Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(Raimusiuxxx @ 2019 02 15, 10:09)
Persiprašau, bet iš giftų nesuprantu už ką čia bauduot biggrin.gif
Nei laižiakas, nei ką ax.gif
Šutka gi biggrin.gif Už bile ką, kaip kad kur. A susiskaitė kaip rimtai? biggrin.gif Pardon pardon ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2019 02 15, 11:09)
Persiprašau, bet iš giftų nesuprantu už ką čia bauduot  biggrin.gif
Nei laižiakas, nei ką ax.gif

negali suprasti tų jų baudų
jie ten gyvena dvigubais standartais
vieno negalima rodyti iki pietų rodomuose serialuose, kitko po pietų
tad iš jų visko galima tikėtis
šiandien tinka šita scena,
o kitą dieną jau nebegalima rodyti

Atsakyti
Damos, o kada naujieji startuoja?
Atsakyti
Tų kurių aš laukiu, tai kovo mėnesį, o kokią savaitės dieną transliuos, tai dar nėra tiksliai patvirtinta, kalbama tik, kad "Hercai" planuojama_penktadienį (?)
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2019 02 15, 19:32)
Tų kurių aš laukiu, tai kovo mėnesį, o kokią savaitės dieną transliuos, tai dar nėra tiksliai patvirtinta, kalbama tik, kad "Hercai" planuojama_penktadienį (?)

Hercai kitą penktadienį, ar neaišku?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 02 15, 18:44)
Hercai kitą penktadienį, ar neaišku?
Kokią kovo dieną premjera dar neaišku, nėra dar info, ir kad tai tikrai bus penktadienis taip pat nėra aišku, tai tik kalbų lygyje, tipo planuojama, ketinama.

Papildyta:
Aš tik tikiuosi, kad galbūt kažkas bus kitaip, nes kitaip, tai nežinau kaip reiks ištvert... Nelabai gal tikėtina, kad taip jau visas kortas atskleidė tuoj pat, nepliekant intrigos...

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2019 02 15, 19:54)
Kokią kovo dieną premjera dar neaišku, nėra dar info, ir kad tai tikrai bus penktadienis taip pat nėra aišku, tai tik kalbų lygyje, tipo planuojama, ketinama.

Papildyta:
Aš tik tikiuosi, kad galbūt kažkas bus kitaip, nes kitaip, tai nežinau kaip reiks ištvert... Nelabai gal tikėtina, kad taip jau visas kortas atskleidė tuoj pat, nepliekant intrigos...

Nes pagal labai garsų jiems romaną, kurį, manau, visi žino.
Dar viena tragiška istorija. Dar vienas serialas, kurio pabaigos nepažiūrėsiu angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 02 15, 22:27)
Nes pagal labai garsų jiems romaną, kurį, manau, visi žino.
Dar viena tragiška istorija. Dar vienas serialas, kurio pabaigos nepažiūrėsiu angel_sadangel.gif
Jei tragiška pabaiga, tai pačios pabaigos nežiūri? Vengi? O "Kara Sevda" baigei? Iki pat galo žiūrėjai?
Aš tai žiūriu iki pat galo, net jei ir žinau, kad bus tragiška pabaiga. Anksčiau kažkaip buvo daugiau serialų su tragiškom pabaigom, dabar kažkaip mažiau, tik tiek, kad pabaigos dabar kitokios_neretas atvejis, kai sugadintos arba pusiau be logikos, bet, užtai abu gyvi. Jaučiu, jei reiktų rinktis pirmą ar antrą variantą, tai ko gero rinkčiausi vis tik pirmąjį.
Dabar galvoju, koks mano buvo paskutinis žiūrėtas su tragiška pabaiga... Negaliu prisimint, užkrito nors tu ką mastau.gif O ar tik ne Kara Sevda gi...
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2019 02 16, 00:03)
Jei tragiška pabaiga, tai pačios pabaigos nežiūri? Vengi? O "Kara Sevda" baigei? Iki pat galo žiūrėjai?

Nežiūrėjau. Išjungiau priešpaskutinės serijos pabaigoje. Gal pažiūrėsiu po daug metų. Net nenutuokiu, kokia pabaiga.

___

O kaip Carpisma, jau įdomiau?

Papildyta:
Kuzgun pirma serija išėjo, kam įdomu
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 02 15, 23:12)
Nežiūrėjau. Išjungiau priešpaskutinės serijos pabaigoje. Gal pažiūrėsiu po daug metų. Net nenutuokiu, kokia pabaiga.

___

O kaip Carpisma, jau įdomiau?
Bet ir geležinė tavo valia, aš neišgalėčiau taip. Bet dar sakyčiau ir pasiseka gerai, na, kad neužmatyti ar nepaskaityti nete kur netyčiom.

Kaip čia pasakyt... kai kas įdomiau, kai kas savam stiliuj. Jei nebūtų šitos poros, tai vargu ar žiūrėčiau (kol kas taip manau).

Kivančius ir jo monologai šiame seriale tai kažkas neatsiejama, o kartais ir tokie ilgi jie būna, kad ojei...

Nors jis ir Zeynep tai mėgsta dialogus ilgus, ilgai abu kalbasi. Nežinau, man kažkaip šiame seriale labai daug ir ilgai visi šneka. Na tokios ilgos šnektos... Na va ta mano pora, tai mažiau ačiūD rolleyes.gif Bet šiaip tai Kadyras maladec vyrukas, daboja tik visus, daboja. Kaip pasakys ką gražaus... Tokį draugą gera turėti. Na va dar pvz, tas blogietis (kur mergaitę buvo pavogęs) įsimylėjęs yra Zeynep. Man buvo netikėtas šis posūkis.
Atsakyti
Kuzgun pirma serija suintrigavo,
herojus gudrus, viską suplanavo,
įdomu, kaip jam pasiseks tas keršto planas
pas turkus dabar populiarios tokios mafijinių šeimų istorijos
Atsakyti
taip tikėjausi, kad Erkenci Kus 30 serija bus paskutinė,
nusivyliau, bet jie ir toliau tempia gumą,
siužetas jau ima kartotis ir tampa visiškai beprasmis
Atsakyti