Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 04 05, 13:16)
Už ką pasiųstum? Juk jinai jį tokį Sinaną įsimylėjo, kuris šaltai baltai. Kalbu apie viešbučio sceną. Nei jis jos pažinojo, nei ką. Jis toks BUVO, jinai jį TOKĮ iš tolo ir matė. Nesuprantu, kodėl pykčiai?

Fazilet aš nesuprantu.. tokia kvankt persona, labai spalvinga, tikras personažas filmams biggrin.gif
Kad mylintis žmogus, bemylintis (o gal tik užgaida?) Sinanas nebuvo atviras, kad pratylėjo, net ir tada kai ji papasakojo. Gal todėl?
Yra tokie posakiai; Мы бедные но гордые ir У богадых свои привычки. Va ir susikirto. Kaip toje mįslėje_dvi seselės per kalnelį nesueina vartotojo įkelta nuotrauka

Ir kažkodėl kitam rimtuoliui broliui Yagizui teko daugiau najezdų ir visko srėbti.

vartotojo įkelta nuotrauka

Aš niekad nepamiršiu, kaip jis, Yagizas, visai niekuo dėtas žmogus, через не хочу, važiavo ir ieškojo miške per lietų tos jos sesers Ece biggrin.gif
Kaip jis sakė/pasakė:
- Ieškau merginos kurios nesu net gyvenime matęs!
biggrin.gif Na bet nieko, rado, rado biggrin.gif

Jooo, Fazilet labai spalvinga persona, dar pabandyk ir taip sugebėt_ir intrigantė, ir aferistė, ir norinti geriausio gerbūvio ir gyvenimo...
Atsakyti
Na faina ta jo fotosesija žurnalui Cosmopolitan

Atsakyti
Vat labai neaiškiai (bent jau kol kas, 18 serija), kiek Sinanas ją myli, kiek užgaida. Kol buvo pradžia, tai atrodė, kad viskas link to, kad brolis bus su ja. Bet labai neryškus man vaizdas, - nei Sinano, nei Jegyzo, nei jos. Labai tikiuos, kad ne veltui žiūriu, bus dar TOS meilės. Ir jau galėtų greičiau būti biggrin.gif
Maniau, jei meilės pavydo scenų bus per vestuves (su tetuku). Nu nė velnio.. Jokių TŲ žvilgsnių.. tik tokie eiliniai.

O Jegyzas važiavo per lietų ne šiaip, jam iš pradžių krito į akį Hazan, gi sulėtintai rodydavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daibava @ 2019 04 05, 16:45)
kad nieko tokio konkretaus neakcentavo dėl Bora,
man serialai neįtraukia tiek, kad užsiimčiau papildomu domėjimusi,
nes suvokiu, kad tai tik serialas, kuris baigiasi ir viskas istorija baigta
gali sudominti tik aktoriai, jų kiti darbai,tačiau jei siužetas nesudomina
tada ir aktoriai negali priversti žiūrėti

Ai, tai man turbūt susišvietė biggrin.gif

Oi, aš tai pamenu ir bemieges naktis, ir fragų laukimą, ir info paieškas visais įmanomais ir neįmanomais būdais. Aišku, tokių serialų tik keletas buvo, kad šitaip užkabintų. Gal ir gerai, atsirado daugiau laisvo laiko, šeima laiminga biggrin.gif
Atsakyti

Ar kas ziurit Hercai 4 serija tiesiogiai?

Atsakyti
Aš.
Atsakyti
  1. Ir  :4u:  :yahoo:​ kaip?....
  2. Per kur ziuri? Gal internete rodo tiesiogiai? Nes atv dar neimete
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deilii: 05 balandžio 2019 - 20:35
https://www.atv.com....btv/canli-yayin
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2019 04 05, 18:39)
Oi, aš tai pamenu ir bemieges naktis, ir fragų laukimą, ir info paieškas visais įmanomais ir neįmanomais būdais. Aišku, tokių serialų tik keletas buvo, kad šitaip užkabintų. Gal ir gerai, atsirado daugiau laisvo laiko, šeima laiminga biggrin.gif

aš dabar tik du žiūriu
Halka ir Kuzgun
ir tikiuosi, kad tie nenugrybaus į pievas ax.gif
Atsakyti
Ar įdomu? biggrin.gif
Atsakyti

Aš žinojau nu žinojau kad jis ją atvež pas babulia :yahoo: ir dar taip drąsei ant rankų net atnešė :angel_not: serija tokia rami bet labai graži, Miranas ją taip pamilo glosto uosto :wub:

Atsakyti
ne tas zodis,kaip idomu doh.gif kaip dabar vel sulaukti penktadienio...nu dar idomesne serija laukia...
Atsakyti