QUOTE(mazuliux @ 2019 04 03, 22:08)
Nieko sau mainai, seniau tirkai nesu maciusi tokiu
Karadenizo jau laaaaabai seniai nemaciau. Kazkaip atsibode jau buvo tie tempimai gumos, gal del to vis niekaip nepaziuriu. O dar kai laiko ne prudai, pasirenku kas idomiau bent siuo metu
Beje, Meryem paziurejau. Labai neblogas, gal dar kazka panasaus matet ir rekomenduotumet?
Na,
Sen Anlat Karadeniz tai atskira istorija. Man jis iki ~ 30 serijos
t.y. iki tiek galima drąsiai žiūrėti, o paskui tiesą pasakius net nebūtina, na nebent pačią pabaigą (kai bus). I-as sezonas tai apskritai tobulas.
Man serialo muzika, takelis, melodija - ypatinga, iki dabar labai labai labai
https://www.youtube....h?v=ajxFY-SzivU Vienu žodžiu SAK į geriausių mano matytų Top tikrai patenka, be kalbų net.
Gal ir esu, tik dabar taip ant greitųjų negaliu prisiminti, mintys mano kitur, bet tamam
kai prisiminsiu_parašysiu.
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 04 04, 20:55)
Mačiau Mirano fotkę iš ligoninės... Frago nėra...
Aš ligoninėje tik mažytės mergytės Giul, mačiau.
Man regis po du fragus nedės, bent jau dabar, kol kas po vieną rodys.
Šios savaitės man gražiausios ir intriguojančios foto
Jis čia nuo jos suknelės diržą laiko rankoje?
Tik va klausimas kas čia vyksta? Negi jis rimtai Reyyan parvedė į širšino lizdą, nesuprantu
Ir tikiu ir netikiu, gal tik norima, kad taip galvotumėm, gal čia visai kas kitka, gal atėjo senolis
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 04 04, 23:16)
Labai patinka serialai, kai du broliai ir viena mergina
Bet Fazilet man visai neaišku, kuri meilė yra TA, kuris iš brolių labiau myli ir kurį brolį labiau...
Gal dar išryškės.. nesuprantu, už kurį 'sirgt'
Sirgt už tą kuris labiau patinka
Tasai žmogus, kurį tu myli manyje, žinoma, yra už mane geresnis: aš ne toks. Tačiau tu mylėk, ir aš pasistengsiu būti geresnis už save.