Visai nieko tas naujas Žiemos saulė, biški į Ezel neša. Vakar kai sėdimos, visas 6 serijas sužiūrėjom.
Matet filma The Butterfly's Dream. Labai jau daug gaves apdovanojimu. Bijau, kad nebutu bloga pabaiga
Esu žiūrėjus Kelebeğin Rüyası, turiu atsisiuntus, tad nėr jis pozityvus, skaudulingas...
QUOTE(Visgi @ 2017 01 12, 16:57)
Ok, palauksiu kol pažiūrėsit, nieko daugiau nerašysiu, taip bus įdomiau padiskutuoti
Siaip taip paziurejau Nes tai vaikams kazko reikia, tai vyras pliurpia
До самой смерти / Olene kadar anonsus paziurejau, manau irgi patiks sitas Bet fragmento morge kazkaip nemaciau
O snekant apie KPA, jauciu irgi reikes vel paziureti kai nebus nauju seriju. Nes kol kas daugiau neatradau dar tokio, kad vel patiktu ir itrauktu stipriai O tuos naujus galetu bent pora per savaite parodyti, tikrai kaip ilgu laukti
QUOTE(Visgi @ 2017 01 12, 22:58)
Esu žiūrėjus Kelebeğin Rüyası, turiu atsisiuntus, tad nėr jis pozityvus, skaudulingas...
Tada neziuresiu, gerai ir itariau.
Baigiau ziureti Kuzey Guney.. Aisku, tokia ne visai laiminga ta pabaiga.. Del vienos avarijos kiek subyrejo gyvenimu. Filmas, kuris isliks atminty visada.
QUOTE(Visgi @ 2017 01 12, 17:57)
Ok, palauksiu kol pažiūrėsit, nieko daugiau nerašysiu, taip bus įdomiau padiskutuoti
Pažiūrėjau ir aš antrąją seriją - 2 kartus!!! Ir ką galiu pasakyti, jog kolkas man laaaaabai patinka. Bet nujaučiu, jog bus didelės ašarų pakalnės su šiuo serialu. Pirmoje serijoje net 3 vietose raudojau, ir šioje serijoje nesusilaikiau.
Senai nežiūrėjau tokio gero naujo turkiško serialo. Viskas man ten patinka - muzika, pagrindinė pora, romantiškos akimirkos, juokeliai yra tiesiog super. Patinka, jog nėra vaizduojamas Stambulas ir ten esantis gyvenimas pompastiškai ir dirbtinai, kaip paskutiniu metu įprasta yra naujai kuriamuose serialuose. Veiksmas vystosi labai greitai, daug intrigos, net nesijaučia kaip serija prabėga. Vienintelis dalykas, kuris mane kraupina, tai tėtušis ir sužadėtinis. Na, tokie patys kaip KPA - vienas gudrus psichopatas, kitas lyg narkomanas psichopatas. Aktoriaus, kuris vaidina sužadėtinį jau nuo Kuzės laikų nemėgstu, o šiame amplua dar labiau.
O jau Bursin'o kūnas...vajeeee Bus į ką akis paganyti, kai pradės ringe kovoti
QUOTE(Fjella @ 2017 01 13, 02:19)
Pažiūrėjau ir aš antrąją seriją - 2 kartus!!! Ir ką galiu pasakyti, jog kolkas man laaaaabai patinka. Bet nujaučiu, jog bus didelės ašarų pakalnės su šiuo serialu. Pirmoje serijoje net 3 vietose raudojau, ir šioje serijoje nesusilaikiau.
Senai nežiūrėjau tokio gero naujo turkiško serialo. Viskas man ten patinka - muzika, pagrindinė pora, romantiškos akimirkos, juokeliai yra tiesiog super. Patinka, jog nėra vaizduojamas Stambulas ir ten esantis gyvenimas pompastiškai ir dirbtinai, kaip paskutiniu metu įprasta yra naujai kuriamuose serialuose. Veiksmas vystosi labai greitai, daug intrigos, net nesijaučia kaip serija prabėga. Vienintelis dalykas, kuris mane kraupina, tai tėtušis ir sužadėtinis. Na, tokie patys kaip KPA - vienas gudrus psichopatas, kitas lyg narkomanas psichopatas. Aktoriaus, kuris vaidina sužadėtinį jau nuo Kuzės laikų nemėgstu, o šiame amplua dar labiau.
Ohoho ataskaita Pritariu viskam, na, tik neverkiau as dar kol kas Bet manau tikrai bus kuo toliau, tuo idomiau. O kas del Bursino, viskas man jame patinka. Akis, zinoma, tikrai paganysim. Bet man ir jo manieros, kaip vaidina, viskas patinka Ir labai labai tikiuosi, kad ir kiek asaru, nelaimiu butu, visgi pabaiga bus gera
QUOTE(Fjella @ 2017 01 13, 04:19)
Pažiūrėjau ir aš antrąją seriją - 2 kartus!!!
Apie kuri kalbat?
Kalba apie "Bu Şehir Arkandan Gelecek".
QUOTE(mazuliux @ 2017 01 13, 04:03)
Ohoho ataskaita
Oj, dar būčiau prirašiusi triskart tiek, bet nesinori spoilinti
QUOTE(mazuliux @ 2017 01 12, 22:26)
Siaip taip paziurejau Nes tai vaikams kazko reikia, tai vyras pliurpia
Aš tai vakar apskritai 22val nulūžau, temperatūra kai užšoko virš 38, tai galvojau galą gausiu, vos kojas nuvilkau iki lovos, košmaras kažkoks
Oi, vaiką nuvešiu į mokyklą, nes tuoj dar paveluosim, paskui grįšiu.
As vis dar apie Kuzey
Paskutinej serijoj atsiminimuose pamirso jo tatu panaikinti
Paskutinej serijoj atsiminimuose pamirso jo tatu panaikinti