Aha, aš irgi vakar pamačius nustebau, nes beveik buvau tikra, kad v i s k a s po to skandalo (ir ne tik kad su nauju projektu bet ir su karjera teks atsisveiknt) su tom
ciociom ir ypač su prezidento Erdogano įsikišimu į visą tą istoriją (apie nekaltumo prezumpcija tai išvis nekalbu). Ir ar mane tai stebina? Ne.
Skaičiau, kad ji važiavo į teismą duot savo parodymus, o toliau tylu kol kas kaip suprantu, bo jokia info kažkaip neužkliuvo už akių bendram sraute, net va pamiršus buvau.
Ai, kas nieko negirdėjo ir nežino, tai smalsumo dėlei galima ir
čia paskaityti apie tai, apie ką kalba einaVisada maniau, kad trečiadienis labai puiki diena, bet ne, visi trečiadienio bijojo kaip velnias kryžiaus, o gi tokia puiki terpė, nes yra kurie nežiūri tądien nei vieno nei kito, tuščia diena gaunasi, tad, labai puiki galimybė. Na, kažkokie jie visai ne strategai šiuo atžvilgiu buvo
Vis vien
Sen Anlat Karadeniz neužsilenks, tvarkingai eis iki gegužės-birželio, tik į 3 sezoną neis ir ačiū dievui, nors aš ir prieš 2-trą sezoną buvau (ir nesvarbu kad iki 29-tos serijos žiūrėjau, vis vien prieš buvau, beje, tai ta serija kurioje yra didelis kertinis taškas ties kuo buvo galima ir užbaigti), tik ar klausia kas, kai pinigai ir godumas valdo, kaip beje ir daugelio serialų atveju, tad, nieko stebėtino, įprasta net sakyčiau, kitaip tariant
durdom Beje, man tas minimas žodis
kaimiečiai visad asocijuojasi su serialu
"Adini Feriha Koydum", nežinau kodėl, bet būtent tik su juo (savaime suprantama_ kaip kam...) Aš aišku atsiprašau tų kuriems šis serialas vienas iš geriausių, kad taip, tikrai neturiu minty pašaipos ar sumenkinimo.
"Kuzgun" dar nepatvirtino kol kas, ar ne
kami_ (jau tu tai tikrai turėtum žinoti, nes tavo favoritas)? Bet tai protingai, pradžiai 9 serijos, o ir teisingai, nes su tokiu vartotojiškumu ir konkurencija, tai dar pabandyk ir tas 9 ištempt be reitinginio nuopolio
Uch, kokia ji man netipinė turkė savo visaip kaip išvaizda.
Nesvarbu, kad grįžo iš atostogų visi serialai į savo vėžes, bet aš matyt kaip ir tie turkai_serialai jau grįžo iš atostogų, o turkai- ne
ir reitingai visų sėkmingai tik krenta krenta, kaip kad dabar pas mane tos snaigės už lango. Vat žinos dabar kaip 'zabastovkę' daryt su tokia bezbožnai ilga pertrauka, bus pamoka
Toks jausmas, kad turkams atsibodo tos senienos ir laukia naujų serialų, kaip ir aš, nežiūrėjau nieko po 'sugrįžtuvių' apart 1-os serijos
"Halka" ir 7-os serijos
"Carpisma", bet naujų ateinančių serialų bent po pirmą seriją tai visų naujokų pažiūrėsiu, mažum rasiu vieną vienintelį patį pačiausią
Įdomu kas ten per fruktas bus to kurio laukiu -
"Hercai", nes jau tas koloritas tai sakyčiau toks netipinis, mačiau tik
"Bir Bulut Oslam" seriale. Man regis čia tirai gi tie patys 'namai'
_________
mačiau
Behliulį taršėt, tai kaip tik vakar vieną gerą video mačiau, labai patiko nes labai gražiai sukurptas, jei rasiu, tai įkelsiu, reik paieškot, nes telefone bendram sraute mačiau, tik neužfiksavau kur kokiam forume, bo vairuojant 'kamštyje' stovėjau, tai net ir pati nepabaigiau žiūrėt, o gal ten ir pabaiga buvo... Na, bus matyt
Tasai žmogus, kurį tu myli manyje, žinoma, yra už mane geresnis: aš ne toks. Tačiau tu mylėk, ir aš pasistengsiu būti geresnis už save.