QUOTE(otea @ 2019 01 21, 20:29)
Aš labai laukiu naujų projektu!
otea, o kokių iš tų naujų lauki?
Gal
"Yüzleşme" (Противостояние) su Hande ir Enginu?
Ir sutapk taip_ir vėl mafija, ir vėl ketvirtadienis, ir vėl KanalD
Na, Enginą tai aš tikrai jau seniai mačiau,
paskutinį kartą man regis šiame seriale.
Pamenu dar man ši melodija tada patiko
Yüksek Sosyete 3. Bölüm - Cansu'nun RüyasıŠakės kaip seniai, 2016m., kaip greit laikas prabėgo.
Man buvo toks lengvai fainas iš vasariškų serialų operos
Man ten ir Ozanas ir Merič faini buvo, prie bajerių porelė.
Neįprastai man net kažkaip ir žiūrisi tie jos ilgis plaukai,
kai dabar
"Soz" ji be ilgų plaukų (Merič).
QUOTE(otea @ 2019 01 22, 16:00)
super tai nauja jau greitai išeis
Tepeli žmona greičiausia negali tureti vaikų, atrodo Chiganhir vienintelis sūnus, ir kai jis buvo pagrobtas mažas, ji prie jo prisirišo ir nebenorejo gražinti tikrajai mamai,spėju kad taip buvo
Mačiau šįryt, kad jau ankstyvą rytą buvo įkelta 2-tra serija su subtitrais, ir fragas 3-ios serijos. Sakyčiau gan operatyviai kol kas.
Bet man atrodo, kad Humeyra žino apie jį, kad Cihangir jos, ar ne? Aš aišku dar 2-ros serijos nežiūrėjau, gal ten ką jau parodė ta linkme, bet kai 1-mą žiūrėjau tai toks jausmas buvo, kad ji tarytum žino.
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 01 23, 01:43)
Man bendrai turkų vaidyba labai patinka, įvertinant jų tautinius subtilumus.
Beje, įdomi ir netikėta paskutinė serija, finalas buvo WOW? Bet nepasakojant parašykite
Nes aš išjungiau toje vietoj, kur liepia rinktis - dukra ar Kemalis.
Man taip pat labai patinka, nes kitu atveju tai tikrai nežiūrėčiau.
Aš dar esu su 'Kemaliu' žiūrėjusi filmą
"Ask Sana Benzer" (Любовь похожа на тебя)Aşk Sana Benzer - FragmanO dar va kaip jis šoka, pamenu man tada labai patiko.
Aşk Sana Benzer ZeybekJis ten su savo tuomet dar būsima žmona vaidino (kaip beje ir "Calikusu" seriale).
Ir ten kitoks, net toks juokingas su tais tooookiais ūsais ir trumpa plaukuosena
Žalia Rūta, gal jau nereikia? Gal jau pažiūrėta?
Galiu pasakyti tik tiek, kad kažkuria prasme tikrai WOW
Tasai žmogus, kurį tu myli manyje, žinoma, yra už mane geresnis: aš ne toks. Tačiau tu mylėk, ir aš pasistengsiu būti geresnis už save.