Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

Man tai įdomu kur ten šaknys pakastos su anūke Elif vartotojo įkelta nuotrauka
Ne kartą buvo akcentuojama, kad Elif yra senolės jautriausiai vieta, kažkodėl.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2019 04 15, 08:53)
Man tai įdomu kur ten šaknys pakastos su anūke Elif vartotojo įkelta nuotrauka
Ne kartą buvo akcentuojama, kad Elif yra senolės jautriausiai vieta, kažkodėl.

Kaip tik norėjau apie ją rašyti. Aš kaip suprantu, ji dukra yra, ne anūkė. Bet gal klystu.
Ir dar ką mąstau, kad ji su Azatu bus wub.gif
Atsakyti
Suprantu, kad ji yra vieno iš sūnaus dukra; buvo pas Azize 3 sūnūs_ ir t.t.
Kad su Azatu ji, kad ReyMir piknikas bus, kad į kapines važiuos jie ir t.t. ir pan., tai aš tą žinau,
skaičiau ir mačiau spoilerius į priekį ir pas turkus ir pas rusus ir kitų šalių forumuose.
Ir man vis vien labai smalsu, kuo jau Elif tokia išskirtinai brangi senolei...
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2019 04 15, 10:12)
Suprantu, kad ji yra vieno iš sūnaus dukra; buvo pas Azize 3 sūnūs_ ir t.t.
Kad su Azatu ji, kad ReyMir piknikas bus, kad į kapines važiuos jie ir t.t. ir pan., tai aš tą žinau,
skaičiau ir mačiau spoilerius į priekį ir pas turkus ir pas rusus ir kitų šalių forumuose.
Ir man vis vien labai smalsu, kuo jau Elif tokia išskirtinai brangi senolei...

Jei sūnaus (nors aš dar dvejoju), tai lieka tik ne Mirano ir ne Sultan. Apie trečią mažai žinom.
Aš tai niekur neskaitau, maximum čia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 15 balandžio 2019 - 09:47
Visgi, pasidalinkite kur skaitote? As tik rusiskus VK ax.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 04 15, 09:56)
Aš kaip suprantu, ji dukra yra, ne anūkė.
Kieno dukra?
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 04 15, 10:39)
Jei sūnaus (nors aš dar dvejoju), tai lieka tik ne Mirano ir ne Sultan. Apie trečią mažai žinom
Du sūnūs žuvo avarijoje_Genul ir Elif tėvai, o trečias sūnus, t.y. Mirano tėvas, Mechmedas buvo užmuštas.
Nežinau, bet man atrodo, kad čia dar kažkas susiję su Azize, jos serimi Elif (kur vaikystės savo šeimos nuotraukas žiūrėjo) ir Nasuho, plius Mirano tėvų žūtis, Hazaras.
Čia jau sakyčiau vos ne dviejų kartų gaunas meilės skauduliai...
QUOTE(stuleju @ 2019 04 15, 11:06)
Visgi, pasidalinkite kur skaitote? As tik rusiskus VK ax.gif Aciu 4u.gif
Na, pradžiai bent Instagrame bandykit.
Atsakyti
Tai gal čia Azizės sesers dukra?
Atsakyti
Buvo mintis tokia, bet kaip dukterėčia jos tai sakyčiau jau žiauriai labai per jauna, nebent tarp Azizė ir jos sesers buvo labai didelis metų skirtumas.

P.S. Taip taip, Hazaras Mirano tėvo nežudė, bet ar senolė turi omeny, kad dėl jo kaltės tai nutiko ir todėl vis vien kaltas tik jis (todėl būtent ir buvo pasirinkta Reyyan), ar ji išties nežino, kad ne jis nužudė, tai tuomet kas ji per Štirlicas jei viską žino, o šito nežino.
Vienu žodžiu, aišku kad nelabai dar kas aišku.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2019 04 15, 12:13)
Buvo mintis tokia, bet kaip dukterėčia jos tai sakyčiau jau žiauriai labai per jauna, nebent tarp Azizė ir jos sesers buvo labai didelis metų skirtumas.

P.S. Taip taip, Hazaras Mirano tėvo nežudė, bet ar senolė turi omeny, kad dėl jo kaltės tai nutiko ir todėl vis vien kaltas tik jis (todėl būtent ir buvo pasirinkta Reyyan), ar ji išties nežino, kad ne jis nužudė, tai tuomet kas ji per Štirlicas jei viską žino, o šito nežino.
Vienu žodžiu, aišku kad nelabai dar kas aišku.

Taip, pagal amžių jauna, bet.. o gal smile.gif

Aš gal neatidžiai klausiau, bet lyg jis neneigė, kad nužudė? unsure.gif Ir iš Azizės pasakojimų buvau susidarius įspūdį, kaip ji viską matė savo akimis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 15 balandžio 2019 - 11:17
O gal Elif išvis Hazaro dukra biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Ta nauja tarnaitė, kuri įsitrynė į Aslanbėjų šeimą ir dabar viską kažkam raportuos kas ten vyksta ir pan, kaži, kieno ji stukačius?
Gal sakau Yaren, o gal Azato?

Jis jaučiasi kaltu, todėl taip ir sakė, kad; tai dėl mano nuodėmės, per mane visa tai.

Jis šioje serijoje papasakojo:

"Мой грех, всё что случилось - мой грех. Они спросили за мой грех у Реян. Асланбеи думают что это я убил отца Мирана. По этому так плохо поступили с нами. Всё это из за меня.

У меня была любимая, очень давно, Джильшах. Мы должны были пожениться. Не получилось. Пока я был в армии Асланбеии сделали Дильшах женой одной из сыновей. Я вернулся, а когда услышал был разбит вдребезге. Хотел увидеть её, просто сошел с ума. Было тяжело, каждый день словно ад. Я не смог. Мы поговорили... сбежали.

Когда мы сбежали, Азизе отправила своих людей за нами. Потом мой отец нашёл меня, забрал её у меня. Больше ничего не знаю. Но знаю лишь то, что это мой грех."

Bet Hazanas ją taip myli, kaip tikrą dukrą, neįtartum, kad ji ne jo, jei nežinotum.
Ir toks stiprus ryšys buvo parodytas tarp jų, kaip kad ir šiame sapne; Miranas paleidžia jos ranką, o tėtis - pagauna.

Jos gi dar du smūgiai laukia; kad ji ne jo dukra ir kad Miranas vedęs.

Atsakyti
O kam tos vedybos buvo reikalingos? Ką, kitos bobikės nebūtų suvaidinusios?
Atsakyti
O kaip kitaip, jei pas juos tai skaitosi/laikoma didžiausia negarbė ir pažeminimas, juoda dėmė visai šeimai?
Pasirinko pati žiauriausią būdą. Aš esu apie tai skaičiusi. Tai baisiausia kas gali nutikti merginai ir jos šeimai.
Pasakė gi senolė, kad nenori velti svetimų žmonių į tą reikalą, kad nesugadintų nieko, todėl nori, kad būtų savi. Todėl.
Atsakyti