QUOTE(daibava @ 2019 01 21, 19:05)
matyt ir jam atsiuntė, nes ir dėžutė tokia pat, kaip ir to CD, kurį siuntė Kaanui
A, vadinas nieko nepraleidau, nes galvojau gal pražiopsojau.
QUOTE(otea @ 2019 01 21, 20:29)
Aš labai laukiu naujų projektu!
Tiesa per LNK pradejau žiureti jūsų pamėgta ir daug diskusijų sukėlusį
Sen Anlat Karadeniz šiandiena antra serija rodė, pagrindiniai aktorei nesimpatizavau, nuo preitų matytų jos rolių, bet jos vaidyba...labai :ploja 2: manau toliau žiurint ji man vis labiau patiks
Aš jai irgi jokios simpatijos nejaučiau, nes ji amžiais visur tokią paturbintą blogietę vaidindavo, mokėdavo gerai sukelti antipatiją, tačiau
SAK, tai jos rolė ir personažas visu 180° kampu pasisukęs, tarytum visai kita aktorė
O kaip tau Asiye?
Aš taip pat kai ko laukiu iš naujų, pradžiai, jau rašiau, bo žiūriu kai ką dabar su šiuo aktoriumi, patinka. Atradimas man neblogas.
Ir apskritai, nuo rudens atradau 2 aktorius kurie papildė mano sąrašą. Gerai, ateina nauja jauna karta. Taip ir turi būti
Noriu žvilgtelėti
"Hercai" (Ветреный) QUOTE(otea @ 2019 01 22, 00:31)
Halka labai itraukė, laukiau sugryžtančio Serkano, ir manau jam labai tinka ši rolė
Iškarto spėjau kad jis bus
Karabulut nes visai netinka prie
Tepeli šeimos. Tai išeina Kaan bus
Tepeli?
Nejaugi ir jie (Tepeli) nežino kad augina ne savo sūnų?
Na bet Cihangir ir gyvena atskirai, jį augino ta auklė, tai jų santykiai tokie ir tėra
Hande savo rogėse taipat
Surinkta gerų aktorių grupė, labai idomu kaip viskas rutuliosis toliau. Kas žinote kada išeis 2 serija?
Vakar specialiai nerašiau, norėjau kad pažiūrėtum, kaip tu tai supratai. Man regis ten keli asmenys viską žino nuo pat pradžių, ypač moterys, viena iš jų tai tikrai, ir man atrodo, kad visa tai buvo sąmoningai padaryta, žinant. Bet va kodėl, tai klausimas geras. Įdomu kieno čia sumanymas. Tiesa, nemanau, kad Kaan Tepel'iu bus.
Net sakyčiau keista, anksčiau kažkaip apie pagrindinius personažus
geriečius žiūrėdavome, o čia va prašau, pagrindiniai - blogiečiai, mafija (apart kelių).
Antradieniais
Halka rodo. Tai tikiuosi ryt jau bus su subtitrais.
Tasai žmogus, kurį tu myli manyje, žinoma, yra už mane geresnis: aš ne toks. Tačiau tu mylėk, ir aš pasistengsiu būti geresnis už save.