Vakar atsirado laisvo laiko, tai permečiau Kuzgun. Pirmąją seriją sunku buvo žiūrėti, nes neapleido jausmas, kad Omer Iplikci pasiklydo
Paskui pripratau, supratau, kad turbūt čia jo broliui dvyniui taip nepasisekė
Bet šiaip grynai fiziškai, jis man vis tiek patrauklus ir malonus akiai, ką dabar padarysi, kad kaip aktorius ne kažką
Ir kaip ir priklauso, reitingo užtvirtinimui Barišą jau nuo pirmos serijos į dušą įkišo
Aš, aišku, nieko prieš, bet...
Burcu Biricik - fantastiška! Viena iš geriausiai ir įtikinamiausiai emocijas perteikiančių aktorių, mano akimis.
Siužetas visumoj įdomus ir daugiau mažiau prikaustantis dėmesį, nors atskirai paėmus viskas jau kažkur matyta. Išsisėmę visiškai turkų scenaristai, rūko kažką nebe tą
Praktiškai kiekviena ryškesnė scena, kiekvienas personažas jau kažkur matytas. Ir paskutinėj serijoj jau dinamikos pritrūko, pradėjo tempti gumą, pusę serijos tą bobelę vargšę kankino, nei pirmyn, nei atgal, nei pirmyn, nei atgal, kaip kašpirovskiai sako
Na bet sėkmės jiems bet kuriuo atveju, tegul ištraukia bent iki sezono pabaigos. Užmesiu akį gal karts nuo karto, nes daugiau nieko nebežiūriu.
Ai, ir dar užmečiau akį į Carpisma paskutinę seriją, kur a la romantika. Nu nekažką nekažką... Matosi, kad Kivo dirba, stengiasi žmogus, o Elcin medinė.. Visiškai poros nematau, jokios. Siužetas irgi apgailėtinas, tas pats diedukas visagalis, tas pats blogietis tykantis už kampo. Bučinio scena praktiškai identiška kaip Kuzey su Cemre bučiavosi, o Guney iš už kampo žiūrėjo
Tik ten bent jau mintis gilesnė buvo, o čia?
Na, bet aš per daug ir nesigilinau, tiesą sakant.
Džiaugiuosi pasveikusi ir visiškai atsisakiusi priklausomybės, su kuo save ir sveikinu