Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(Visgi @ 2019 04 15, 15:08)
O kaip kitaip, jei pas juos tai skaitosi/laikoma didžiausia negarbė ir pažeminimas, juoda dėmė visai šeimai?
Pasirinko pati žiauriausią būdą. Aš esu apie tai skaičiusi. Tai baisiausia kas gali nutikti merginai ir jos šeimai.
Pasakė gi senolė, kad nenori velti svetimų žmonių į tą reikalą, kad nesugadintų nieko, todėl nori, kad būtų savi. Todėl.

Tą tai suprantu, kad pas juos tai labai didelis pažeminimas.

Na.. bet vis tiek pasaka.. kad suvaidintų - apženijo biggrin.gif
Atsakyti
Hercai dar patikėčiau, kad taip gali būti ir dėl ko taip, kraujo kerštas ir pan,.
Man pasaka kituose; kai laidoja, laidoja ir nepalaidoja, vis prisikelia biggrin.gif
arba 15 kulkų gauna ir vis tiek dar gyvas eina biggrin.gif Va čia tai pasaka.
Papildyta:

Na bet jei jis pats Sadoglu... vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2019 04 15, 15:49)

Na bet jei jis pats Sadoglu...

blink.gif yra tokių pamąstymų? blink.gif
Atsakyti
Tai aišku, kad yra, seniai.

Rašiau šiandien jau, kad Reyyan tėtis ir Mirano mama buvo mylimieji, kai jis išėjo tarnauti ją paėmė ir ištekino už Azize sūnaus. Jis kai grįžo, jie abu pabėgo. Klausimas man tik kodėl ištekino jam nebūnant, negi Nasuhas nežinojo, kad jo Hazaras myli ją. O gal ir Azizė sūnus buvo į Mirano mamą įsimylėjęs, laukė tik progos, kol Hazaras išeis tarnauti. Vienu žodžiu klausimų daug, juolab Hazaras pats nežino kas su ja vėliau nutiko, kai surado juos ir išskyrė.

P.S. mes žinom, kad Reyyan tėtis nėra tikras, jis jos mamą vedė, kai ji jau laukėsi Reyyan. Taip kad, kad nesišiurpint, kad bus brolis ir sesuo Miranas su Reyyan.

QUOTE(Visgi @ 2019 04 15, 14:02)
Jis šioje serijoje papasakojo:

"Мой грех, всё что случилось - мой грех. Они спросили за мой грех у Реян. Асланбеи думают что это я убил отца Мирана. По этому так плохо поступили с нами. Всё это из за меня.

У меня была любимая, очень давно, Джильшах. Мы должны были пожениться. Не получилось. Пока я был в армии Асланбеии сделали Дильшах женой одной из сыновей. Я вернулся, а когда услышал был разбит вдребезге. Хотел увидеть её, просто сошел с ума. Было тяжело, каждый день словно ад. Я не смог. Мы поговорили... сбежали.

Когда мы сбежали, Азизе отправила своих людей за нами. Потом мой отец нашёл меня, забрал её у меня. Больше ничего не знаю. Но знаю лишь то, что это мой грех."

Ant ankapio gi ir vardas tas pats, kurį jis ir pasakojime paminėjo.

Atsakyti
QUOTE(otea @ 2019 04 13, 13:18)
Visgi Labai stipri jo vaidyba, žiūri ir galvoji kad jis ištiesų toks. Vyresnioji gera galvą ant pečių turi, ji tai šeimai labai reikalinga, daugkas pas juos pasikeis, jau dabar per tokį trumpą laiką ji užmezgė glaudų ryšį su sūnėnu ir dėdė ja gerbia. Man jau gaila tos jaunesnės sesers darosi, jau tokia naivuolė ji, ir nekaltybę prarado su juom, o 3 serijos frage jis atrodo į vyresne sesę isižiūrėjęs, ja ir temato, tas bučinys jam labai patiko ax.gif Labai gražiai ji dainuoja, manau jai prižiūrint tas vaikinas greitai atsigaus, jis irgi simpatiškas iš jų išeitu graži pora. Bet ten bus geras trikampis tarp jų rolleyes.gif
Tikrai taip. Jei tik ta jaunėlė Ceren žinotų, kad tai jis, būtent šis neįgalus jaunuolis ir yra tas pasiturintis, kad ten visi gyvena jo name, tai jo yra šie namai, ne dėdės ir jo šeimos, o jo, Nedimo...
Ta teta Seniz tai žiauri, maža to, kad jo name gyvena, gerbuviu naudojasi tiek ji tiek jos vaikai, tai dar jį ir antipsichoziniais vaistais girdo, į pensionatą mat norėjo atiduot. Gerai, kad laiku ta medseselė Cemre atsirado.

Tikiuosi, kai Nedimas pasveiks_vys juos visus lauk iš savo namų.

Atsakyti
Dar pasivoliojimai iš 4 serijos vartotojo įkelta nuotrauka

— Я не похищал тебя, ясно? Вез в больницу.
— Откуда мне знать?
— Как это "откуда мне знать?". Похоже, ты сильно ударилась головой, когда упала с лошади. vartotojo įkelta nuotrauka

Na koks personažų poros grožis, šarma ir charizma wub.gif Vis atsistebėt negaliu, kad taip tinka viens kitam.

Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2019 04 15, 20:04)
Tikrai taip. Jei tik ta jaunėlė Ceren žinotų, kad tai jis, būtent šis neįgalus jaunuolis ir yra tas pasiturintis, kad ten visi gyvena jo name, tai jo yra šie namai, ne dėdės ir jo šeimos, o jo, Nedimo...
Ta teta Seniz tai žiauri, maža to, kad jo name gyvena, gerbuviu naudojasi tiek ji tiek jos vaikai, tai dar jį ir antipsichoziniais vaistais girdo, į pensionatą mat norėjo atiduot. Gerai, kad laiku ta medseselė Cemre atsirado.

Tikiuosi, kai Nedimas pasveiks_vys juos visus lauk iš savo namų.

Sezin tai žiauriai elgiasi tikrai, kaip supanikavo kai sužinojo kad filmuojamas Nedimo kambarys. Kaip aktorė ji labai graži Medcezir labai patiko, man tik keista ją matyti blogiete, bet vaidina itikinamai, tai tokiu tempu ir jos nebemėgsiu biggrin.gif
Labai idomu kas bus kai Nedimas pasveiks, kaip supratau jis savo pusbroliui apykantos nejaučia, kaip Cemre ir sakė, kad Nedimas apsidžiaugia jį pamatęs ax.gif
Atsakyti
Pradėjau ir aš žiūrėti Hercai, neatsilaikiau biggrin.gif Bent jau pradžia įdomi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kami_ @ 2019 04 16, 16:43)
Pradėjau ir aš žiūrėti Hercai, neatsilaikiau biggrin.gif Bent jau pradžia įdomi ax.gif

Man jis dabar tope iš visų mano žiūrimų wub.gif Poto eina Erkenci Kus kuris po 40 serijos pasikeis, keičiasi ir scenaristė ir istorija rodys kas po 1 metų pasikeitė,nu žiauriai laukiu pasikeitimų, kiek teko skaityti bus idomu bigsmile.gif
poto Kuzgun Zalim Istanbul Halka Kardes Cocuklari
Atsakyti
QUOTE(otea @ 2019 04 16, 20:30)
Man jis dabar tope iš visų mano žiūrimų  wub.gif Poto eina Erkenci Kus kuris po 40 serijos pasikeis, keičiasi ir scenaristė ir istorija rodys kas po 1 metų pasikeitė,nu žiauriai laukiu pasikeitimų, kiek teko skaityti bus idomu  bigsmile.gif
poto Kuzgun Zalim Istanbul Halka Kardes Cocuklari

Aš paskutinių serijų nemačiau Erkenci.

Gal maždaug žinoma, apie ką bus? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(otea @ 2019 04 16, 18:30)
Man jis dabar tope iš visų mano žiūrimų  wub.gif Poto eina Erkenci Kus kuris po 40 serijos pasikeis, keičiasi ir scenaristė ir istorija rodys kas po 1 metų pasikeitė,nu žiauriai laukiu pasikeitimų, kiek teko skaityti bus idomu  bigsmile.gif
poto

Hercai trečią kartą nebandysiu žiūrėti,
nes jis manęs taip ir nesudomino
Erkenci Kus jau visai nusivažiavo į lankas
ir ką ten bežiūrėti, mala tą patį per tą patį
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 04 16, 20:10)
Aš paskutinių serijų nemačiau Erkenci.

Gal maždaug žinoma, apie ką bus? bigsmile.gif

Rašoma kad rodys kas pasikeitė po metų, Sanem taps žymia kaip suprantu rašytoja, labai tikiuosi kad scenaristė ją mums parodys stipria ir nesižeminančia dėl aplink Can besisukančių moterų rolleyes.gif

Taipat Can ir Emre kompanija turės sunkumų, dėl jų tėvas sugryš, bet ne vienas o su mergina. Idomu kas ta mergina, nujaučiu kad ji prie Can arba Emre lys ax.gif Gali būti kad pasikeis ir aktoriai. Pvz Osman nebevaidins, jis išsiskyręs su Layla išvyko ale vaidinti seriale. Preita serija ir buvo paskutinė su juom. Labai idomu ar Sanem ir Can bus kartu. Daugkas spėja kad jie išsiskirs paskutinėje serijoje ir kai rodys kad viskas vyksta po metų vėl po truputį susieis. Panašiai kaip Karalik Ask Defne su Omeru mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo otea: 16 balandžio 2019 - 21:25