Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

Na, Veli tai grįš atgal į Carpismą, bet aš regis dar skaičiau, kad Vedatas iš Karadenizo lyg prie Cukur prisijungs (?)
Vieni pas kitus į svečius vaikšto, vis pramoga šiokia tokia biggrin.gif
Papildyta:
Labas ir tau 4u.gif

Nieko sau mainai, seniau tirkai nesu maciusi tokiu  :hmm:  Karadenizo jau laaaaabai seniai nemaciau. Kazkaip atsibode jau buvo tie tempimai gumos, gal del to vis niekaip nepaziuriu. O dar kai laiko ne prudai, pasirenku kas idomiau bent siuo metu  :rolleyes: 

Beje, Meryem paziurejau. Labai neblogas, gal dar kazka panasaus matet ir rekomenduotumet?

Atsakyti
Mačiau Mirano fotkę iš ligoninės... Frago nėra...
Atsakyti
Labai patinka serialai, kai du broliai ir viena mergina biggrin.gif
Bet Fazilet man visai neaišku, kuri meilė yra TA, kuris iš brolių labiau myli ir kurį brolį labiau...
Gal dar išryškės.. nesuprantu, už kurį 'sirgt' biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuliux @ 2019 04 03, 22:08)
Nieko sau mainai, seniau tirkai nesu maciusi tokiu hmm.gif Karadenizo jau laaaaabai seniai nemaciau. Kazkaip atsibode jau buvo tie tempimai gumos, gal del to vis niekaip nepaziuriu. O dar kai laiko ne prudai, pasirenku kas idomiau bent siuo metu rolleyes.gif

Beje, Meryem paziurejau. Labai neblogas, gal dar kazka panasaus matet ir rekomenduotumet?
Na, Sen Anlat Karadeniz tai atskira istorija. Man jis iki ~ 30 serijos vartotojo įkelta nuotrauka t.y. iki tiek galima drąsiai žiūrėti, o paskui tiesą pasakius net nebūtina, na nebent pačią pabaigą (kai bus). I-as sezonas tai apskritai tobulas.
Man serialo muzika, takelis, melodija - ypatinga, iki dabar labai labai labai https://www.youtube....h?v=ajxFY-SzivU wub.gif
Vienu žodžiu SAK į geriausių mano matytų Top tikrai patenka, be kalbų net.

Gal ir esu, tik dabar taip ant greitųjų negaliu prisiminti, mintys mano kitur, bet tamam vartotojo įkelta nuotrauka kai prisiminsiu_parašysiu.
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 04 04, 20:55)
Mačiau Mirano fotkę iš ligoninės... Frago nėra...
Aš ligoninėje tik mažytės mergytės Giul, mačiau.
Man regis po du fragus nedės, bent jau dabar, kol kas po vieną rodys.

Šios savaitės man gražiausios ir intriguojančios foto vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka

Jis čia nuo jos suknelės diržą laiko rankoje?

Tik va klausimas kas čia vyksta? Negi jis rimtai Reyyan parvedė į širšino lizdą, nesuprantu vartotojo įkelta nuotrauka
Ir tikiu ir netikiu, gal tik norima, kad taip galvotumėm, gal čia visai kas kitka, gal atėjo senolis vartotojo įkelta nuotrauka

QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 04 04, 23:16)
Labai patinka serialai, kai du broliai ir viena mergina biggrin.gif
Bet Fazilet man visai neaišku, kuri meilė yra TA, kuris iš brolių labiau myli ir kurį brolį labiau...
Gal dar išryškės.. nesuprantu, už kurį 'sirgt' biggrin.gif
Sirgt už tą kuris labiau patinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daibava @ 2019 03 30, 21:42)
pabandžiau ir įspūdis liko tas pats
nežabotas žiaurumas moters atžvilgiu
kas čia per tradicijos???
visiškas žmogaus gniuždymas
kaip senelis gali su savo anūke taip elgtis???
nesuvokių tokių šeimos santykių

Aš tai esu alergiška tūpiems kaimiečiams ir jų papročiams. Ir kaimiečiais vadinu žmones ne pagal gyvenamą vietą, o pagal mentalitetą. Negaliu pakęsti bukapročių tuščiagalvių nei realybėje, nei ekrane. O kai proto nėra, o ambicijos ir tikėjimas (nesvarbu kuo - tradicijomis, dievais, dar kažkuo) didelis, tai išvis katastrofa. Žodžiu, galėtų tai ir vienintelis serialas pasaulyje būti, nežiūrėčiau jo, vien dėl to. Ir visai nesvarbu, kad visi svaigsta.

Nors to vaikinuko žvilgsnis man patinka, kiek iš foto ir gifų mačiau. Mėgstu aktorius, vaidinančius akimis ir jis, panašu, sugeba tą daryti. Ir įvaizdis man jo visai geras. Su barzda ir ūsais jis man žymiai geriau atrodo, nes jo lūpos/burna negraži, o "augmenija" tą paslepia biggrin.gif Nežinau kodėl, bet man visada pirmiausiai į akis krenta žmogaus lūpos ir akys, visa kita jau kaip buvę nebuvę biggrin.gif

Daibava, žiūri dar Kuzgun? Aš vakar permečiau porą paskutinių serijų, tai tie rašteliai ir vaikų darželiai užknisa, atsibodo jau. Su tuo siuvėju jau nuo pat pradžių viskas aišku buvo. Mane labiau kita linija domina. Kadangi tikrai neatidžiai žiūrėjau, tai gal praleidau. Kas sieja Borą su Kumru? Kaip supratau, jie iš anksčiau kažkur pažįstami, ne tik dabar jų keliai susikirto, tiriant žmogžudystę.

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka dabar tikrai spoileris. Tai yra tikrai tai ką aš matau? Nesapnuoju?

Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2019 04 05, 11:41)
Sirgt už tą kuris labiau patinka biggrin.gif

Bet koks absurdas man, kai prasilenkia su sveiku proto scenarijus.
Mergaitė įsimyli visišką pleibojų plevėsą, kuris net nepažinodamas jos sužaidžią vieną iš savo žaidimų. Paskui jis pasidaro normalus, bet pradeda kaprizintis mergaitė, kaip ją įžeidė. Pleeee kai nerasto logikos.. frusty.gif

____

Fotkėj abu be sąmonės guli, tai gal dėl to biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 05 balandžio 2019 - 12:33
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 04 05, 13:33)
Bet koks absurdas man, kai prasilenkia su sveiku proto scenarijus.
Mergaitė įsimyli visišką pleibojų plevėsą, kuris net nepažinodamas jos sužaidžią vieną iš savo žaidimų. Paskui jis pasidaro normalus, bet pradeda kaprizintis mergaitė, kaip ją įžeidė. Pleeee kai nerasto logikos..  frusty.gif
____
Fotkėj abu be sąmonės guli, tai gal dėl to biggrin.gif
Retai kada neprasilenkia su sveiku protu ar logika. Dar ne taip mačiusi esu, tai čia dar smulkmė palyginus biggrin.gif

Aš tai jos vietoje ne tai, kad kaprizintis pradėčiau, bet sužinojusi tAi iškart pasiusčiau toli toli. Stop. Beje, o tu čia apie kurią_jaunesnę ar vyresnę kalbi?
Aš apie vyresnę.
O kaip tau Fazilet? biggrin.gif
Kol aš prie jos pradžioje pripratau, tai ojei, bet pavaro su vaidmeniu tai gerai čia.

QUOTE(Visgi @ 2019 04 05, 14:08)
Aš tai jos vietoje ne tai, kad kaprizintis pradėčiau, bet sužinojusi tAi iškart pasiusčiau toli toli. Stop. Beje, o tu čia apie kurią_jaunesnę ar vyresnę kalbi?
Aš apie vyresnę.

Už ką pasiųstum? Juk jinai jį tokį Sinaną įsimylėjo, kuris šaltai baltai. Kalbu apie viešbučio sceną. Nei jis jos pažinojo, nei ką. Jis toks BUVO, jinai jį TOKĮ iš tolo ir matė. Nesuprantu, kodėl pykčiai?

Fazilet aš nesuprantu.. tokia kvankt persona, labai spalvinga, tikras personažas filmams biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2019 04 05, 09:56)
Daibava, žiūri dar Kuzgun? Aš vakar permečiau porą paskutinių serijų, tai tie rašteliai ir vaikų darželiai užknisa, atsibodo jau. Su tuo siuvėju jau nuo pat pradžių viskas aišku buvo. Mane labiau kita linija domina. Kadangi tikrai neatidžiai žiūrėjau, tai gal praleidau. Kas sieja Borą su Kumru? Kaip supratau, jie iš anksčiau kažkur pažįstami, ne tik dabar jų keliai susikirto, tiriant žmogžudystę.

dar žiūriu, bet paskutinės dar nemačiau
ten Kuzguno šeima labai susijusi su Dilos aplinka,
nes tie tėvai buvo policininkai
ten pas juos senos saskaitos
kol kas man dar siužetas logikos neprarado
ir intriga išlaikoma
Atsakyti
QUOTE(daibava @ 2019 04 05, 13:29)
dar žiūriu, bet paskutinės dar nemačiau
ten Kuzguno šeima labai susijusi su Dilos aplinka,
nes tie tėvai buvo policininkai
ten pas juos senos saskaitos
kol kas man dar siužetas logikos neprarado
ir intriga išlaikoma

Tas tai taip, bet tas Bora tai tik po tėvo nužudymo atsirado, o ji prie jo iš karto prisistatė ir su užuominom keistom, kurios mane ir verčia galvot, kad jie iš anksčiau kažkaip susiję. Tiksliau ne po nužudymo, o po sužeidimo, nes pats jį ir pribaigė.

Na, man tai rašteliai krentantys "iš dangaus" ir mafukai jais tikintys kažkaip su logika prasilenkia ax.gif biggrin.gif
Bet šiaip tikrai dar žiūrimas kolkas. Plius man aktoriai patinka. Burcu nereali, prie Omero jau pripratau biggrin.gif Plius labai man jie gerai žiūrisi kartu.
Bet kad serialas būtų uch ir ach ir kad sekčiau kiekvieną momentą ir domėčiausi, tai tikrai taip nėra. Išvis net neskaitau nieko, tik pažiūriu po kelias serijas susikaupusias ramiai ir tiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 05 balandžio 2019 - 14:04
QUOTE(Milagra @ 2019 04 05, 13:03)
Tas tai taip, bet tas Bora tai tik po tėvo nužudymo atsirado, o ji prie jo iš karto prisistatė ir su užuominom keistom, kurios mane ir verčia galvot, kad jie iš anksčiau kažkaip susiję.
Bet kad serialas būtų uch ir ach ir kad sekčiau kiekvieną momentą ir domėčiausi, tai tikrai taip nėra. Išvis net neskaitau nieko, tik pažiūriu po kelias serijas susikaupusias ramiai ir tiek.

kad nieko tokio konkretaus neakcentavo dėl Bora,
man serialai neįtraukia tiek, kad užsiimčiau papildomu domėjimusi,
nes suvokiu, kad tai tik serialas, kuris baigiasi ir viskas istorija baigta
gali sudominti tik aktoriai, jų kiti darbai,tačiau jei siužetas nesudomina
tada ir aktoriai negali priversti žiūrėti
Atsakyti