QUOTE(otea @ 2019 03 30, 23:46)
Hercai paskutinės serijos pabaiga wow
Nu bet nejaugi jis parsives ja į tos raganos močiutės namus !?! ją ten gyvą suvalgys
Man regis jau tuomet ta megera senolė pirmoje eilėje jį patį gyvą suvalgys greičiau nei ją
Pamėginsiu paspėlioti; parsives pas save ir paslėps ją nuo jų akių kažkur atokiau, o ji paskui ir pabėgs, galimai.
QUOTE(erikiuxxx @ 2019 03 31, 00:39)
Och kokie vaizdai
Aciuka, neislaukiau ir paziurejau su debilisku vertimu
Vava....labai idomu, kaip cia bus.. Nemanau, kad taip lengvai atleis jam ...
Niu va, nepavyko išlaukti?
Net neįsivaizduoju kas turėtų nutikti, kad ji jam atleistų. Tai ji dar nežino, kad ši senolė yra jo močiutė, ir kad jis vedęs, žmoną turi. Vėl smūgis bus, antras
Reyyan labai gaila. Tiek žmonių per ją peržengė tiesiog kaip per gulintį slenkstį. Na, bet žinant griežtas vietines taisykles, papročius, bei gilias griežtas šeimos tradicijas ir .t.t ir pan,. tai dar visa laimė, kad gyva liko.
Tas momentas, kai Reyyan išmetė viešai į aikštės vidurį visiems matant, tai man iškart priminė man labai seniai matytą filmą
https://www.imdb.com/title/tt1277737/ QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 03 31, 03:06)
Gal kas žinot, romanas gal yra išverstas į lietuvių kalbą?
Oi ne, nėra, net ir į rusų nėra, o rusų kalba mielai įsigyčiau, nes būtent rusų kalba yra labai stilistiškai turtinga, man.
QUOTE(otea @ 2019 03 31, 10:51)
Dar idomu, kaip su ta Gönül bus, ji Mirano žmona, bet ar jie ne pusbroliai gaunasi?
Gaunasi. Jei tik senolė nežarsto žarijų svetimomis rankomis, t.y. tarkim, galimai, ji žino, kad jis ne jos tikras anūkas, o nori 'surišti' abiejų šeimų pavardes tokiu būdu iki gyvos galvos.
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 03 31, 14:47)
Ačiū, o kur su vertimu ieškoti?
Aš YouTube ar Instagrame aną kartą žiūrėjau.
Tasai žmogus, kurį tu myli manyje, žinoma, yra už mane geresnis: aš ne toks. Tačiau tu mylėk, ir aš pasistengsiu būti geresnis už save.