QUOTE(Milagra @ 2019 01 24, 22:40)
Na gal nėra visai taip
Tiesiog čia daug dedamųjų, mano galva. Visų pirma jis iš pat pradžių labai aukštai užsikėlė sau kartelę, kurią vargu ar galima peržengti
Plius nėra lygiavertės partnerės. Tiesiog nėra. Aš prieš kiekvieną naują projektą galvoju su kuo jis dar galėtų taip atrodyti ir vienas kitą papildyti kaip su Beren. Ir nerandu tokios. Plius scenarijai. Nežinau kas per krizė dabar scenaristų ir kur viso to šaknys. Čia panašiai gal kaip aps mus su dainininkais Lietuvoj. Balsų, talentų turim, bet kas jiems muziką kuria ir dainas rašo, deja, ne.
Merhamet nėra masinio vartojimo produktas, daug vilčių nedėčiau
Mane jis pavergė negrįžtamai. Aš net pati sau bijau prisipažinti kiek kartų esu jį žiūrėjusi
Ir žinau, kad dabar va man badas ir jei taip toliau, tai eisiu ir vėl jį prasukti
O MI vaje vaje kas darosi
Fragas
Ibo
Talentas mano nuostabus
O tas senis tai mane jau nuo neatmenamų laikų nervina, dar nuo Iffet jo nekenčiu. Tinka jis tokias prativnas roles vaidint. Uchhhh negaliu!
Oi, oi, oioioi tie visi kur prirašei tai šviesmečiais nutolę nuo to trejeto
IMHO
O kaip būtų faina jeigu Beren su Kivanc vėl projekte gryžtu
Ai čia Merhamet, senai jį užsirašiusi esu...bet taip ir nepažiurėjau, vis atsiranda naujų ir jie visa laika paiima, bet žiuresiu tikrai, Ibrahimas vaidina...kaip aš nepažiuresiu
Man patinka tie traleliuškes kaip mano vyras sako
mėgstu lengvus, nuotaikingus, galima sakyti naivokus, man jie patys pačiausi, nuo jų nei širdies nei galvos neskauda
Per ITV1 kartoja
Kara Sevda nesu jo mačiusi apart pabaigos, nes ji labai daug aptariama buvo tai pamenu smalsumo vedima ja pažiurėjau
Žiuriu kartojima, visai nieko toks, tik man tas blogiukas labiau patinka nei gerietis, nes nu tooook jis jau saldus...
bet irgi akiai tinkamas, jaučiu per lietuvius lėtai ir sužiurėsiu