QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 04 05, 13:16)
Už ką pasiųstum? Juk jinai jį tokį Sinaną įsimylėjo, kuris šaltai baltai. Kalbu apie viešbučio sceną. Nei jis jos pažinojo, nei ką. Jis toks BUVO, jinai jį TOKĮ iš tolo ir matė. Nesuprantu, kodėl pykčiai?
Fazilet aš nesuprantu.. tokia kvankt persona, labai spalvinga, tikras personažas filmams
Kad mylintis žmogus, bemylintis (o gal tik užgaida?) Sinanas nebuvo atviras, kad pratylėjo, net ir tada kai ji papasakojo. Gal todėl?Fazilet aš nesuprantu.. tokia kvankt persona, labai spalvinga, tikras personažas filmams
Yra tokie posakiai; Мы бедные но гордые ir У богадых свои привычки. Va ir susikirto. Kaip toje mįslėje_dvi seselės per kalnelį nesueina
Ir kažkodėl kitam rimtuoliui broliui Yagizui teko daugiau najezdų ir visko srėbti.
Aš niekad nepamiršiu, kaip jis, Yagizas, visai niekuo dėtas žmogus, через не хочу, važiavo ir ieškojo miške per lietų tos jos sesers Ece
Kaip jis sakė/pasakė:
- Ieškau merginos kurios nesu net gyvenime matęs!
Na bet nieko, rado, rado
Jooo, Fazilet labai spalvinga persona, dar pabandyk ir taip sugebėt_ir intrigantė, ir aferistė, ir norinti geriausio gerbūvio ir gyvenimo...