Na, ka atostogos prasidejo reikes gal Hercai pasiziuret Gal sudomins Atrodo visai idomus serialas
HERCAI tikrai kažkuo primena į Fazilet į YagHaz mano mylimukus .Žvelgiant į tokias gražias akimirkas matosi tikra audra visa liepsna dega. 😥 Rajan negali paslėpti savo jausmų nuo Mirano žvilgsnio, o Miranas tirpsta jos žvilgsnyje. Ta vidinė kova kiekvieną kartą užkariauja mane.😍 Visą savaitę lauki penktadienio jis pagaliau ateina žiūri seriją ir lauki kad ji nesibaigtų ir toliau vėl lauki penktadienio
Hercai Kiek nuostabių Miran ir Reyyan momentų paskutinėje serijoje Kaip jis sedėjo visą naktį prie durų ja saugojo, močiutė irgi jau suprato kad jis ją įsimylėjo O tie jo žodžiai " jie atims tave iš manęs " ah ah ah, mažai būtų likę ir būtų jai jai pasakęs kad jos negaili, ir ne delto ja laiko prie savęs, o myli, na bet šįkartą susilaikė nesugebėjo pasakyti, bet manau Reyyan greitai tai išgirs
Labai įdomu kas 6 serijos frag laiko šautuvą prieš Reyyan, kaip manote ?
Pastebėjau kad pas turkus dažnai graži blondinė būna blogietė, siekianti pagrindinio vyro dėmesio, nu ir čia taspats, Gunul jau taip žeminasi, kad man jos net gaila. Greičiau jau Miranas su ja išsiskirtu o dar vargšė Reyyan nieko nežino, išvis pasius kai sužinos....
Instagrame nauji serijų frag renka virš 1m ir 2m peržiūrų, youtube serijų peržiūros išvis 8m, 9m, 10m 15m , manau net labai vykęs projektas
Labai įdomu kas 6 serijos frag laiko šautuvą prieš Reyyan, kaip manote ?
Pastebėjau kad pas turkus dažnai graži blondinė būna blogietė, siekianti pagrindinio vyro dėmesio, nu ir čia taspats, Gunul jau taip žeminasi, kad man jos net gaila. Greičiau jau Miranas su ja išsiskirtu o dar vargšė Reyyan nieko nežino, išvis pasius kai sužinos....
Instagrame nauji serijų frag renka virš 1m ir 2m peržiūrų, youtube serijų peržiūros išvis 8m, 9m, 10m 15m , manau net labai vykęs projektas
Man paskutinėje serijoje trūko veiksmo.
Mirano poelgis buvo labai labai naivus, kad nuvežti į jos namus ir tikėtis, kad viskas praeis sklandžiai. Meilė visiškai suskystino jį
Aš tai lyginu su Kara sevda. Va ten buvo man aukštasis pilotažas, nes scenarijus buvo tiek tobulai išsuktas, kur tikrai kiekvienas žingsnis visų buvo apgalvotas - tiek vienos pusės, tiek kitos, jokių naivių sprendimų iš vyrų pusės. Buvo kerštas, kova ir tobulai apgalvota (pagalius kišo tik patys artimiausi, ko jie negalėjo numatyti).
Čia man jau per daug ašarų, per mažai veiksmo.
___
Pistoletą laiko vyriška ranka
Mirano poelgis buvo labai labai naivus, kad nuvežti į jos namus ir tikėtis, kad viskas praeis sklandžiai. Meilė visiškai suskystino jį
Aš tai lyginu su Kara sevda. Va ten buvo man aukštasis pilotažas, nes scenarijus buvo tiek tobulai išsuktas, kur tikrai kiekvienas žingsnis visų buvo apgalvotas - tiek vienos pusės, tiek kitos, jokių naivių sprendimų iš vyrų pusės. Buvo kerštas, kova ir tobulai apgalvota (pagalius kišo tik patys artimiausi, ko jie negalėjo numatyti).
Čia man jau per daug ašarų, per mažai veiksmo.
___
Pistoletą laiko vyriška ranka
Buve įkelta nuotrauka kai montavo seriją tai buvo senelis
QUOTE(Indrijan @ 2019 04 14, 17:31)
<p>Buve įkelta nuotrauka kai montavo seriją tai buvo senelis </p>
Taip ir maniau, nes matosi, kad pirštai stori.
Aš nesuprantu vieno. Kodėl, jei draugauja, nebegali kito pamilt? Juk nevedę Ar dėl to, kad brolio mergina yra kitaip, ne šiaip mergina? Neva vis tiek liksiu su nemylimu ir slapčia mylėsiu kitą? Čia geresnis variantas?
Oi nerealus filmas , tikiuosi taip ir toliau superine serija , du kart perziurejau
Kazi tas apalpimas ale is streso ar ,kad laukias
QUOTE(erikiuxxx @ 2019 04 14, 21:58)
Oi nerealus filmas , tikiuosi taip ir toliau superine serija , du kart perziurejau
Aš irgi taip pagalvojau, bet labai anksti, čia kelios dienos teaprajo
Gali būti kad ir ne senelis gal čia mus visus klaidina. Radau kad gali būti ta Gul žmona (įkeliu nuotraukas su scenarijumi)
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 04 14, 22:27)
Aš irgi taip pagalvojau, bet labai anksti, čia kelios dienos teaprajo
nu idomu bet visko gali buti
QUOTE(erikiuxxx @ 2019 04 15, 00:47)
nu idomu bet visko gali buti
Bet, kad laukiasi, kad aš jau rašiau iš karto, po vestuvių nakties. Labai tikėtina, kad taip ir bus.. pvz palikta sezono finalinei serijai