QUOTE(Indrijan @ 2019 03 23, 00:01)
Labai įdomus serialas labai
ant tiek sudominti žiūrovą, tiesiog viskas buvo įdomu, kai pagalvoji, kiek jiems dar kentėt ir kentėt vargšams
Indrijan, kaip manai, kokios tavo mintys_kas su ja? kaip ji? kur ji? kaip jai pavyko (turint omeny tai kas frage naujos serijos)?
Aš buvau tikra, kad jis grįš, net gal ir tai mergytei kraują savo duos... Matyt užsisvajojau. O gal čia tas fragas tik apgauligas toks parodytas. Nesuprantu. Be šansų prognozuoti neprognozuojamus dalykus. Jaučiu su šiuo serialu susigadinsiu širdį, jau ant ribos buvo su Fazilet, tai šitas damuš
Gyvenime dar nei karto nesu gėrusi valerijono, tai greit pradėsiu
Va po šito va, kas vakar buvo, va dabar ir visa petruška prasidės...
O ir kaip jau vakar rašiau, kad gerai suraizgytas meilės voratinklis gali ir liūtą pagauti, taip ir su juo_neturės jis nuo šiol ramybės, oi neturės...
Labai įdomus!
Superinė serija buvo!
Labai graži serija buvo
O ir tos vestuvės, tie papročiai, tas šokis jaunųjų...
Man apskritai, ne tik čia, bet aplamai, tas šokis labai JŲ gražus, nes jaunasis tarytum sklando kaip erelis...
Kaip jie abu tą jaunųjų šokį mokėsi... ai, gražu žiūrėt
https://www.instagra.../p/BvU64r4HM-u/na va, prašau, štai ir gražus galutinis rezultatas
Miran İle Reyyan'ın İlk Dansı! - Hercai 02. BölümUch, jaunasis koks nekantrus, velnio neštas ir pamestas! Įgriso jau jam, kiek gi galima
https://www.instagra.../p/BvUqvhCgEfj/Mano vakar net vyriausias sūnus praeidamas pro šalį
netgi(!) stabtelėjo ir žvilgtelėjo į tą šokį, kai rodė/žiūrėjau per TV.
Sako:
- Kas čia? Arabai?
Sakau:
- Nu laba diena, kokie čia tau arabai?
P.s. lyrinis nukrypimas.
Mes kai vasarą netrumpą laiką buvome Kaire, tai Ramses Hilton viešbutyje prisižiūrėjom tų vestuvių sočiai, nes kas savaitgalį ten jos vyko. Ir tos baltos suknelės, tie va tokie jaunųjų šokiai (nes ten ir turkų vestuvės buvo, ne tik arabų), vakarinė apranga svečių, vienu žodžiu kaip nuo žurnalo viršelio nužengę, gražu žiūrėt buvo. Vienu žodžiu labai gražiai vakarietiškai buvo, bet žinoma su savo tradicijom, kas be ko, ir tai labai normalu.
Tai va, mano sūnus todėl ir nusprendė, kad čia turbūt irgi vakar arabai buvo, o ne Hercai
Tasai žmogus, kurį tu myli manyje, žinoma, yra už mane geresnis: aš ne toks. Tačiau tu mylėk, ir aš pasistengsiu būti geresnis už save.