Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

Nu yra yra vartotojo įkelta nuotrauka tik čia kažkaip pas Sinaną plaukų tai sakyčiau retos gretos, toks voriukas vartotojo įkelta nuotrauka
Seriale Eli birakma, tai tokios plaukuosenos galima sakyti nelabai gal ir likę.
Šioje foto jis kažkuo į rusų daininką Lazarev'ą užneša vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Man irgi paskutine serija labai patiko, ypac pabaiga. Man kazkodel atrodo, kad dervisas bus senelis Kuzguno rolleyes.gif
O Bariso ir Burcu pora tikrai labai grazi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kami_: 12 balandžio 2019 - 08:44
QUOTE(Milagra @ 2019 04 11, 22:51)
Kaip jus galvojat, kas yra tas siuvejas? Dede ar senelis Kuzgunui?

imu abejoti, kad jis giminaitis
gal jis ir yra tas, kuris tampo visas virvutes,
labai jau paslaptingas tas siuvėjas
bet imu galvoti, kad pats Kuzgunas gali būti užsislaptinęs policininkas
Atsakyti
Sveikos.
Hercay tai tobulas kol kas. Ir vaizdai ir vaidyba ir aktoriai.
Istambul irgi ziuriu, primena knyga Jojo moes as pries tave.
Dar ziuriu Karadeniz. Visai kop kas ziurisi. Norisi Vidata nudet /:-)
Atsakyti
Pagaliau ilgai lauktas penktadienio vakaras wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

_________

Atsakyti
Tai kaifuojat, ane? biggrin.gif

Aš kantriai laukiu rytojaus.
Atsakyti
QUOTE(kami_ @ 2019 04 12, 08:32)
Man irgi paskutine serija labai patiko, ypac pabaiga. Man kazkodel atrodo, kad dervisas bus senelis Kuzguno rolleyes.gif
O Bariso ir Burcu pora tikrai labai grazi wub.gif

As is pradziu irgi taip galvojau, bet paskui pradejau mastyt ar ne per jaunas jis but seneliu biggrin.gif Nes nera jis senas, tiek kad plikas biggrin.gif Kai su Kuzguno motina kelbejosi, tai tikrai jie vienmeciai atorode. Tai dabar galvoju, kad jis gali buti vyresnis brolis Kuzgun tevo. Nes ta scena kalejime aiskiai sako, kad tai yra kazkoks artimas zmogus, kuris uzsieme nesvariais dalykeliais ir Yusufas butent todel nuo jo nusisuko. O gal net del to ir policininku tapo.

Plius ir Dervisas niekam neleidzia taip elgtis kaip Kuzgunui. JIs ir ateina kada nori, ir akis padrasko, ir durim patranko. Ir tas zvilgsnis jo toks teviskas, kai vestuvini kostiuma matavosi. Ir su Dila vien del to juos suvest nori, nes zino, kad myli, tik kad ozys yra ir principai neleidzia. Tai jis savais metodais viska tvarko biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(daibava @ 2019 04 12, 16:47)
imu abejoti, kad jis giminaitis
gal jis ir yra tas, kuris tampo visas virvutes,
labai jau paslaptingas tas siuvėjas
bet imu galvoti, kad pats Kuzgunas gali būti užsislaptinęs policininkas

Tai jis ir tampo.
Atsakyti
Nežinau kiek tiesos, bet rašo, kad Kuzgun bus tik 10 serijų blink.gif blink.gif blink.gif
jei tai teisa - tai labai gaila
dar tiek daug klausimų neatsakytų
nejau viskas išaiškęs per vieną seriją
Atsakyti
QUOTE(daibava @ 2019 04 12, 21:27)
Nežinau kiek tiesos, bet rašo, kad Kuzgun bus tik 10 serijų  blink.gif  blink.gif  blink.gif
jei tai teisa - tai labai gaila
dar tiek daug klausimų neatsakytų
nejau viskas išaiškęs per vieną seriją

Gali visko but. Reitingas neblizga, tai iki sezono galo datrauks ir viskas. Ai, nu ir gerai.
Jau geriau mazai, bet idomiai ir gerai, negu, kad 5 sezonus tas pats per ta pati - moterims pirstus lauzo ir dauzo.
Kaimas valdo, nieko cia nepadarysi biggrin.gif
As tai jau tiksliai zinau, jei man patinka, tai turkams tikrai nepatiks biggrin.gif Taip kad jei man patinka, tai serialui blogas zenkas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 12 balandžio 2019 - 21:33
QUOTE(Milagra @ 2019 04 12, 20:32)
As tai jau tiksliai zinau, jei man patinka, tai turkams tikrai nepatiks biggrin.gif Taip kad jei man patinka, tai serialui blogas zenkas biggrin.gif

tokią tendenciją ir aš pastebėjau
jei kas mane sudomino - tai reitingai tikrai ne aukščiausi,
bet tikrai gerai, kai viskas padaryta logiškai
ir istorija ntempiama be galo ir be krašto,
kai viskas visiems atsibosta
Atsakyti
Kaip gražiai pasakyta wub.gif wub.gif wub.gif Tikrai apie Miraną wub.gif wub.gif wub.gif

"Влюбленный человек начинает меняться. Начинает считать неважным то, что раньше было жизненно важным. Или же, неважные раньше вещи становятся необходимыми. Он становится обидчивым. Хочет быть понятым, не объяснив. Услышанным, не сказав. Знакомится со страхом — будто сходит с пути. Потому что любовь меняет человека. А если не меняет, то это не любовь."

"- Гюль остаётся в твоей комнате, иди прямиком туда. Встретимся здесь через 20 минут, хорошо? ninja.gif
Если не вернёшься, я пойду туда. Будь,что будет, или вместе уйдём отсюда, или умрём.
- Спасибо
- Ты вернёшься ко мне, пообещай..?
- Мне итак некуда идти, кроме как к тебе..." heart.gif

Miran'a kim silah çekiyor?

"Моё сердце рассыпется и разлетится, словно песок! Каждый раз, когда я смотрю на Рейян, каждый раз, когда мне приходится лгать ей, - её невинные взгляды вонзаются в меня, словно острые иглы! Что-то причиняет боль моему сердцу. Со мной такого никогда не было... Я никогда себя так не чувствовал!" wub.gif flirt.gif

"Ветреный" - 1 фрагмент к 6 серии
Hercai 6. Bölüm Fragmanı
Atsakyti
Visgi Labai stipri jo vaidyba, žiūri ir galvoji kad jis ištiesų toks. Vyresnioji gera galvą ant pečių turi, ji tai šeimai labai reikalinga, daugkas pas juos pasikeis, jau dabar per tokį trumpą laiką ji užmezgė glaudų ryšį su sūnėnu ir dėdė ja gerbia. Man jau gaila tos jaunesnės sesers darosi, jau tokia naivuolė ji, ir nekaltybę prarado su juom, o 3 serijos frage jis atrodo į vyresne sesę isižiūrėjęs, ja ir temato, tas bučinys jam labai patiko ax.gif Labai gražiai ji dainuoja, manau jai prižiūrint tas vaikinas greitai atsigaus, jis irgi simpatiškas iš jų išeitu graži pora. Bet ten bus geras trikampis tarp jų rolleyes.gif

Kas liečia Kuzgun tas siuvėjas man atrodo bus koks giminaitis gal tikrai tėvo brolis, kalejime jie buvo susitikę ir laiškus rašė. Plius jis padėjo Kuzgun ax.gif

Visgi labai drinks_cheers.gif wub.gif
Hercai žiūrėsiu šį vakarą, bet jau daug instagrame video ir youtube prisižiūrėjau neiškenčiau biggrin.gif Miranas kiekvienoje scenoje man patinka vis labiau, nu taip jam tinka tas vaidmuo, nerealiai wub.gif toks ale rūstus ir griežtas, siekiantis keršto bet Reyyan meilė jį keičia, jis prie jos taip susilydo ir tas labai žavi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo otea: 13 balandžio 2019 - 12:20