Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai VI Tema

QUOTE(daibava @ 2019 02 03, 15:17)
ir vis dar nebaigia Erkenci Kus
serijos visai nebeįdomios ir niekur neveda
vėl viskas iš naujo
tos pačios paslaptys vis dar gvildenamos
nuobodu  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif

as jau galvojau,kad as viena nebeziuriu sitos nesamones.. laiko svaistymas..gaila,kad taip nusivaziavo verysad.gif meciau ties 23serija ir tas 3serijas jau per prievarta ziurejau.
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2019 02 04, 19:52)
ir tas 3serijas jau per prievarta ziurejau.

jų net anonsai nuobodūs pasidarė
ir visiškai nesuintriguoja nauja serija
Atsakyti

Sveikos  :4u: 
Gal kas žiūrit Vuslat (su Kadir Dogulu) ? Kaip jums? Ar verta pradėti  :rolleyes:  :hmm: 

Atsakyti
ar kas susidomėjot Vurgun
pažiūrėjau anonsą,
bet man nepatiko aktoriai,
tad nemanau, kad žiūrėsiu
Atsakyti
QUOTE(daibava @ 2019 02 07, 00:41)
ar kas susidomėjot Vurgun
pažiūrėjau anonsą,
bet man nepatiko aktoriai,
tad nemanau, kad žiūrėsiu

Man Deniz Cakir labai patinka, bet to diedo nekenciu, tai irgi greiciausiai neziuresiu. Bet siaip tai vienas idomesniu man pasirode is visu naujienu. Tiksliau gal apskritai vienintelis sudomines. Nu bet Petekkaya... blink.gif biggrin.gif

Kai pamaciau Kuzgun anonsus, tai nei juokis, nei verk biggrin.gif Iskrito Barikas is mano saraso kaip aktorius su trenksmu biggrin.gif To ir tikejausi, is tikro ax.gif Tas pats Omeras 100 proc. Tik usai ilgesni biggrin.gif Tas pats veidas, israiska, manieros, zvilgsnis. Neidomu visiskai. Na, nebent siuzetas geras bus ir Burcu istemps ta serika.

Ai, beje, ziauriai neturiu laiko, bet, kai jo turesiu, butinai paziuresiu Kardes cocuklar. Vien del Mehmet Aslantug ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daibava @ 2019 02 03, 15:17)
ir vis dar nebaigia Erkenci Kus
serijos visai nebeįdomios ir niekur neveda
vėl viskas iš naujo
tos pačios paslaptys vis dar gvildenamos
nuobodu  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif

ech...taip gaila, pradžioje serialas taip patiko, dabar pasirodo nauja serija ir tos nebėgu žiūrėti, praeina savaite ir pažiuriu kai nieko kito nežiuriu, idomu kiek dar tems viską, taspats per tapati unsure.gif

Pradėjau žiūrėti Fatih Harbiye šiame seriale patinka Kadir Dogulu su Neslihan Atagul, į porą man jie labai tinka ir gražiai žiūrisi ax.gif o dar ir realiame gyvenime vyras ir žmona wub.gif na ir didžiausias pliusas kad daug serijų, nereikia po savaite laukti naujų.

Kara Sevda labai nervina tas gerietis Burak, sunku žiurėti kai pagrindinis herojus nervina rolleyes.gif tai mečiau, gal vėl imsiu kai nebus ka žiūrėt, bet kai pabaiga žinai nera taip idomu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(otea @ 2019 02 08, 11:24)
ech...taip gaila, pradžioje serialas taip patiko, dabar pasirodo nauja serija ir tos nebėgu žiūrėti, praeina savaite ir pažiuriu kai nieko kito nežiuriu, idomu kiek dar tems viską, taspats per tapati  unsure.gif

Pradėjau žiūrėti Fatih Harbiye šiame seriale patinka Kadir Dogulu su Neslihan Atagul, į porą man jie labai tinka ir gražiai žiūrisi  ax.gif o dar ir realiame gyvenime vyras ir žmona  wub.gif na ir didžiausias pliusas kad daug serijų, nereikia po savaite laukti naujų.

Kara Sevda labai nervina tas gerietis Burak, sunku žiurėti kai pagrindinis herojus nervina  rolleyes.gif tai mečiau, gal vėl imsiu kai nebus ka žiūrėt, bet kai pabaiga žinai nera taip idomu  ax.gif

Fatih Harbiye man visai patiko. Toks gražiai mielas serialas. Jie po šio filmo ir tapo pora. Man labai graži muzika tam filme, rašau ir gridžiu atrodo ją.
Atsakyti
Uoj, "Fatih Harbiye" ir man patiko. Turiu net mylimiausią momentą-fragmentą jų abiejų, t.y. su jais...
Neriman Macit sahnesi (Fatih Harbiye 2. bölüm)

O ir Kadiro man toks balsas, tembras, gražus... Beje, man Neslihan visad asocijuojasi su Neriman, net ne su Kara Sevda.
Po šio serialo, pamenu su Kadiro vaidyba dar net porą serialų pažiūrėjau. Fainas bičas ax.gif Viens kitam į porą tikrai labai tinka.
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2019 02 08, 10:49)
Fatih Harbiye man visai patiko. Toks gražiai mielas serialas. Jie po šio filmo ir tapo pora. Man labai graži muzika tam filme, rašau ir gridžiu atrodo ją.

Tikrai, kolkas tik 5 serija baigiau, bet jau užsikabinau, vakar 2 val ejau miegoti biggrin.gif

QUOTE(Visgi @ 2019 02 08, 11:11)
Uoj, "Fatih Harbiye" ir man patiko. Turiu net mylimiausią momentą-fragmentą jų abiejų, t.y. su jais...
Neriman Macit sahnesi (Fatih Harbiye 2. bölüm)

O ir Kadiro man toks balsas, tembras, gražus... Beje, man Neslihan visad asocijuojasi su Neriman, net ne su Kara Sevda.
Po šio serialo, pamenu su Kadiro vaidyba dar net porą serialų pažiūrėjau. Fainas bičas ax.gif Viens kitam į porą tikrai labai tinka.

Ji kaip kokia pelenė, labai graži aktorė, 2 serijoje jachtos ivikis ir kaip jis jai padeda su astma ( jeigu gerais supratau) ir juokingas ir mielas biggrin.gif O kai ir pagridinis aktorius simpatiškas tai ir žiurėti vienas malonumas juos abu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(otea @ 2019 02 08, 16:09)
Tikrai, kolkas tik 5 serija baigiau, bet jau užsikabinau, vakar 2 val ejau miegoti biggrin.gif
Ji kaip kokia pelenė, labai graži aktorė, 2 serijoje jachtos ivikis ir kaip jis jai padeda su astma (jeigu gerais supratau) ir juokingas ir mielas biggrin.gif O kai ir pagridinis aktorius simpatiškas tai ir žiurėti vienas malonumas juos abu wub.gif
Aš čia yr prieš kokį mėnesį ėjau miegot porą kartų 04h ryto, vieną tokį serialą lengvą atradus biggrin.gif
Sutinku. Tikrai, nemodelinė, savitai graži. Ir abu tikrai labai panašūs, bent jau man ax.gif
Gerai supratai. Asmeniškai turėjau tokią patirtį, be inhaliatoriaus rakinėje_niekur. Apie priepuolius ir apie visą tai- net prisimint nenoriu.
Neslihan tą dusimą/uždusimą labai gerai/tikroviškai perteikė.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2019 02 08, 23:36)
Aš čia yr prieš kokį mėnesį ėjau miegot porą kartų 04h ryto, vieną tokį serialą lengvą atradus biggrin.gif
Sutinku. Tikrai, nemodelinė, savitai graži. Ir abu tikrai labai panašūs, bent jau man ax.gif
Gerai supratai. Asmeniškai turėjau tokią patirtį, be inhaliatoriaus rakinėje_niekur. Apie priepuolius ir apie visą tai- net prisimint nenoriu.
Neslihan tą dusimą/uždusimą labai gerai/tikroviškai perteikė.

Koks serialas ? biggrin.gif

Kaip baisu, galima tik isivaizduoti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(otea @ 2019 02 08, 11:24)
Kara Sevda labai nervina tas gerietis Burak, sunku žiurėti kai pagrindinis herojus nervina  rolleyes.gif tai mečiau, gal vėl imsiu kai nebus ka žiūrėt, bet kai pabaiga žinai nera taip idomu  ax.gif

Aš jau seniai pastebėjau, kad šioje temoje visoms labiau patinka blogiukai.
Man kaip tik jis labai gerai padarytas gerietis, kuris neerzina. Man patinka geriečiai biggrin.gif

___

Peržiejau porą anonsų - Hercai ir dar kažką. Laukiu bigsmile.gif
Atsakyti