Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(mickute7 @ 2019 03 16, 21:49)
[....]. va dabar kur per TV8 baige rode- Nuo likimo nepabegsi- tai net uzknisa ta durna kaimynka.
A, šito, Kalbimdeki Deniz, tai nesu žiūrėjusi schmoll.gif

labai istemptas, gan nuobodokas.tas pas  per ta pati ten pas juos/ jau vis sakiau mesiu, bet su prasukimais dar paziuredavau

Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2019 03 16, 20:04)
Jau pernai perziurejau Merijem, patiko, grazus aktoriai, nemazai itampos, intrigos, veiksmo.
P.s. Beje, tokios pabaigos kaip "Meryem" (ne tik, kad mes, abu vienu du]_linkėčiau daugumai serialų.
Atsakyti
Tai kaip Hercai patiko? Įtariu, kad nušovė mamą, nes plakate jos nėra unsure.gif
Kokios mintys apie žmoną?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 03 17, 23:04)
Tai kaip Hercai patiko? Įtariu, kad nušovė mamą, nes plakate jos nėra unsure.gif
Kokios mintys apie žmoną?

pabandžiau žiūrėti, bet man nepatinka tos archajinės tradicijos,
kuriomis paremtas siužetas ir aktoriai man nelabai patrauklūs

kiekvieną savaitgalį peržvelgdama naujienas
tikiuosi pamatyti, kad finišuoja Erkenci Kus,
tačiau vis nusiviliu, nebesuprantu kam tas beprasmis tęsimas
Atsakyti
Labai! Gal mergytę... Galvojau gal jį, bet ko gero ne.

https://www.youtube....h?v=Ur-SBTLBwzY

Minčių daug galvoje. Išbudino visus miegus.
Paliks jis ją...
Atsakyti
QUOTE(daibava @ 2019 03 17, 22:17)
pabandžiau žiūrėti, bet man nepatinka tos archajinės tradicijos,
kuriomis paremtas siužetas ir aktoriai man nelabai patrauklūs

Ir man lygiai taip pat ax.gif Todėl aš net nebandžiau žiūrėt biggrin.gif
Atsakyti
Net nžn ką ir galvot, tiek visko prisiskaičiau ir ko tik neprisiskaičiau, kad man jau visaip kaip atrodo.
Atsakyti
QUOTE(daibava @ 2019 03 17, 23:17)
kiekvieną savaitgalį peržvelgdama naujienas tikiuosi pamatyti, kad finišuoja Erkenci Kus, tačiau vis nusiviliu, nebesuprantu kam tas beprasmis tęsimas
Tai kad jį dar ir vasarą rodys, ketino net į 2 sezoną gi (kiek teko info matyti bendram sraute), tad, dar ilgai teks finišo palaukti, teks nusiteikt.
Beprasmiai užtęsimai sakyčiau jau net įprasta... Pvz https://www.youtube....h?v=sn6xCjnrJ0I Na ir ne tik...
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2019 03 17, 23:45)
Tai kad jį dar ir vasarą rodys, ketino net į 2 sezoną gi (kiek teko info matyti bendram sraute), tad, dar ilgai teks finišo palaukti, teks nusiteikt.

jetau antras sezonas blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif
tai kad jau seniai jis išsikvėpė
gaila aktorių jei jie įklimps toje beprasmybėje
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2019 03 17, 23:17)
Labai! Gal mergytę... Galvojau gal jį, bet ko gero ne.

https://www.youtube....h?v=Ur-SBTLBwzY

Minčių daug galvoje. Išbudino visus miegus.
Paliks jis ją...

Nu serialas ne tai, kad geras, bet tikras bomba blink.gif . Man išvis patinka tokio stiliaus, o dar kerštas, neapykanta iš vis viskas man. Aktoriai iš pradžių nebuvo tokie prie širdies ypač ji, bet kai pažiūrėjau seriją tai net labai graži, akys tokios išskirtinės mirksiukas.gif Pirma serija žiauriai įdomi, ugnis tiesiog degė iš abiejų wub.gif o anonso kaip laukiau... ir jis buvo woooow bigsmile.gif Aš taip buvau pasiilgusi tos liepsnelės ir tikiuosi liepsnos ilgai ilgai wub.gif
Atsakyti
Bet kokį vyra taip sušukuok - atrodys tragedija. Nesuprantu, kodėl gražų vyrą padarė meme
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 03 18, 08:09)
Bet kokį vyra taip sušukuok - atrodys tragedija. Nesuprantu, kodėl gražų vyrą padarė meme
Man labai graži šukuosena, labai gražus, tinka jam prie jo griežtų veido bruožų, griežto veido profilio.
Su kitokia plaukuosena aš jo net neįsivaizduoju. GinkD tik tegu nieko nekeičia. Šėtonas tiesiog vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti