401">
<div>
<p> </p>
<div>QUOTE(otea @ 2019 04 17, 10:33)</div>
<div>Man patinka, idomi istorija, negirdėjau, gaila būtų jis man patinka  vartotojo įkelta nuotrauka</div>

<p> </p>
</div>
</blockquote>
<p>Zodziu pas turkus nieko naujo  lotuliukas.gif  doh.gif</p>
<p>Pas juos žiūrėti galima tik tuos serialus, kurie ne eigoje yra,  o jau baigti. Nes pradedi žiūrėti ir šast, po kelių serijų uždaro  doh.gif arba aktorius palieka serialą, arba scenaristai persirūko rašydami scenarijų arba dar bala žino kas   doh.gif  lotuliukas.gif</p>
<p> </p>
<p>Tai va ir klausimas iskilo ar verta žiūrėt <span style="background-color:rgb(249,249,249);font-style:italic;font-weight:900;">Kardes Cocuklari  </span>bet jei pagrindinis aktorius palieka seriala atsakymas matyt aiskus  biggrin.gif</p>
<p> </p>
<p>Visgi, gal jau baigiasi Karadeniz? Meciau jau net nežinau kelintoj serijoj ji po eilinio Vedato prisikėlimo, bet sakau gal paskutinę seriją pažiūrėčiau  biggrin.gif​ </p>

Tai jau tikrai, pažiurėsim kas naujo pasirodys ant vasaros ax.gif

Karadeniz aš jau irgi mečiau, Vedatas nemirtingas...taspats per tapatį, va paskutine serija gal pažiurėsiu. Bet kiek mačiau ten daug pasikeitimų bus, Tahiras su kita moterimi blink.gif
Atsakyti
pažiūrėjau pirmą Leke seriją
ir visiškai nesusidariau nuomonės,
serija kažkokia vidutiniška,
siužetas iš įvairiausių gabaliukų,
kuriuos jau kažkur mačiau
lauksiu kitos serijos,
gal po jos paaiškės mano simpatija ar ... ne
Atsakyti
QUOTE(otea @ 2019 04 16, 14:37)
Sezin tai žiauriai elgiasi tikrai, kaip supanikavo kai sužinojo kad filmuojamas Nedimo kambarys. Kaip aktorė ji labai graži Medcezir labai patiko, man tik keista ją matyti blogiete, bet vaidina itikinamai, tai tokiu tempu ir jos nebemėgsiu biggrin.gif
Labai idomu kas bus kai Nedimas pasveiks, kaip supratau jis savo pusbroliui apykantos nejaučia, kaip Cemre ir sakė, kad Nedimas apsidžiaugia jį pamatęs ax.gif
O tu žiūrėjai jau 3-čią seriją? Man regis jis po kelių serijų stos ant kojų, dabar štai kaip ženkliai jam pagerėjo, ne tas žodis!
Daina kokia jos dainuoama graži man wub.gif
https://www.youtube....h?v=cKIO46I7aXc

QUOTE(otea @ 2019 04 17, 16:54)
Karadeniz aš jau irgi mečiau, Vedatas nemirtingas...taspats per tapatį, va paskutine serija gal pažiurėsiu. Bet kiek mačiau ten daug pasikeitimų bus, Tahiras su kita moterimi blink.gif
Kaip suprantu jau mirtingas, bo Cukure biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 17 balandžio 2019 - 19:28
Žiūriu jau antrą Hercai seriją ax.gif Prabėgom visas 5 peržiūrėjau, užkabino doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kami_ @ 2019 04 17, 20:31)
Žiūriu jau antrą Hercai seriją ax.gif Prabėgom visas 5 peržiūrėjau, užkabino doh.gif
Sveika užsikabinus ir prisijungus mirksiukas.gif

vartotojo įkelta nuotrauka vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti