Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 03 31, 10:41)
O kur žiet?
Per ATV kanalą rodė 11:15h-11:40h (su reklamos intarpu). Ten rodė kaip filmavo 2 ir 3 serijas. Turėtų ne už ilgo atsirasti ir nete jau įdėta ta laida.
Atsakyti
Jau kanalas įkėlė jį, Va ax.gif
Atsiras ne už ilgo ir su vertimu manyčiau, kaip ir aną kartą.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2019 03 31, 13:52)
Jau kanalas įkėlė jį, Va  ax.gif
Atsiras ne už ilgo ir su vertimu manyčiau, kaip ir aną kartą.

Ačiū, o kur su vertimu ieškoti? ax.gif
Atsakyti
wub.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 31 kovo 2019 - 22:17
QUOTE(otea @ 2019 03 30, 23:46)
Hercai paskutinės serijos pabaiga wow good.gif Nu bet nejaugi jis parsives ja į tos raganos močiutės namus !?! ją ten gyvą suvalgys blink.gif
Man regis jau tuomet ta megera senolė pirmoje eilėje jį patį gyvą suvalgys greičiau nei ją unsure.gif
Pamėginsiu paspėlioti; parsives pas save ir paslėps ją nuo jų akių kažkur atokiau, o ji paskui ir pabėgs, galimai.

QUOTE(erikiuxxx @ 2019 03 31, 00:39)
Och kokie vaizdai wub.gif Aciuka, neislaukiau ir paziurejau su debilisku vertimu verysad.gif
Vava....labai idomu, kaip cia bus.. Nemanau, kad taip lengvai atleis jam ...
Niu va, nepavyko išlaukti? unsure.gif
Net neįsivaizduoju kas turėtų nutikti, kad ji jam atleistų. Tai ji dar nežino, kad ši senolė yra jo močiutė, ir kad jis vedęs, žmoną turi. Vėl smūgis bus, antras vartotojo įkelta nuotrauka
Reyyan labai gaila. Tiek žmonių per ją peržengė tiesiog kaip per gulintį slenkstį. Na, bet žinant griežtas vietines taisykles, papročius, bei gilias griežtas šeimos tradicijas ir .t.t ir pan,. tai dar visa laimė, kad gyva liko.
Tas momentas, kai Reyyan išmetė viešai į aikštės vidurį visiems matant, tai man iškart priminė man labai seniai matytą filmą

https://www.imdb.com/title/tt1277737/

QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 03 31, 03:06)
Gal kas žinot, romanas gal yra išverstas į lietuvių kalbą?
Oi ne, nėra, net ir į rusų nėra, o rusų kalba mielai įsigyčiau, nes būtent rusų kalba yra labai stilistiškai turtinga, man.

QUOTE(otea @ 2019 03 31, 10:51)
Dar idomu, kaip su ta Gönül bus, ji Mirano žmona, bet ar jie ne pusbroliai gaunasi? ax.gif
Gaunasi. Jei tik senolė nežarsto žarijų svetimomis rankomis, t.y. tarkim, galimai, ji žino, kad jis ne jos tikras anūkas, o nori 'surišti' abiejų šeimų pavardes tokiu būdu iki gyvos galvos.

QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 03 31, 14:47)
Ačiū, o kur su vertimu ieškoti? ax.gif
Aš YouTube ar Instagrame aną kartą žiūrėjau.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2019 03 31, 23:09)
Man regis jau tuomet ta megera senolė pirmoje eilėje jį patį gyvą suvalgys greičiau nei ją unsure.gif 
Pamėginsiu paspėlioti; parsives pas save ir paslėps ją nuo jų akių kažkur atokiau, o ji paskui ir pabėgs, galimai.

Niu va, nepavyko išlaukti? unsure.gif
Net neįsivaizduoju kas turėtų nutikti, kad ji jam atleistų. Tai ji dar nežino, kad ši senolė yra jo močiutė, ir kad jis vedęs, žmoną turi. Vėl smūgis bus, antras vartotojo įkelta nuotrauka
Reyyan labai gaila. Tiek žmonių per ją peržengė tiesiog kaip per gulintį slenkstį. Na, bet žinant griežtas vietines taisykles, papročius, bei gilias griežtas šeimos tradicijas ir .t.t ir pan,. tai dar visa laimė, kad gyva liko.
Tas momentas, kai Reyyan išmetė viešai į aikštės vidurį visiems matant, tai man iškart priminė man labai seniai matytą filmą

https://www.imdb.com/title/tt1277737/

Oi ne, nėra, net ir į rusų nėra, o rusų kalba mielai įsigyčiau, nes būtent rusų kalba yra labai stilistiškai turtinga, man.
Gaunasi. Jei tik senolė nežarsto žarijų svetimomis rankomis, t.y. tarkim, galimai, ji žino, kad jis ne jos tikras anūkas, o nori 'surišti' abiejų šeimų pavardes tokiu būdu iki gyvos galvos.

Aš YouTube ar Instagrame aną kartą žiūrėjau.

aha nekaip neiskenciau doh.gif
oi idomu idomu,kaip ten bus..gal ir tikrai jinai ji pasaus,bet jauciu ale nieko blogo nenutiks...nors labiau tikiu,kad ji cia isivaizduoja ..jauciu antro frago irgi nesulauksim biggrin.gif brac ,kaip nenormali tu fragu laukiu biggrin.gif
Atsakyti

Papildyta:

QUOTE(erikiuxxx @ 2019 04 01, 00:53)
oi idomu idomu,kaip ten bus..gal ir tikrai jinai ji pasaus,bet jauciu ale nieko blogo nenutiks...nors labiau tikiu,kad ji cia isivaizduoja ..jauciu antro frago irgi nesulauksim biggrin.gif brac ,kaip nenormali tu fragu laukiu biggrin.gif
Man atrodo, kad ji tikrai jį pašaus unsure.gif
Gal tikrai antradienį jį duos kaip kad minėjo... Nors apie vakarykštį, tai nutylėjo, netikėtai davė...
Atsakyti
Žiūriu Fazilet ir bele kaip erzina tos sukepusios ryškios Hazan lūpos. Kiekvieną kartą apie jas galvoju.
Pagooglinus, tai labai jau graži atrodo.. o bet tačiau.. unsure.gif
Keista, net mano sūnus pirmą kartą gyvenime pakomentavo - kokia negraži moteris, - sako.
Atsakyti
Tą patį ne kartą pagalvodavau. Dar pamenu galvodavau, tai kaip vėliau bus, kai žymiai vyresnė darysis... Man buvo mistika, kodėl jos tokios 'išvagotos'.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2019 04 01, 20:20)
Tą patį ne kartą pagalvodavau. Dar pamenu galvodavau, tai kaip vėliau bus, kai žymiai vyresnė darysis... Man buvo mistika, kodėl jos tokios 'išvagotos'.

O ilgai reikės laukt, kol taps gražesnė? biggrin.gif
Atsakyti
I-seozno paskutinėje serijoje, t.y. 13, pradės...

Oi ji jam nervų kainavo... o ir per dantį vienas kitą patraukdavo....

Atsakyti
Bet tai koks jų darbas įdomus ir sunkus; ir per ugnį, ir per vandenį, ir per šaltį, ir basa lakstyt, ir ant žemės šaltos pagulėt, ir naktim filmuotis, ir paryčiais, bile kokiom oro sąlygom taip sakant, sakyčiau kaip kariuomenei kokioj, ir dar susirgt negali, ir dar apdegt gali... Skaičiau, kad be laisvadienių varo, ypač daug laiko užima filmavimai tie kur Mirano ir Reyyan bendros scenos yra. Taip sakant tempas, tempas, kompanija mažytė, dar ir suspėt turi iki penktadienio. Bet tai dar kokie darbingi ir nagingi, namuką patys pastatė, gaisrą patys sukėlė, patys jį ir sudegino. Nėr kada apie nieką ir galvoti, tik apie darbą...

Yangın Sahnesi Nasıl Çekildi? - Hercai 3. Bölüm Kamera Arkası
Atsakyti