Labai gražus jaunuolis
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 03 18, 08:09)
Bet kokį vyra taip sušukuok - atrodys tragedija. Nesuprantu, kodėl gražų vyrą padarė meme
sutinku, kad šukuosena klaiki
ir labai sendina
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 03 18, 10:29)
Labai gražus jaunuolis
tikrai gražiai atrodo
Man jis visur labai impozantiškos išvaizdos; gražaus ir tvirto sudėjimo,
skvarbaus žvilgsnio, aksominio balso. O jau pastarajame žiūrimame, tai man
tobulai įsikomponuoja savo grožiu ir išvaizda į vietovės kolorito kontrastingumą.
skvarbaus žvilgsnio, aksominio balso. O jau pastarajame žiūrimame, tai man
tobulai įsikomponuoja savo grožiu ir išvaizda į vietovės kolorito kontrastingumą.
QUOTE(Visgi @ 2019 02 09, 19:24)
"Arkadaşlar İyidir" (Друзья - это хорошо) 2016
Atmosfera faina, muzikos intarpai faini, jaunatviškas, vasariškas:
gražios spalvos, vaizdai, na, su jaunatvišku polekiu toks [..................]
Atmosfera faina, muzikos intarpai faini, jaunatviškas, vasariškas:
gražios spalvos, vaizdai, na, su jaunatvišku polekiu toks [..................]
QUOTE(Visgi @ 2019 02 10, 10:07)
"Aslan Ailem" (Семья Аслан) 2017
Pozityvas geras_bežiūrint tiek prisijuokiau kad maža nepasirodė.
Tad, iš pradžių jį žiūrėjau, o tuomet jau, po jo, tą, kurį vakar įkėliau
(bet tai gerai man gavosi, pradėjau žiūrėt iš lempos ir tik paskui žiūriu oplia! čia tas pats aktorius
kuris vaidins seriale "Hercai" (Ветреный) 2019, t.y. tas serialas kurio aš ir laukiu [............]
Pozityvas geras_bežiūrint tiek prisijuokiau kad maža nepasirodė.
Tad, iš pradžių jį žiūrėjau, o tuomet jau, po jo, tą, kurį vakar įkėliau
(bet tai gerai man gavosi, pradėjau žiūrėt iš lempos ir tik paskui žiūriu oplia! čia tas pats aktorius
kuris vaidins seriale "Hercai" (Ветреный) 2019, t.y. tas serialas kurio aš ir laukiu [............]
QUOTE(daibava @ 2019 03 18, 12:10)
Plaukuosena tikrai tragedija, bet šiam vaidmeniui idealiai jam tinka Aš įsivaizduoju jį kaip Kuzėjų, kaip keitėsi charakteris keitėsi ir išvaizda ir šukuosena
QUOTE(Indrijan @ 2019 03 18, 18:48)
Plaukuosena tikrai tragedija, bet šiam vaidmeniui idealiai jam tinka Aš įsivaizduoju jį kaip Kuzėjų, kaip keitėsi charakteris keitėsi ir išvaizda ir šukuosena
Bet Kuzėjus ir buvo toks kaimietukus, buvo dalis jo virsmo, evoliucijos, viskas labai apgalvota. Visada per spektaklius, filmus, kai vaizduoja kaimiečius - daro tokią šukuoseną.
O čia - verslininkas. Na, niekaip nesuprantu, niekaip.. kas per idėja.
Iš viso ji tokia nebūdinga turkams, jie kelia plaukus į viršų dažniau, ūgio prideda Įveskite į google turkish men, visus aktorius ir dainorėlius išmes pakeltais plaukais.
QUOTE(Indrijan @ 2019 03 18, 02:42)
Nu serialas ne tai, kad geras, bet tikras bomba . Man išvis patinka tokio stiliaus, o dar kerštas, neapykanta iš vis viskas man. Aktoriai iš pradžių nebuvo tokie prie širdies ypač ji, bet kai pažiūrėjau seriją tai net labai graži, akys tokios išskirtinės Pirma serija žiauriai įdomi, ugnis tiesiog degė iš abiejų o anonso kaip laukiau... ir jis buvo woooow Aš taip buvau pasiilgusi tos liepsnelės ir tikiuosi liepsnos ilgai ilgai
Patiko ir man
tik ta pradzia primine kazkiek Cezur ve guzel o siaip stilistika visai kita...OMG ,bet vel tas seriju laukimas zudo....tai ,kaip sipratau penktadieniais bus rodomas ?
QUOTE(erikiuxxx @ 2019 03 21, 01:08)
Patiko ir man
tik ta pradzia primine kazkiek Cezur ve guzel o siaip stilistika visai kita...OMG ,bet vel tas seriju laukimas zudo....tai ,kaip sipratau penktadieniais bus rodomas ?
Taip penktadienį ir jau labai greitai penktadienis
QUOTE(Indrijan @ 2019 03 21, 12:23)
Taip penktadienį ir jau labai greitai penktadienis
Man žiauriai irgi greit... Tau neprimena tų laikų, kai prieš beveik metus laiko tAIp Fazilet laukdavome kiekvieną šeštadienį? Man tai labai primena tą būseną
Man tai tenka laukt šeštadienių - su vertimu.
QUOTE(Visgi @ 2019 03 21, 12:28)
Man žiauriai irgi greit... Tau neprimena tų laikų, kai prieš beveik metus laiko tAIp Fazilet laukdavome kiekvieną šeštadienį? Man tai labai primena tą būseną
Ir man labai labai Aš niekada taip nežiūrėdavau, kad savaitę serijos laukti reikėdavo (nes tai ne mano harakteriui, aš ta kuri 10 serijų per dieną surija ), bet po Fazilet viskas pasikeitė, tiek jis mane buvo užvaldęs, kad nei vieno šeštadienio nebuvau praleidusi (atsimenu kažkokiame jubiliejuje buvau tai po stalu vis įsijungdavau kas vyksta ). Bet dabar taip pripratau ir taip trūko to laukimo. Tikiuosi, kad jie užkabins kaip YagHaz
(atsimenu kažkokiame jubiliejuje buvau tai po stalu vis įsijungdavau kas vyksta ).
bet cia jau juodai nepriklausomybe ismesciau tokius svecius, jei pas mane jubiliejuje filmus ziureti