Nakties karaliene man visai patiko, nors ir ne tarp favoritu Siaip ji pagrinde ziureti pradejau del pagrindinio aktoriaus.
QUOTE(otea @ 2017 01 11, 16:38)
Bandysiu
Žiuriu ir aš ta Žiemos Saule, neblogas, man tas aktorius pagrindinis visai nieko
O jo namai tai ir Medcezir filme buvo to senuko Asimo Shikipo Kajos , jau nepirma karta per turkus matau tuos pačius namus
Žiuriu ir aš ta Žiemos Saule, neblogas, man tas aktorius pagrindinis visai nieko
O jo namai tai ir Medcezir filme buvo to senuko Asimo Shikipo Kajos , jau nepirma karta per turkus matau tuos pačius namus
As kai gana daug serialu jau paziurejusi, tai pagrindinius namus mintinai jau atrodo zinau. Kartojasi is vien. Va tik Cezur ve Guzel man rodos dar nemaciau nei vieno jau matyto
Beje, sitas aktorius is Ziemos Saule vaidino ir У меня все еще есть надежда / Benim Hala Umudum Var. Pradejau ziureti, bet sunkokai kazko ziurisi Siaip neblogas ir gerai, kad irgi nera labai daug seriju. Po truputi vis paziuresiu manau, kai nebus ka daugiau veikti. Tik nera igarsinto, subtitrai
Kas dar klause del nauju, man visai patiko Высшее общество / Yuksek Sosyete - 26 serijos tik, pries sventes kaip tik parode paskutine serija. Nera kazkas ypatingo velgi, bet neblogas.