Tai aišku, kad yra, seniai.
Rašiau šiandien jau, kad Reyyan tėtis ir Mirano mama buvo mylimieji, kai jis išėjo tarnauti ją paėmė ir ištekino už Azize sūnaus. Jis kai grįžo, jie abu pabėgo. Klausimas man tik kodėl ištekino jam nebūnant, negi Nasuhas nežinojo, kad jo Hazaras myli ją. O gal ir Azizė sūnus buvo į Mirano mamą įsimylėjęs, laukė tik progos, kol Hazaras išeis tarnauti. Vienu žodžiu klausimų daug, juolab Hazaras pats nežino kas su ja vėliau nutiko, kai surado juos ir išskyrė.
P.S. mes žinom, kad Reyyan tėtis nėra tikras, jis jos mamą vedė, kai ji jau laukėsi Reyyan. Taip kad, kad nesišiurpint, kad bus brolis ir sesuo Miranas su Reyyan.
QUOTE(Visgi @ 2019 04 15, 14:02)
Jis šioje serijoje papasakojo:
"Мой грех, всё что случилось - мой грех. Они спросили за мой грех у Реян. Асланбеи думают что это я убил отца Мирана. По этому так плохо поступили с нами. Всё это из за меня.
У меня была любимая, очень давно, Джильшах. Мы должны были пожениться. Не получилось. Пока я был в армии Асланбеии сделали Дильшах женой одной из сыновей. Я вернулся, а когда услышал был разбит вдребезге. Хотел увидеть её, просто сошел с ума. Было тяжело, каждый день словно ад. Я не смог. Мы поговорили... сбежали.
Когда мы сбежали, Азизе отправила своих людей за нами. Потом мой отец нашёл меня, забрал её у меня. Больше ничего не знаю. Но знаю лишь то, что это мой грех."
Ant ankapio gi ir vardas tas pats, kurį jis ir pasakojime paminėjo.
Tasai žmogus, kurį tu myli manyje, žinoma, yra už mane geresnis: aš ne toks. Tačiau tu mylėk, ir aš pasistengsiu būti geresnis už save.