Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(daibava @ 2019 03 15, 22:12)
Sutinku pirmoje serijoje ir mane apėmė keistas jausmas,
vis laukiau iš kurio kampo ta ryža bestija išlys  tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif

"Kuzgun" pažiūrėjau 5 serijas ir mane kol kas seiužeto eiga tenkina
tik labai jau herojus parodytas sumanus,
nes vienas žmogus surezga tokį sudėtingą keršto planą,
jis atrodo numatė visus priešininkų ėjimus
net keletą į priekį, kurių patys priešininkai dar net nežino...

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Nu bet tai kaip taip visiškai nepakeisti išvaizdos?! Nu suprantu, kad pakeisti savo manieras, energetiką, kalbą, netgi balsą, kaip tai daro tikrai talentingi aktoriai, čia jau aukštasis pilotažas, nu bet bent plaukus galima gal kitaip sušukuoti biggrin.gif

Na tai ir sakau, kad iš esmės ir mane tenkina, tikrai įdomu kol kas žiūrėt. Bet nusivažiuos, garantuoju biggrin.gif

Šustriausias ten kol kas siuvėjas lotuliukas.gif Man šitas personažas grynai iš SBA Azad babam biggrin.gif Tipo nė prie ko, paprastas seniukas, filosofinėm frazėm apie gyvenimą mėtosi, bet viską žino, visus už virvučių tampo ir niekas jo neliečia ax.gif

Ai, o ji, beje, išlindo, kaip be jos biggrin.gif https://www.youtube....h?v=CFgQ4mmvQFg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 15 kovo 2019 - 23:56
QUOTE(Milagra @ 2019 03 15, 23:53)
Na tai ir sakau, kad iš esmės ir mane tenkina, tikrai įdomu kol kas žiūrėt. Bet nusivažiuos, garantuoju biggrin.gif

jei tik pradės pilstyti iš tuščio į kiaurą
aš be jokių sentimentų atsisveikinsiu su serialu
geriau mažiau serijų, bet sudėkioti viską logiškai ir dinamiškai
QUOTE(Milagra @ 2019 03 15, 23:53)
Šustriausias ten kol kas siuvėjas lotuliukas.gif Man šitas personažas grynai iš SBA Azad babam biggrin.gif Tipo nė prie ko, paprastas seniukas, filosofinėm frazėm apie gyvenimą mėtosi, bet viską žino, visus už virvučių tampo ir niekas jo neliečia  ax.gif

ar nepaaiškės, kad tas siuvėjas bosų bosas,
nes išorė dažnai būna apgaulinga
Atsakyti
QUOTE(daibava @ 2019 03 16, 00:12)
jei tik pradės pilstyti iš tuščio į kiaurą
aš be jokių sentimentų atsisveikinsiu su serialu
geriau mažiau serijų, bet sudėkioti viską logiškai ir dinamiškai

drinks_cheers.gif
QUOTE(daibava @ 2019 03 16, 00:12)
ar nepaaiškės, kad tas siuvėjas bosų bosas,
nes išorė dažnai būna apgaulinga

Tai garantuotai, kad jis nepėsčias, tas dėdulė biggrin.gif
Dar pasirodys, kad jis ir kažkieno jei ne tėvas, tai koks giminaitis rimtas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrijan @ 2019 02 10, 14:05)
Aš irgi žiauriai laukiu meilės žiauriai wub.gif Jeigu užmatysi kokį serialą Visgi , kur viskas liepsnos parašyk būtinai ax.gif
Indrijan, rašau_viskas liepsnoja ax.gif

Kaip gražiai pagrindinė aktorė dainuoja wub.gif
https://www.youtube....h?v=7QOqbhQnctw
Atsakyti
QUOTE(SADNESS @ 2019 03 15, 21:46)
https://www.youtube....h?v=d8zmOkMTspI

sveikos, sio niekas neziurite? mane tai labai uzkabino, pirmoji serija tokia kraupoka blink.gif

Žiūrėjau, bet neužkabino visiškai, labai gaila unsure.gif
Mano meilė grįžta wub.gif pagaliau bigsmile.gif Caglar Ertugrul wub.gif - su Burcu Ozberk, su ja jokio serialo nemačiau, įdomu kaip čia bus, atrodo bus vasarinis serialas ir lyg komedija rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Visgi @ 2019 03 16, 13:09)
Indrijan, rašau_viskas liepsnoja ax.gif

Kaip gražiai pagrindinė aktorė dainuoja wub.gif
https://www.youtube....h?v=7QOqbhQnctw

Vakar žiūrėjau truputi tiesiogiai, labai labai patiko pora mirksiukas.gif ypač jis wub.gif žvilgsnis jo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrijan @ 2019 03 16, 13:12)
Žiūrėjau, bet neužkabino visiškai, labai gaila unsure.gif

Mano meilė grįžta wub.gif pagaliau bigsmile.gif Caglar Ertugrul wub.gif - su Burcu Ozberk, su ja jokio serialo nemačiau, įdomu kaip čia bus, atrodo bus vasarinis serialas ir lyg komedija rolleyes.gif
Žinai Indrijan, manęs taip taip vartotojo įkelta nuotrauka Iš naujų, ne tik kad jis, bet nei vienas man schmoll.gif (apart vieno vienintelio vakarykščio "Hercai" startavusio).

Ir aš mačiau. Vasarai vartotojo įkelta nuotrauka pats tas. Aš su jos vaidyba esu mačiusi 3 serialus tai tikrai. Faina ji man. Bus gerai. Tinkavartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka

QUOTE(Indrijan @ 2019 03 16, 13:18)
Vakar žiūrėjau truputi tiesiogiai, labai labai patiko pora  mirksiukas.gif ypač jis  wub.gif žvilgsnis jo wub.gif
Aš ir vakar žiūrėjau, visą. Šiandien žiūrėsiu jau įgarsintą, mačiau jau seniai yra įgarsintas, ir dar dviem balsais. Tiesiog gėris ax.gif
Tikrai taip wub.gif Jis man Liuciferis ir Angelas viename wub.gif Bet kaip supo ją ant supynių vis stipriau ir stipriau, tai man vos širdis nesustojo, galvojau tikrai jis ją pražudys. Akys jo net aptemę buvo, žvilgsnis piktas. Galvojau ims ir nustūms ją. Tą akimirką man tikras siaubas buvo.
Atsakyti
Žiūrėjau, bet neužkabino visiškai, labai gaila  unsure.gif
Mano meilė grįžta  wub.gif  pagaliau  bigsmile.gif Caglar Ertugrul    wub.gif - su Burcu Ozberk, su ja jokio serialo nemačiau, įdomu kaip čia bus, atrodo bus vasarinis serialas ir lyg komedija  rolleyes.gif
Papildyta:

Vakar žiūrėjau truputi tiesiogiai, labai labai patiko pora  mirksiukas.gif  ypač jis  wub.gif žvilgsnis jo wub.gif

ooo laukiu ir aš bigsmile.gif Burcu Ozberk man labai patinka, su ja žiurėjau Gunesin Kizlari ir dabar žiuriu Aslan Ailem ax.gif
Atsakyti
[......] ir lyg komedija rolleyes.gif
Na, jei bus su tokiais elementais ir turinys toks kaip kad čia rašoma, tai bus faina.
Jam gi patinka tokie dalykai (pats sakė); komikai, komedijos, patrolinti, ir pan,. biggrin.gif

Gerai prisimenu, niekad nepamiršiu, kai tiesioginiu eterio metu jis pasakė

biggrin.gif
Atsakyti

https://www.2vidyo.c...gman-1-fragman/

Pirmoje serijoje iškart parodė kaip vienas vakaras kardinaliai pakeitė kelių žmonių gyvenimus. Tą vakarą automobiliu važiavo jauna pora, ir vairuotojas (jis - advokatas), pražudė kelyje moterį (besilaukiančią).

Jau pernai perziurejau Merijem,  patiko, grazus aktoriai, nemazai itampos, intrigos, veiksmo. svarbiausiai neuzknisa kokie nors  durni  kvankteleje kaimynai 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 16 kovo 2019 - 20:13
QUOTE(mickute7 @ 2019 03 16, 20:04)
Jau pernai perziurejau Merijem, patiko, grazus aktoriai, nemazai itampos, intrigos, veiksmo.

svarbiausiai neuzknisa kokie nors durni kvankteleje kaimynai
mickute7, sutinku. Tikrai taip.

Dėl kaimynų, tai dabar taip staigiai negaliu prisiminti (gal ir taip (?)), na, bet tetulytės ar tarnai kokie, tai tikrai...
Atsakyti

QUOTE(mickute7 @ 2019 03 16, 20:04)
Jau pernai perziurejau Merijem, patiko, grazus aktoriai, nemazai itampos, intrigos, veiksmo.

svarbiausiai neuzknisa kokie nors durni kvankteleje kaimynai
mickute7, sutinku. Tikrai taip.

Dėl kaimynų, tai dabar taip staigiai negaliu prisiminti (gal ir taip (?)), na, bet tetulytės ar tarnai kokie, tai tikrai...

kazkaip nepamenu, nes kai dazniausiai buna kokia kvanktelejusi boba, kad  puse filmo  gali prasukti. va dabar kur per TV8  baige rode- Nuo likimo nepabegsi- tai net  uzknisa ta durna kaimynka. 

Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2019 03 16, 21:49)
[....]. va dabar kur per TV8 baige rode- Nuo likimo nepabegsi- tai net uzknisa ta durna kaimynka.
A, šito, Kalbimdeki Deniz, tai nesu žiūrėjusi schmoll.gif
Atsakyti