Kaip mane nervuoja SM, nes naktį pradeda strigti. Tiek rašiau per telefoną ir viskas veltui :/
Labai gerai, kad nemačiau visų gifų, nesusigadinau pabaigos. O jo žodžiai, kad kris paskui ją, tai buvo labai laukta, kad taip ir bus. Tik nesitikėjau, kad taip greit. Man kažkiek Kara Sevda primena, nes ten atrodė, kad pirmose serijose lyg viskas ir baigtis turi.. Jei išlaikys tokį lygį ateity, tai pranašauju antrą emmy
Turkiška Romeo ir Džuljetos istorija. Man ypač įspūdingas epizodas, jei abi šeimos ėjo link miesto aikštės. Ypač - Azizė su savo vyrais. Ir čia labai gerai pasimato serialo išskirtinumas - praeities patriarchatas ir dabartis. Todėl, kai kiti dėl to kritikuoja, aš į tai žiūriu, kaip į senoves realijas, nes čia perpinta, - dabartinių laikų kontekste. Net vietiniai gyventojai yra didelis kontrastas šeimoms. Jie kaip kokie iš gatvės paimti statistai atrodo. Juolabiau, kai Azizė yra priešingai - matriarchatas, kad vienu laiku būtų nerealu.
Dar įdomu man kito sūnaus linija, jo noras likti vienu vyrui šeimoje. Ir dar labai užtikrintai, tarsi būtų prisidėjęs prie išdavystės, versle padėjo Miranui lengvai įsisukti (realiai, netikiu), bet kiek suprantu, jis apie Aslanbėjus
nieko nežino, turiu omeny, įvykius prieš 27 metus. Ir kas keisčiausia, kad būtent jis, jo žmona, dukra yra blogiečiai...
Gal kas žinot, romanas gal yra išverstas į lietuvių kalbą?