Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

Hercai 5. Bölüm 2. Fragmanı

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Opapa bus veiksmo bigsmile.gif
Atsakyti
Frage ta Mirano stovėsena, laikysena... akių atplėšt negaliu. Visad tą pastebiu rolleyes.gif

Ta detalė_paveikslas su žirgu.

Ir ta eisena jo...

Bus gerulė serija. Labai labai ir labai laukiu wub.gif

vartotojo įkelta nuotrauka vartotojo įkelta nuotrauka

Kaip pagalvoju, o dievai, kokį postūmį jau turime, palyginus su tuo ką ne taip seniai turėjome:

Tik, va, sunkiai įsivaizduoju, kaip jis prieš Reyyan mamą reabilituosis,
tėvukas tai dar kaip tėvukas, bet prieš mamą kaip? Oi nebus lengva unsure.gif

Negaliu net patikėti, kad poryt jau vėl penktadienis,
o ryt jau mažytis penktadienis (aš taip ketvirtadienius vadinu).
Ir taip laikas šuoliais, sužiūrėti negaliu, o su Hercai tai ypatingai,
tik buvo penktadienis ir vėl penktadienis, ant smūgio sakyčiau ax.gif
Atsakyti

Sveikos, gal yra atradusiu serialo ugnis ir ledas 2 sezona lietuviu kalba? Niekur nerandu. Ar bent jau su angliskais titrais? 

Atsakyti
QUOTE(MissEpidemic @ 2019 04 10, 08:51)
<p>Sveikos, gal yra atradusiu serialo ugnis ir ledas 2 sezona lietuviu kalba? Niekur nerandu. Ar bent jau su angliskais titrais? </p>

Nesu mačiusi, nebent keleta serijų youtube su angliškais titrais mirksiukas.gif o rusiškai nesuprantate ? Kuzey Guney čia visas serialas rusų vertimu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo otea: 11 balandžio 2019 - 08:17

Ačiū už nuoroda. Nelabai draugauju su rusu kalba 😁 bet gal reikes pabandyt ziureti. 

Atsakyti
Hercai palikau likimo valiai, ypač paskaičiusi diskusijas forume
o štai Kuzgun aistros pasiekė aukščiausią laipsnį,
net nenumanau, kuo visas tas šeimų karas baigsis blink.gif blink.gif blink.gif
intriga taip susukta, kad niekas neaišku, kaip ir Halka neatleidžia įtampos,
o tik dar labiau ją kelia, naujomis užuominomis
Atsakyti
Visgi , kad dejai vaizdu wub.gif wub.gif wub.gif
man ,kaip fotografei irgi labai suzavejo ta stovesena ir tas paveikslas uz jo wub.gif

o dievuliau,kaip laukiu as penktadieni arba sestadienio biggrin.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(MissEpidemic @ 2019 04 11, 11:29)
<p>Ačiū už nuoroda. Nelabai draugauju su rusu kalba 😁 bet gal reikes pabandyt ziureti. </p>

Nėra už ka 4u.gif Bandykite, gal suprasite mirksiukas.gif mano rusų kalbos žinios buvo taipat labai skurdžios, tokios ką mokykloje mokinausi prieš 15 metų, bet isižiūri ir pradedi suprasti, dabar ir turkų sakyčiau nemažai suprantu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(daibava @ 2019 04 11, 12:09)
net nenumanau, kuo visas tas šeimų karas baigsis  blink.gif  blink.gif  blink.gif

Kuzgun isižiūrėjau labai patinka, ir prie Baris tokio vaidmens jau pripratau. Laukiu naujos serijos, bus vaizdų bigsmile.gif Halka vejuosi, dar keleta serijų liko ir būsiu visas peržiūrėjusi. Patinka tie juokeliai jų, tą įtampa nuima ir pasijuokti galima mirksiukas.gif

QUOTE(erikiuxxx @ 2019 04 11, 16:12)
Visgi , kad dejai vaizdu  wub.gif  wub.gif  wub.gif
man ,kaip fotografei irgi labai suzavejo ta stovesena ir tas paveikslas uz jo  wub.gif

o dievuliau,kaip laukiu as penktadieni arba sestadienio  biggrin.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Nereliai wub.gif apskritai man jis toks gražus, tie vaizdai, Reyyan įvaizdis toks meniškas. Tikra atgaiva wub.gif
Atsakyti
otea, o kaip tau 2 serija Zalim Istanbul?

Man tokia graži buvo ta vieta, kai ji atvežė jį ir pasakė, kad jis nuo šiol valgys visad prie stalo su šeima, kad jis taip pat yra šeimos dalis/narys ir jam tai jausti svarbu, o ne taip, kad visad vienas tik savo kambaryje valgytų.
Kaip negražu buvo, kai visi pakilo nuo stalo, apart dėdės, mat nemalonu sėdėti prie vieno stalo su neįgaliu žmogumi. Žiauri man buvo ta akimirka.

Skaičiau, kad Kanuose šį serialą įsigyjo 5 šalys, nepaisant to, kad jo dar tik dvi serijos pasirodė.
Suprantu, apie sergančius ir neįgalius vaikus tai taip, neretas atvejis kai dabar rodo, bet apie suaugusio žmogaus negalią taip pat nėra ką mažiau svarbiau, nes tas aplinkinių santykis ir požiūris kartais net labai šlubuoja.
Dar skaičiau, kad šis aktorius nemažai laiko praleido su tais žmonėmis kurie tokią negalią turi, t.y. mokėsi, bandė suprasti, kad gebėtų perteikti į ekraną kuo realistiškiau, tinkamiau.

Taip gerai ji jį supranta; kaip jis jaučiasi, kas jam patinka, ir jis net pradeda po truputi atsigauti, o gražiai ji jam dainavo, tiesa?
https://www.youtube....h?v=XjoQFq9fG2M

Fragą antrą 3-ios serijos matei jau?

Zalim İstanbul 3. Bölüm Fragmanı - 2
Жестокий Стамбул - 2 Ф

Kaži, kaip čia viskas susidėlios? Kaip čia kas su kuo ir link ko? Nes žinau, kad Sirma Yanik gali būti labai apgaulinga (su Fazilet man kiek nervacijos buvo, baisu ir prisimint, kol žiūrėjau vos nenumiriau doh.gif ), kad nelabai ir suprasi, nes pas ją gi nebūtinai kur vėjas pučia, ten ir šakos linksta.
Man tos blogietės kažkaip net ir pagailo vieną akimirką. Vaidina tai ji gerai, žiūriu į ją ir tikiu tuo ką matau.
Galiu dabar didžiausią nesąmonę parašyti, bet gal ji bus su juo poroje, mažum kažkokiu būdu įvyks stebuklas ir ji su juo taps kitokia nei yra, o anie du bus mudu-abudu, bet man tada jie jau dabar vanile dvelkia...bus neįdomu tuomet dėl tų dviejų. Vienu žodžiu nežinau.

Atsakyti
QUOTE(daibava @ 2019 04 11, 12:09)
net nenumanau, kuo visas tas šeimų karas baigsis  blink.gif  blink.gif  blink.gif

Aha, labai man patiko Kuzgun paskutine serija. Burcu nereali tiesiog, giriu giriu eilini karta wub.gif wub.gif wub.gif Laaaaabai gerai ziurisi jie abu wub.gif Prie Bariko jau irgi pripratau, priimu ji kaip Kuzguna ax.gif Kaip jus galvojat, kas yra tas siuvejas? Dede ar senelis Kuzgunui?
Atsakyti
Man tai jie panašūs

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 12 balandžio 2019 - 07:14