Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(erikiuxxx @ 2019 03 29, 22:15)
Oi ir mano sventas reikalas  biggrin.gif vyras net valgyt negavo  biggrin.gif biggrin.gif

tokie sužavėti atsiliepimai mane suintrigavo
sukaupsiu valią ir pažiūrėsiu naują seriją ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daibava: 30 kovo 2019 - 10:20
vartotojo įkelta nuotrauka Jei tiesiogiai tądien nežiūrima, tai net neverta rizikuoti užsukinėti į temas ir forumus ta tema kol pats nepažiūrėjei (ši tema ir ne išimtis) nes nuo vakar serijos jau visur prispoilinta tiek, kad... kur tik nepasisuksi, o apie šįryt tai net nekalbu vartotojo įkelta nuotrauka
Iš savo patirties kalbu, todėl pati tiesiogiai žiūriu dar ir dėl šios priežasties, nes paskui baisu kur ir nosį įkišt, sužinai tiek dar net nežiūrėjus, kad net ružavai akyse rodo vartotojo įkelta nuotrauka

Serija buvo vartotojo įkelta nuotrauka kad aš net negalvoju apie naują fragą, net kol kas man nerūpi kas ten toliau bus, nes dar emocijos nepaleidžia matytos serijos vartotojo įkelta nuotrauka

P.S. pats trumpiausias kerštas kokį teko matyti ir kiek teko matyti turkiškuose serialuose. Atrodo klasikinis, tipinis siužetas, o taip meistriškai parodytas/pateiktas. Todėl kartais net ir nėra visai svarbu Ką, o Kaip.
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 03 30, 09:55)
Prispoilinai biggrin.gif Tai buvo net tokių vaizdų blink.gif wub.gif
Man teks laukt vakaro ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daibava @ 2019 03 30, 10:19)
sukaupsiu valią ir pažiūrėsiu naują seriją ax.gif
QUOTE(daibava @ 2019 03 17, 23:17)
pabandžiau žiūrėti, bet man nepatinka tos archajinės tradicijos, kuriomis paremtas siužetas ir aktoriai man nelabai patrauklūs.
Man regis bus labai sunku antrąkart vėl bandyt pradėt žiūrėt, tolygu išbandymui, jau vien dėl šių dviejų priežasčių ypač dėl pirmos vartotojo įkelta nuotrauka dėl antros, tai dar bala nematė, būna, kad pats siužetas ir personažai padaro aktorius patraukliais ir/ar gražiais, o ne atvirkščiai. Na, bent jau man taip yra buvę ne kartą (kas liečia patrauklumą aktorių) vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Kaip dabar penktadienio išlaukti? vartotojo įkelta nuotrauka
Vienu žodžiu aš be žodžių.
Gal tik įsivaizdavo, kad galėtų tai padaryti, bet neįstengė.
Hercai 4. Bölüm Fragmanı vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2019 03 30, 10:03)
Man regis bus labai sunku antrąkart vėl bandyt pradėt žiūrėt

pabandžiau ir įspūdis liko tas pats
nežabotas žiaurumas moters atžvilgiu
kas čia per tradicijos???
visiškas žmogaus gniuždymas
kaip senelis gali su savo anūke taip elgtis???
nesuvokių tokių šeimos santykių
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daibava: 30 kovo 2019 - 21:45
Hercai paskutinės serijos pabaiga wow good.gif Nu bet nejaugi jis parsives ja į tos raganos močiutės namus !?! ją ten gyvą suvalgys blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2019 03 30, 08:33)
Ir man. Akimirksniu. Jau vakar aš tai

Och kokie vaizdai wub.gif
Aciuka, neislaukiau ir paziurejau su debilisku vertimu verysad.gif

QUOTE(otea @ 2019 03 30, 22:46)
Hercai paskutinės serijos pabaiga wow good.gif  Nu bet nejaugi jis parsives ja į tos raganos močiutės namus !?! ją ten gyvą suvalgys  blink.gif

Vava....labai idomu, kaip cia bus..

Nemanau, kad taip lengvai atleis jam ...
Atsakyti
Kaip mane nervuoja SM, nes naktį pradeda strigti. Tiek rašiau per telefoną ir viskas veltui :/

Labai gerai, kad nemačiau visų gifų, nesusigadinau pabaigos. O jo žodžiai, kad kris paskui ją, tai buvo labai laukta, kad taip ir bus. Tik nesitikėjau, kad taip greit. Man kažkiek Kara Sevda primena, nes ten atrodė, kad pirmose serijose lyg viskas ir baigtis turi.. Jei išlaikys tokį lygį ateity, tai pranašauju antrą emmy biggrin.gif

Turkiška Romeo ir Džuljetos istorija. Man ypač įspūdingas epizodas, jei abi šeimos ėjo link miesto aikštės. Ypač - Azizė su savo vyrais. Ir čia labai gerai pasimato serialo išskirtinumas - praeities patriarchatas ir dabartis. Todėl, kai kiti dėl to kritikuoja, aš į tai žiūriu, kaip į senoves realijas, nes čia perpinta, - dabartinių laikų kontekste. Net vietiniai gyventojai yra didelis kontrastas šeimoms. Jie kaip kokie iš gatvės paimti statistai atrodo. Juolabiau, kai Azizė yra priešingai - matriarchatas, kad vienu laiku būtų nerealu.

Dar įdomu man kito sūnaus linija, jo noras likti vienu vyrui šeimoje. Ir dar labai užtikrintai, tarsi būtų prisidėjęs prie išdavystės, versle padėjo Miranui lengvai įsisukti (realiai, netikiu), bet kiek suprantu, jis apie Aslanbėjus
nieko nežino, turiu omeny, įvykius prieš 27 metus. Ir kas keisčiausia, kad būtent jis, jo žmona, dukra yra blogiečiai...

Gal kas žinot, romanas gal yra išverstas į lietuvių kalbą?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 03 31, 01:06)
Gal kas žinot, romanas gal yra išverstas į lietuvių kalbą?

gaila, bet lietuviškai šio romano nėra
būtu įdomu paskaityti ir palyginti
Atsakyti
Dar idomu, kaip su ta Gönül bus, ji Mirano žmona, bet ar jie ne pusbroliai gaunasi ? ax.gif
Atsakyti
Ar žiūrit? Rodo laidoje kaip "Hercai" filmavo. Kaip įdomu man tokie dalykai!

Reyyan lyg šiek tiek apdegė lengvai, taip supratau, kai filmavo prie degančio to namuko, nes tepė ją kremu nuo nudegimo kaip supratau. Ašarojo vargšė.

Kol degė tas namukas, tai porą kart lakstė, turėjo suspėt nufilmuot fragmentą, kol tas namas nesudegė.

Bet blin tikrai ten šalta ir oras ne koks.
Atsakyti
QUOTE(otea @ 2019 03 31, 10:51)
Dar idomu, kaip su ta Gönül bus, ji Mirano žmona, bet ar jie ne pusbroliai gaunasi ?  ax.gif

O kur žiet?

____

Dėl žmonos, taip, pirmos eilės pusbrolis ir pusseserė. Čia vėl tas gilios senovės akcentas, kai tuokėsi ir artimi giminaičiai. Reikia žiūrėti kaip 'fantastiką', tik per praeities prizmę.

Bet labai tikiuos, kad šią liniją išplėtos, nes kol kas man tos vedybos nei šis, nei tas. Sultan liniją jau paaiškino, tikiuos, kad ir čia atsiras gerokai daugiau prasmės, o ne tik tai, kad realesnė atrodytų Mirano 'šeima'.

Atsakyti